Ако бременна жена, която не се следи в Токуда, има нужда от спешен преглед, евентуално приемане за задържане или пък се случи преждевременно раждане - ще й обърнат ли внимание? Имат ли спешен АГ кабинет, в който всяка жена може да иде, без да има следящ лекар при тях?
Следя се в друга болница, но неонатологията там е от по-ниско ниво. Иска ми се да имам спокойствието, че мога да се насоча към друга болница в случай на такава необходимост, но не искам това да е Майчин дом или пък Шейново.
А можете ли да препоръчате АГ в Токуда с опит с рискови бременности, който да е добър оператор? Ако реша да се преместя при тях или да се следя успоредно на две места, към кого да се насоча?
Благодаря Ви!
Имат спешно но малко ситуацията е на когото попаднеш.. на мен ми обърнаха внимание когато отидох по спешност една вечер в 11 седмица. На смяна беше тогава д-р Велева. Според мен отидете на един преглед при някой от лекарите за да ви има в системата им и след това ако не се средите изцяло там в края на бременността може да се преместите и да родите там. Някой от лекарите проследяват и извън болницата и там няма да чакате много.