Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 212
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 750
Някой беше питал за секцио при доктор Леков. Вчера мина моето. Изключително доволна съм. Всичко протече без усложнения. Още вечерта ставах.

# 751
Някой беше питал за секцио при доктор Леков. Вчера мина моето. Изключително доволна съм. Всичко протече без усложнения. Още вечерта ставах.
Как е болката по време на раздвижване ? Някъде четох, че била много голяма.

# 752
Как е болката по време на раздвижване ? Някъде четох, че била много голяма.

Мен лично не ме боля, друго момиче много я боля и не стана. Явно е индивидуално

# 753
Здравейте, посещавам д-р Венислава Александрова от която съм изключително доволна, но в Аджибадем Сити Клиник - Младост, където не израждат. Бих искала да си се следя при нея, но да родя в Токуда, знаете ли дали системите им имат обвързаност, дали всичко си стои в едно пациентско досие, да не се налага само да нося, показвам резултати и тн. Като цяло някой следил ли се е в Младост и после да е родил в Токуда?

# 754
Системата е обща, да. Лекарите в Младост и на Околовръстното виждат какво е правено в Токуда.

# 755
Здравейте, искам да попитам, пациентките на АГ кабинетите в Токуда - доволни ли сте от ехографските апарати? Трябва да отида на АГ преглед, но ми е изключително важно апаратурата да е добра. Благодаря ви предварително!

Отидете при д-р Сигридов, неговата техника се слави, че е космическа Simple Smile

# 756
Някой случайно да има инфо доц. Нашар кога ще е в отпуск тези дни? В друга тема нещо се коментираше, но не можах да проследя съвсем добре.

# 757
Някой случайно да има инфо доц. Нашар кога ще е в отпуск тези дни? В друга тема нещо се коментираше, но не можах да проследя съвсем добре.
Аз не знаех, че е в отпуска, но ми отмениха часа от 3ти за 12-ти.

# 758
  • Бургас
Здравейте а как стават свижданията когато сте с бебе в болницата? След като сте родили бащата пускат ли го при вас да види бебето ако е естествено раждането?

# 759
След раждане пускат таткото да види бебето през стъклото на неонатологията. След това всеки ден може да идва да ви вижда вас и бебето между 5 и 6ч.

# 760
Здавейте отново. Чувала съм, че пред кабинета на доц. Нашар се чака много време. На мен като ми записаха час ми казаха да ида в 9ч. Това означава ли, че ми е фиксиран часа за 9 или значи от 9 нататък? Благодаря.

# 761
Здавейте отново. Чувала съм, че пред кабинета на доц. Нашар се чака много време. На мен като ми записаха час ми казаха да ида в 9ч. Това означава ли, че ми е фиксиран часа за 9 или значи от 9 нататък? Благодаря.
Значи, че си в някаква поредност и като стигне до теб, ще влезеш Simple Smile
Аз имах час за 830 и влязох в 945 Simple Smile

# 762
Точно това се чудех - дали има предварителна поредност или е по реда на идване. Мерси за отговора.

# 763
  • Sofia
Точно това се чудех - дали има предварителна поредност или е по реда на идване. Мерси за отговора.

Когато отидете отивате първо на регистратура където отбелязват, че сте в болницата. След това отивате да чакате пред кабинета на лекаря и чакате да ви повикат. Гарантирани часове няма, обикновено се чака много.

# 764
Здравейте Blush
Може и да е обсъждано някъде из темата вече, но исках да попитам реално заслужават ли си пакетите за проследяване на бременността или няма никакъв смисъл?
Защото ако без пакет сумата излиза горе-долу подобна може би няма смисъл…

Общи условия

Активация на акаунт