“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • на село
И с две изречения- умът на убийствата е директорът с помощта на Фичето, а ла Дан Браун.
Или директорът не е инвалид и е едноличен убиец.
Тъпо ще е, но кой ме пита, за Милошев е голяма изненада инвалид да сътвори тези ужаси.

# 391
Кадъра с тефтерчето от промото за утре е наистина много интересен. За кой ли се отнасят бележките, които са написани?

# 392
  • София
Изненада ще е, ако е директорът с помощник, различен от Фичето 😀

# 393
Папарашките сайтове май много стабилно ни следят какво пишем 🤣

# 394
Кадъра с тефтерчето от промото за утре е наистина много интересен. За кой ли се отнасят бележките, които са написани?

За Тороманов.

# 395
Наистина! До кого ли е адресирано? Чие е? Преди това само тефтерчето на Филип показаха, но може да е било за заблуда?!?

# 396
Благодаря за хубавата тема и страхотните коментари! С голямо удоволствие Ви чета. С голям интерес следя сериала, защото моят внук участва в него. Според мен "Есента на демона" ще е като "Дяволското гърло" - до последно ще ни държат в напрежение и ще ни карат да се съмняваме ту в този, ту в онзи. Чак в предпоследния епизод ще попаднат на вярна следа и оттам развръзката. Ще се окаже, че демонът е този, който стреля по Филип в края на първи епизод. Мисля, че е мъж, само един е и мотивът е личен.

# 397
Видях 36 нови отговора и помислих, че днес е четвъртък и тръгнах да търся епизода. Хаха

Благодаря за хубавата тема и страхотните коментари! С голямо удоволствие Ви чета. С голям интерес следя сериала, защото моят внук участва в него. Според мен "Есента на демона" ще е като "Дяволското гърло" - до последно ще ни държат в напрежение и ще ни карат да се съмняваме ту в този, ту в онзи. Чак в предпоследния епизод ще попаднат на вярна следа и оттам развръзката. Ще се окаже, че демонът е този, който стреля по Филип в края на първи епизод. Мисля, че е мъж, само един е и мотивът е личен.

Някоя тайна не е ли споделил внука? Simple Smile

# 398
Аз четох по сайтове, че две нови убийство ни чакат, ама дали в тази серия или следващите.

# 399
Аз четох по сайтове, че две нови убийство ни чакат, ама дали в тази серия или следващите.
Пише, че ще има две нови престъпления, не е казано, че ще са убийства. В днешната серия ще са.

# 400
  • Галифрей
Само как са го написали “ Бившият на Рут Колева убиец?” 😂 Никаква изненада няма да е като разберем кой е. Дразня се в интервютата в началото как казваха,че той не е психо,че го прави за справедливост ей такива.

# 401
  • Wonderland
Те пък много изостанали с материала Joy Ние Калоян Трифонов кога го разнищихмееее Joy Още след първите епизоди Joy

Чакам си с нетърпение днешния епизод Hug

# 402
Много ми е трудно да го гледам, а не е като да не се опитвам
Защо? На мен малко актьорите ми седят изкуствено. Във филмите от САЩ няма такова нещо.
Качеството е много занижено спрямо първия сезон… играта на всички е все едно са на голяма сцена в народния. За сценария даже не искам да говоря

# 403
Карамазов си играе страхотно ролята на отегчен алкохолик.

# 404
Ние Калоян Трифонов кога го разнищихмееее Joy Още след първите епизоди Joy
То тук кой ли не разнищихме. Едно обаче трябва да си признаем: за този сезон имаме много повече предположения кое е убиецът, докато в първи сезон, 95% бяхме сигурни още в началните серии, че това е Асен.

Общи условия

Активация на акаунт