Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 190
  • 1 402
  •   4
Отговори
# 795
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми препоръчали лекар/и за първи преглед и съответно следене на бременността?

Благодаря предварително!

Леков

# 796
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми препоръчали лекар/и за първи преглед и съответно следене на бременността?

Благодаря предварително!

Следях се и родих при доктор Леков. Страхотен специалист е Heart

# 797
  • Бургас
Д-р Атанасова за втори път и се доверявам и съм много доволна от отношението и , и от професионалните и качества.

# 798
И аз съм с две ръце за д-р Леков. Безкрайно щастлива съм, че го открих и сега съм много спокойна при проследяването, винаги се отзовава и извън прегледи.

# 799
И аз съм с две ръце за д-р Леков. Безкрайно щастлива съм, че го открих и сега съм много спокойна при проследяването, винаги се отзовава и извън прегледи.

При по-сложни казуси дали може да се включи, има те ли идея?

# 800
Според мен всички специалисти в отделението в Токуда са на много високо ниво, а и работят заедно при по-специфични казуси

# 801
Всеки ще си препоръча лекаря, който го е следил. Когото и да изберете, няма да сбъркате.

# 802
Аз също се следих при доц. Атанасова и съм доволна. Понеже съм се сблъсквала и с други, мога да ви кажа кого не препоръчвам - Богданова и Колева.

# 803
Аз също се следих при доц. Атанасова и съм доволна. Понеже съм се сблъсквала и с други, мога да ви кажа кого не препоръчвам - Богданова и Колева.
Може ли да попитам защо не Колева? Аз към нея съм се насочила заради многото положителни отзиви, които прочетох тук….

# 804
Попаднах на нея докато беше дежурна. Отидох с проблем, видимо ми беше зле, а беше остра и заядлива. Накрая омекна, но определено не ми направи добро впечатление как се отнася с човек, на когото му трябва помощ, а не хокане.

# 805
Lorrain, ти си с термин септември, нали? Пишеш май в септемврийската тема Simple Smile първото дете следих и родих при Колева. И 10 да имам още, пак при нея ще съм. Сегашната бременност също следя при нея. Ако нещо те интересува, питай Simple Smile

# 806

При по-сложни казуси дали може да се включи, има те ли идея?

Категорично ДА. Благодарение на него износих. От 18 седмица отидох при него със скъсена шийка и много инфекции. Имах риск от преждевременно раждане но благодарение на него дочаках секциото си

# 807
Lorrain, ти си с термин септември, нали? Пишеш май в септемврийската тема Simple Smile първото дете следих и родих при Колева. И 10 да имам още, пак при нея ще съм. Сегашната бременност също следя при нея. Ако нещо те интересува, питай Simple Smile
Супер, радвам се че още някой от септемврийската тема е при нея! Ще обменяме опит при нужда 🙂

# 808
Може ли да попитам някакво увеличение ли има на цените след нова година. Нормално ли е за пет минутен преглед след час и половина закъснение да ми вземат 240 лв. при условие че не ми е първи преглед при тази лекарка за тази бременност? Просто нямам спомен да съм давала толкова за преглед само  а ми се наложи да ходя на доста специалисти и в други болници и даже и феталните ми бяха по евтини.

# 809
На сайта на Токуда виждам, че имат нов ценоразпис от 01.01.2025, т.е. много е вероятно да са вдигнали цените. Но, също така има значение и каква категория е лекарят, който е извършил прегледа (A,B,C и т.н.)  Ценоразписът е качен тук https://acibademcityclinic.bg/docs/librariesprovider2/cenorazpis … sfvrsn=5d6f9fee_3

Общи условия

Активация на акаунт