Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 071
  • 1 402
  •   3
Отговори
# 1 140
Е като тръгнеш да раждаш няма как да попълваш документи. Аз отидох със 7см,попълвах ги на леглото, но контракциите много бързо се засили ха и по средата на единия документ просто ръката ми направи една линия 😁 Естествено, случи се раждането и после на спокойствие ми дадоха да си допопълня документите.

# 1 141
В крайна сметка звъннах на основния им кол център и ми записаха час без проблем. Казаха, че това е единственият свободен..изрично попитах дали не ми записват случайно час за преглед, а не за тонове, но ме увериха, че са само тонове. Ще видим Grinning
Звъннете в кол центъра и помолете да върнат обаждане от АГ регистратура.

# 1 142
Аз също записвам час за тонове, но съм виждала на регистратура как момичета идват без час и веднага ги изпращат, все се освобождават легла, така че и в двата случая е ок

# 1 143
За тонове никога не съм чакала, но винаги си записвам час на регистратурата, на място. Виждам, че идват дами, които нямат часове, но не е проблем и ги пускат.
В стаята са 6 легла, така че пускат едновременно по няколко бременни.
След това се нареждам пред кабинета на моето АГ и чакам да ме извикат, което се случва доста бързо.

# 1 144
Момичета, от вчера има нови цени за раждане в Токуда. Пускам ценоразписа за заинтересованите. 😊

# 1 145
Ужас, не се спряха. Но то е така - докато има такова търсене, ще има и покачване на цените.

# 1 146
Здравейте , как се отменя час записан през сайта на болницата ,никъде не го намирам ... Сигурно е елементарно ,но сега не го виждам ...

# 1 147
Обаждате се на *5544 и от там ще ви го отменят. През сайта не съм сигурна, че може.

# 1 148
Здравейте , как се отменя час записан през сайта на болницата ,никъде не го намирам ... Сигурно е елементарно ,но сега не го виждам ...

Аз съм отменяла през линка, който са ми пратили в имейла за потвърждение при запазването.

# 1 149
Здравейте, моля тези от вас които са минали през медикаментозен аборт в Токуда, да споделят как е минало, казаха ми че трябва да ме хоспитализират за един ден. Ще съм благодарна на всякаква допълнителна информация.

# 1 150
  • София
Здравейте, моля тези от вас които са минали през медикаментозен аборт в Токуда, да споделят как е минало, казаха ми че трябва да ме хоспитализират за един ден. Ще съм благодарна на всякаква допълнителна информация.
Може би зависи от лекаря, аз се следя при доктор Атанасова. На пореден преглед установи, че плодът няма пулс /беше очаквано/ и ми даде да пия хапчета, падаше се сряда следобед, в петък сутринта трябваше да ме приемат, за да ми дадат вторите хапчета и да започне процесът. При мен обаче започна малко по-рано, така че пристигнах през нощта в болницата. Сложиха ми абокат, пуснаха изследвания и ми дадоха вторите хапчета. Доктор Атанасова ме гледа няколо пъти на ехограф, имаше остатък и ми даде още веднъж хапче.  Следобед ме пусна да си ходя. Беше ме предупредила да съм гладна и жадна, защото, ако не се получи, минаваме към кюретаж. Получи се, така че не се наложи. Проследи си ме изцяло, имах и преглед след десетина дни-две седмици, за да е сигурна, че всичко е наред.

# 1 151
Благодаря! А при постъпване в болницата носихте ли някакъв багаж? (нощница, чехли. др) Как се калкулира престоя за един ден и хапчетата, които са ви дали ?

Може би зависи от лекаря, аз се следя при доктор Атанасова. На пореден преглед установи, че плодът няма пулс /беше очаквано/ и ми даде да пия хапчета, падаше се сряда следобед, в петък сутринта трябваше да ме приемат, за да ми дадат вторите хапчета и да започне процесът. При мен обаче започна малко по-рано, така че пристигнах през нощта в болницата. Сложиха ми абокат, пуснаха изследвания и ми дадоха вторите хапчета. Доктор Атанасова ме гледа няколо пъти на ехограф, имаше остатък и ми даде още веднъж хапче.  Следобед ме пусна да си ходя. Беше ме предупредила да съм гладна и жадна, защото, ако не се получи, минаваме към кюретаж. Получи се, така че не се наложи. Проследи си ме изцяло, имах и преглед след десетина дни-две седмици, за да е сигурна, че всичко е наред.

# 1 152
  • София
Носих си багаж, за всеки случай, ако се наложи да остана за кюретаж, но май само джапанките ползвах. Нощница държаха да съм с тяхна.

Като пари не помня точно, около 700 лева беше миналата година и около 150 лв беше резонатив, ако сте с отрицателен резус фактор и решат, че е хубаво да си сложите. На мен допълнителното здравно ми покриха по-голямата част от сумата.

# 1 153
Благодаря за изчерпателния отговор, последно се сещам да попитам - имахте ли болки след приема на мифегин, аз съм се снабдила с аспирин, но не знам дали е достатъчно. Как протекоха часовете след като го взехте? Боли ли?

Носих си багаж, за всеки случай, ако се наложи да остана за кюретаж, но май само джапанките ползвах. Нощница държаха да съм с тяхна.

Като пари не помня точно, около 700 лева беше миналата година и около 150 лв беше резонатив, ако сте с отрицателен резус фактор и решат, че е хубаво да си сложите. На мен допълнителното здравно ми покриха по-голямата част от сумата.

# 1 154
  • София
Първите хапчета, които пих вкъщи не болят, те са за омекване на шийката, като тръгна самият аборт започва да боли, но търпимо. Тези, които ми дадоха след прием в болницата и целта им е да предизвикат контракции, са неприятни.

Лекар ли ви каза да пиете аспирин, а ако не спре кръвта?

Общи условия

Активация на акаунт