Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 315
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте,

Имате ли представа каква е цената на първичен преглед при дерматолог( др Котовска)?

Ноември платих към 120-130лв някъде, но от януари са с нови цени. Тази седмица имах манипулация при нея и я препоръчвам с две ръце (ако се чудите). На прегледа също беше много подробна и обръща внимание, въпреки че има много пациенти.

# 661
Апостолова е прекрасна, мила и си разбира много от работата. Бях с РВ и много ми помогна освен физически ,а и психически .Дава си телефона но не обича консултации за важни нещаа по него.Задължително след изследвания й пращам и ми отговаря дали са ок.При нея от всички доктори в Токуда съм имала най-дългите прегледи (претупваха ме за 2-3мн с грешно лечение срещу скромните 140 лв🤯) Аз съм много доволна и благодарна на д-р Апостолова ! Ще видим как ще е за раждане 🙏🏼

Здравейте,
Аз направо съм във филм със записването на час за доц. Атанасова. Звъня от 1 месец. Вече имам 2 върнати обаждания от аг регистратурата, но всеки път в 17:30,когато съм в тоалетната🤔 и е петък. При връщане на обаждането, вече не вдигат. Много са смешни или гадни, не знам как да ги определя девойките.
Бях решила да ходя на място. Още съм 19та седмица и имам време до раждането, заради, което съм избрала именно нея.
Обаче, започнах да се замислям, че те един час не могат да ми запишат, как ще ми протичат прегледите при доцентката в такъв случай?! Усещам, че явно не искат да ме запишат при нея, може би не записва. Чета, че се чака по няколко месеца, после 2-3 часа да те приеме, освен това ако ида малко преди да родя, защото тогава ще е евентуалния час, как ще ме е проследила точно и то малко се обезсмисля..
Моята логика е, че понеже имам някои особености в мед. история ми трябва добър специалист, ама искам да ми обърне внимание, да ме следи и да е наясно с моя случай, когато дойда да раждам.
И.. попадна ми мнение за др Апостолова. Какво ще кажете за нея? Тя адекватно ли се държи, проверява ли си историята на пациента, обръща ли внимание? Не знам още как ще раждам, така че си ми трябва доктор, който е добър и в двата вида раждания. Дава ли си телефона за връзка, ако има нещо?
Всякаква информация за нея ще ми е полезна 🥺🥺🥺

# 662
Апостолова е прекрасна, мила и си разбира много от работата. Бях с РВ и много ми помогна освен физически ,а и психически .Дава си телефона но не обича консултации за важни нещаа по него.Задължително след изследвания й пращам и ми отговаря дали са ок.При нея от всички доктори в Токуда съм имала най-дългите прегледи (претупваха ме за 2-3мн с грешно лечение срещу скромните 140 лв🤯) Аз съм много доволна и благодарна на д-р Апостолова ! Ще видим как ще е за раждане 🙏🏼

Здравейте,
Аз направо съм във филм със записването на час за доц. Атанасова. Звъня от 1 месец. Вече имам 2 върнати обаждания от аг регистратурата, но всеки път в 17:30,когато съм в тоалетната🤔 и е петък. При връщане на обаждането, вече не вдигат. Много са смешни или гадни, не знам как да ги определя девойките.
Бях решила да ходя на място. Още съм 19та седмица и имам време до раждането, заради, което съм избрала именно нея.
Обаче, започнах да се замислям, че те един час не могат да ми запишат, как ще ми протичат прегледите при доцентката в такъв случай?! Усещам, че явно не искат да ме запишат при нея, може би не записва. Чета, че се чака по няколко месеца, после 2-3 часа да те приеме, освен това ако ида малко преди да родя, защото тогава ще е евентуалния час, как ще ме е проследила точно и то малко се обезсмисля..
Моята логика е, че понеже имам някои особености в мед. история ми трябва добър специалист, ама искам да ми обърне внимание, да ме следи и да е наясно с моя случай, когато дойда да раждам.
И.. попадна ми мнение за др Апостолова. Какво ще кажете за нея? Тя адекватно ли се държи, проверява ли си историята на пациента, обръща ли внимание? Не знам още как ще раждам, така че си ми трябва доктор, който е добър и в двата вида раждания. Дава ли си телефона за връзка, ако има нещо?
Всякаква информация за нея ще ми е полезна 🥺🥺🥺

Айде сега. Това е много общо понятие всички доктори. Едва ли сте обиколила всички доктори в Токуда. Въздържайте се от такива неуместни коментари. При доктор Леков едва ли сте била. До сега за него лош коментар не съм чула, а от вашия коментар влизат всички доктори в Токуда. Не създавайте грешно впечатление

# 663
Случвало ли ви се е да изпратите резултати от изследвания по вайбър на доц. Атанасова и тя да не ви върне отговор? Последните ми два прегледа при нея минават толкова набързо, че сякаш остават неизяснени неща. Сега и това не отговаряне за изследванията, които толкова държеше да пусна още щом изляза от кабинета в тяхната лаборатория…

# 664
Момичета, знаете ли в Токуда какви шишета използват за бебчетата? Вие същите ли мислите да вземете? Искам да имам едно-две за всеки случай.

# 665
Здравейте момичета!
Някоя от вас знае ли какви са цените на раждането до този момент?
Също и престоят в единична стая?
Благодаря предварително

# 666
Момичета, знаете ли в Токуда какви шишета използват за бебчетата? Вие същите ли мислите да вземете? Искам да имам едно-две за всеки случай.

Ползват стъклени на Nuk.

# 667

Ползват стъклени на Nuk.

Благодаря! А дали случайно знаете стават ли тези шишета на Nuk за уреда за затопляне на шишета на Philips Avent? Подариха ми го наскоро и ми се искаше да го пробвам, уж пише, че е съвместим с повечето известни марки шишета..

# 668
  • Sofia
Да купете си Нук дори и да не са стъклени понеже нашето дете което си поживя в неонатологията свикна с Нук и след това не искаше да яде от Филипс шише и таткото спешно ходи да купува Нук.

Относно Апостолова само съжалявам, че не послушах едно момиче тук което ми обясни нейния случай. До 7 месец докторката си беше Ок, но след това първата лампа беше, че не искаше да чуе за естествено раждане, но бях в късна седмица да сменям болница. За секциото тя може би е добра, но има кофти специализантки с които оперира и чист късмет е, че оживях след около 40 дни в болницата.
След това Нашар и Атанасова им оправяха последиците, а как едва не ме изгони като не бях добре и отидох в спешното една вечер след раждане не ми се говори - малко не издържа на стрес…
Сега ходя при д-р Леков и съжалявам, че не го познавах по-рано, за да се следя при него.

# 669

Ползват стъклени на Nuk.

Благодаря! А дали случайно знаете стават ли тези шишета на Nuk за уреда за затопляне на шишета на Philips Avent? Подариха ми го наскоро и ми се искаше да го пробвам, уж пише, че е съвместим с повечето известни марки шишета..

Стават, да, ние ползваме точно този уред и затопля идеално.

# 670
  • София
Аз после не продължих с Нук. Ползва си и до сега на Авент. С баткото бях ползвала няколко на Нук (включително и стъклено) и бяха ужасни.

# 671
Нас ни изписаха бързо и минахме на Томи Типи шишета. После съм пробвала пак Нук, но не ги хареса. Аз съм фен на стъклото, така че и при следващо дете пак бих взела стъкло на Томи Типи. Но това не мисля, че е от кой знае какво значение, де.

Искам да питам д-р Колева работи ли все още в Токуда? Не е споменавана от дълго време.

# 672
Според мен трябва да си купите каквито прецените шишета, не точно Нук, защото бебето ще яде 3-4 дни в болницата от такова. Моето дете не харесваше нито бибероните, нито залъгалките на Нук. На приятелка пък детето харесва само най-евтините шишета на Канпол, въпреки, че тя си взе цял комплект на Авент с електрическа помпа. Същото се отнася и за козметиката, това че в болницата изпозлват Хип, не значи да си купите Хип и за вкъщи.

Относно лекарите, първото ми раждане беше при доктор Атанасова. Да, страхотна е, но ако вече наистина претупва пациентите и не им обръща необходимото внимание, аз лично бих избрала друг лекар. Ще си спестите много главоболия.

# 673
Ползват шишетата на Нук,но биберона им много тече.От една страна беше добре ,защото мойто сега не можеше да дърпа и реално то му се изливаше.Лошото за мен беше ,че често ми се задавяше и много ми беше притеснено.С баткото в къщи веднага минах на шишета на Авент,а с малкия сега трябваше известно време да сме и в къщи с Нук,но вече ги смених.
  Едно малко допълнение :Има промяна в бибероните на Авент.Направени са сега  така че да не изтича ,ако бебето не дърпа.Но дори да дърпа много трудно пуска .И в магазина ме предупредиха,но не ми се вярваше,с баткото нямах проблем.Сега се оказа вярно,и сега ги ползваме ,но си взех допълнително биберон с по-голяма дупка ,за да може да дърпа  бебока.

# 674
Работи. Не знам Мадлен Георгиева дали още и е специализантка, но се пазете от нея, ако решите да сте при Колева.

Нас ни изписаха бързо и минахме на Томи Типи шишета. После съм пробвала пак Нук, но не ги хареса. Аз съм фен на стъклото, така че и при следващо дете пак бих взела стъкло на Томи Типи. Но това не мисля, че е от кой знае какво значение, де.

Искам да питам д-р Колева работи ли все още в Токуда? Не е споменавана от дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт