“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 698
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Washington,USA
Убиецът играе игра, умишлено събра Мия и Филип и ги води към убийствата, играе си с тях. Това ме навежда на мисълта, че има връзка с директора на библиотеката. Извършителят, най вероятно е и друг, но се ръководи от него, а целта са Мия и Филип.
Сюжетът ми напомня Ход на коня с Кристоф Ламбер....
Да, има логика …
.Обаче аз искам Мия и Фил да са от добрите , да хванат Демона и да оцелеят ! И да има нов сезон . Ето Милошев нали стана министър на туризма ( колко дестинации могат още да обходят и респективно -популяризират) 🤪!
Например Русе ( я по Дан Браунски да подхванат масонската линия ; революционери….Баба Тонка и многолюдната и челяд …..)….

Аз ще играя убиеца безплатно!! 😆

# 646
  • España
Като ти гледам профилната снимка от сега тръпки ме побиват 🥴! ✌🏻

# 647
Е, нищо ѝ няма на профилната снимка - Rose Bundy е сложила снимка на баща си Ted Bundy Joy

# 648
  • Washington,USA
Е, нищо ѝ няма на профилната снимка - Rose Bundy е сложила снимка на баща си Ted Bundy Joy

# 649
За мен най-изненадващ като убиец би бил Тороманов или прокурорът. По-интересно ще ми е да е жена обаче. Илчев като някакъв компромисен вариант. То най-вероятно е той в някаква конфигурация с професор X :д
Донякъде изненадващо, но и доста разочароващо би ми било физическият извършител все още въобще да не е показван и да е много-много далеч от разследването и главните действащи лица към момента.
Честно казано по-интересно от самия убиец би ми било, ако има някаква девиация от предизвестените бъдещи жертви. Или най-малкото включването на някоя неочаквана масово от нас жертва. Например, ако убият Кърджилов, ще съм в шок и ступор, но определено ще ми е много интригуващо. Но не да го гръмнат или наръгат като косвена жертва, попаднала на пътя на убиеца, а да се окаже планирана част от поредицата с демоничните убийства. Само че без към момента да са показали неговите грехове така отчетливо като при всички други досега, а и бъдещите такива. Или пък Дора - пак така - нещо да е прегрешила жестоко в очите на убиеца и да бъде една от жертвите в поредицата. Това определено ще е изненада. И на мен поне много би ми харесало, понеже сега едва ли не се чака всички нарочени, които изглеждат почти ясни, да си заминат един по един. Май само редът им не е сигурен все още, въпреки че горе-долу и това е очевидно. Освен, разбира се, ако някой от уж предизвестените по снимките и с вече показаните дотук грехове, не се окаже самият убиец: прокурорът, Тороманов или Десподов. Иначе друго, което ще ми е изненадващо и, макар да звучи жестоко и неправилно (то кое ли убийство изобщо е правилно), би било, ако наистина убият дъщерята на Десподов, а не него самия. Но по-скоро си мисля, че само биха я отвлекли или използвали по някакъв начин, за да го подмамят и хванат. Но да нейното убийство, точно защото ще е по-трагична загубата й, би било по-въздействащо от неговото.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 19:51 от Geri2000

# 650
Камерата, която държеше Тороманов като си призна за връзката, дали не е на Тоши? И съответно картата, която им даде? Може би и нея е скрил от доказателствата. Или е подобна, но е записал нещо от преди.

Малко ме подразни като каза, че са замесени в нещо, но не каза какво. Сякаш знае кой е убиецът и кой ги е погнал, ама нали лежерно го карат всичко и не е следващ в списъка защо да си дава зор...

В подкрепа на теорията на Fever Ray ,във Фейсбук бяха качили нещо като характеристики на убиеца. Едното беше, че ги причаква като се качват в колата или нещо подобно.

Някой по-рано беше писал за шофирането на Филип. Явно не само на мен ми прави впечатление, че кара пил. Ужасен пример е това. Очаквам да направи някаква глупост и според мен това загатнаха с кошчето. Направо съм изумена от държанието на Мия към него. И с цялата си принципност как го пуска да шофира не знам.

# 651
А някой може ли да ми припомни, когато гониха онзи, който изкупил гюдериите, той с маска ли беше? Защото се чудя, ако стреля по Филип от упор, той не го ли е видял.

# 652
Май беше само с качулка. И после Мия пита Филип дали му е видял лицето, но той, струва ми се, каза нещо, че всичко е станало много бързо и не е успял. А и, ако не се лъжа, бяха така позиционирани, че той като падна на земята едва ли не гледаше право срещу слънцето, което му светеше в очите откъм иззад убиеца и така би било трудно да успее да го огледа и повече да се бяха бавили.

# 653
Камерата, която държеше Тороманов като си призна за връзката, дали не е на Тоши? И съответно картата, която им даде? Може би и нея е скрил от доказателствата. Или е подобна, но е записал нещо от преди.
Скрит текст:
Малко ме подразни като каза, че са замесени в нещо, но не каза какво. Сякаш знае кой е убиецът и кой ги е погнал, ама нали лежерно го карат всичко и не е следващ в списъка защо да си дава зор...

В подкрепа на теорията на Fever Ray ,във Фейсбук бяха качили нещо като характеристики на убиеца. Едното беше, че ги причаква като се качват в колата или нещо подобно.

Някой по-рано беше писал за шофирането на Филип. Явно не само на мен ми прави впечатление, че кара пил. Ужасен пример е това. Очаквам да направи някаква глупост и според мен това загатнаха с кошчето. Направо съм изумена от държанието на Мия към него. И с цялата си принципност как го пуска да шофира не знам.

Не е на ТИшО. Дадоха като се кексиха с Елдърова, как Тороманов слага камерата.

# 654
  • София
Eха, тия от фейса си нямат на идея колко сценарии за продължения се мътят тук… 😉😂

Мисля си за желязната юзда - много е подходяща за 80% от политиците и журналистите ни 😜

# 655
Eха, тия от фейса си нямат на идея колко сценарии за продължения се мътят тук… 😉😂

Мисля си за желязната юзда - много е подходяща за 80% от политиците и журналистите ни 😜
Направо комплименти ни правят, че вече пишем 3-ти сезон Trollface

# 656
Sharpy, благодаря! Жалко, че не се вижда добре.
И какво е това странното нещо върху снимката на Мия?
Прилича на деветте кръга на Ада - Данте Алигиери.

# 657
Май беше само с качулка. И после Мия пита Филип дали му е видял лицето, но той, струва ми се, каза нещо, че всичко е станало много бързо и не е успял. А и, ако не се лъжа, бяха така позиционирани, че той като падна на земята едва ли не гледаше право срещу слънцето, което му светеше в очите откъм иззад убиеца и така би било трудно да успее да го огледа и повече да се бяха бавили.

Благодаря! Слънцето наистина трябва да е попречило

# 658
За да не натрапвам повече тезата си ще си позволя да изкоментирам мнение от преди малко на една дама във фейсбук страницата на сериала: тя също е забелязала историческите книги в дома на Елдърови и според нея съпругът е убиецът, защото когато даде визитка на Мия и се качи в колата си, погледът му стана доста свиреп и визуализира сексуалните сцени между жена му и Тороманов. Признавам си аз също го заподозрях в този момент и случайно открих нещо интересно при скрийншотовете на тази визуализация. Какво е вашето мнение?

На втората и третата снимка според мен тя е с убиеца, вижда се якето му и сякаш маската вдясно... Леглото е същото, където преди това е била с Тороманов... на последната снимка е с Тороманов, той е с черен пуловер и се вижда част от лицето му, катинарчето и т.н. после в кадрите... Дали убиецът не я е върнал във вилата на Смилев и също да е правил секс с нея... Thinking

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 22:32 от Мис Марпъл

# 659
  • USA
Това с погледа на Елдъров го изкоментирах още в края на епизода и точно заради погледа (и в друг епизод направи това злокобно гледане) ми е заподозрян №2 след Илчев.

Запознават ни с образа му на смотаняк в рамките на 2 епизода, зрителя забравя за него и хоп, в края на предпоследния епизод ни го връщат отново,този път като изтезател и психопат убиец. Зрителите охках,ахкат как не са го усетили още в началото и воала, на Милошев тезата,че ще сме много изненадани дава резултат.
Като нищо.

Общи условия

Активация на акаунт