Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 190
  • 1 402
  •   4
Отговори
# 765
Има ли някой тук, който се е следил и раждал при Нашар през последната година? Много ми се иска да попитам няколко неща.

# 766
  • София
Момичета, аз нали бях успяла да си запиша при д-р Апостолова час, след като 1 месец не можаха да ми върнат обаждане за час за доц Атанасова.
Все пак ми се обадиха и смених лекаря с д-р Атанасова.
Днес бях на преглед. Реално съм чакала (предупредиха ме по тел. като бях пред болницата, че закъснява с 2 часа).. Значи от 2 до 5, за да влезна.. Това не броя закъснението, за което знаех. Искам да кажа, че най-добре не разчитайте, че за светилата ще влезете в точния час.
Особено ако има някое раждане, графика се размества много.
Тя се извини и каза, че така е при нея, има много хора по график, извън график момичета с проблеми, раждания, няма начин, дори остава много след работното си време.
Обаче, колко много ми хареса. Положителна личност е, хем ме прегледа внимателно, хем отдели време да ми снима бебчето, хем ме разпита за всички, провери документите, ама не отгоре отгоре, а вникна в нещата. Усетих, че съм в добри ръце, при човек, които не иска да рискува с моето здраве.
Много се надявам така да продължим и занапред.

# 767
Привет,
Моя опит е от преди 2 години. Тогава около 16г.с. седмица исках да си взема пакет,  но д-р Богданова ме разубеди. При нормално протичаща бременност излиза г/д същата сума,  ако обаче се налага да ходите по-често има смисъл. Аз тогава продължих да се следя при нея, но се преместих в Оскар Клиник. Там взех пакет - ЗК + доплащане. Всички изследвания ми минаваха по каса,  като аз ги правих в лабораторията на клиниката. Доплащането беше 700лв - то включваше женска консултация, ехографи и тонове, всичко е неограничен брой. Платих отделно само ФМ.

Здравейте Blush
Може и да е обсъждано някъде из темата вече, но исках да попитам реално заслужават ли си пакетите за проследяване на бременността или няма никакъв смисъл?
Защото ако без пакет сумата излиза горе-долу подобна може би няма смисъл…

# 768
Момичета, а какво е положението в момента в отделението? Много приети ли има, има ли свободни стаи или свалят на 4ти етаж? Аз ще съм тези дни и се надявам да съм в самостоятелна стая, но вчера беше такава лудница, че малко се съмнявам да има

# 769
Има ли някой тук, който се е следил и раждал при Нашар през последната година? Много ми се иска да попитам няколко неща.
Ако 2 години ви устройват, кажете 😊

# 770
Здравейте, какви са ви впечатленията от Д-р Анна Богданова? - преглед, наблюдение, израждане и тн.
Мерси предварително!

# 771
Аз се следих и родих при нея първото си детенце, сега отново се следя при нея.
За мен тя е моят доктор! Следя се в Оскар клиник по нейна препоръка, за да не се налага да чакам в Токуда. Всеки преглед ми е като фетална морфология - обстойно оглежда бебчето. Имало е моменти, в които прегледа е кратък, защото бебето е застанало е добре и всичко се вижда, а е имало и случаи над 30 минути да седя в кабинета, за да измери всичко (такъв беше последния ми преглед). Не изпада в много подробни обяснения, но пък на мен това не ми пречи, защото винаги ми е казвала всичко на място - кратко, точно и ясно! Не отговаря на въпроси, ако не им е дошло времето. Напр. с първата ми бременност към 7 месец някъде я питах за раждането, но каза, че е рано да го коментираме. Когато влязох е 9 месец (може и малко по-рано да е било) ми изготви план за раждането и ми даде подробни инструкции как ще процедираме от тук нататък, какво да правя, ако тръгне раждането и т.н. Родих нормално и никога не е ставало дума за секцио. Беше ми голяма упора и подкрепа по време на самото раждане, а след като се роди сина ми и го сложиха върху мен тя запечата този момент със снимки. По време на престоя ми в болницата постоянно ми пишеше, за да провери как съм! Винаги ми е отговаряла във вайбър, когато и пиша и то много бързо. Един път бях на тонове, а тя беше в отпуск и въпреки това искаше да и изпратя записа, за да го види. Бързо и адекватно е реагирала за необходимите лечения. В общи линии съм доволна от нея, спокойно ми е когато съм на преглед, дори и понякога да е малко по-остра. Съвета ми е да си запишете час при нея, да се запознаете и да я усетите дали е вашия доктор. Аз още от първия преглед при нея бях сигурна, че искам тя да ме проследи и после изроди!
Здравейте, какви са ви впечатленията от Д-р Анна Богданова? - преглед, наблюдение, израждане и тн.
Мерси предварително!

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 22:10 от Smiles.25

# 772
Мерси предварително!

https://www.168chasa.bg/article/1118250
Ако не Ви притеснява този случай, в който тя е водила операцията..

# 773
Назад в темите има ужасвящи разкази за др Богданова, прочетете ги

# 774
Момичета, какво представляват контролните прегледи при АГ и неонатолог (тези които са включени в пакета след раждане)? Предстоят ми, но се чудя дали да не пропусна първият от двата включени при моят АГ. Бебето ще го заведем и на двата прегледа.

# 775
На мен лично ми беше по-важно да отида при моята АГ на прегледа след раждането. Проверяват дали се възстановявате нормално. Мен ме гледаха с ехограф. Само веднъж отидох и го съчетах и с прегледа на детето, който според мен не е нищо особено. 15 минути събличане и 5 минути преглед, който личната го беше направила много по-обстоен.

# 776
Мерси предварително!

При първата ми бременност исках да се следя при нея, т.к. ми беше препоръчана от приятелка. Отидох в края на втори месец, за да констатира бременност, не по-рано по нейни нареждания. Съответно бях с кухо яйце, отношението й беше много гадно, съобщи ми го все едно е нещо нормално, а за мен беше първа и чакана бременност. Не знаех какво да правя, каза ми да отида в Токуда, за да ми дадат хапчета за аборт в къщи, случи се коренно различно нещо, уж бях нейна пациентка, а я видях точно веднъж. А бе беше ужасно, не искам да си спомням даже, но винаги ще я свързвам с този случай.

След това, като разпитвах за нея ми казаха, че се е взела много насериозно и се държи зле с пациентите, след раждане винаги чакала подаръци, това разбира се може да са абсолютни клюки, но от това което аз видях от нея, вярвам и не бих се насочила към нея. Още повече като видях и тази статия...

Има много хубави специалисти в Токуда, вярвам, че ще намерите своя. Simple Smile

# 777
Мерси предварително!

Препоръчвам ви доктор Леков. Следеше рисковата ми бременност и родих секцио при него. Бързо възстановяване и страхотно отношение от негова страна!

# 778
  • Бургас
До тези които са раждали а какво е отношението от сестрите,акушерките в самата болница? Грижат ли се добре за бебетата? Сам ли си сменяш памперси и може ли бебето да го оставяш вечер?

# 779
До тези които са раждали а какво е отношението от сестрите,акушерките в самата болница? Грижат ли се добре за бебетата? Сам ли си сменяш памперси и може ли бебето да го оставяш вечер?

Аз съм много доволна от всички. Памперс сменят те, защото следят изпражненията. Вечер към 22:00 го оставях в неонатологията иначе може и при теб да си е

Общи условия

Активация на акаунт