“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Някой може ли да направи хубав скрийншот на снимките (29:01/29:10), да разгледаме снимковия материал, не ми се получават добре, разпознах прокурора, той е човекът в бялата риза, за когото се чудехме, има снимка и на Тороманов (.Мариан Вълев). Blush

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 16:05 от eli1907

# 601
AsenChanov, тази теория я разнищихме още в първата тема. И това кой би бил изненадата също.

# 602
С уважение, Асен Чанов Simple Smile
Ейй, и братът на Филчо додИ. Добре дошъл, Асенчо! Кажи на Манерко да спре да се налива.

Нямам време да чета всичко, съвсем диагонално, но ми прави впечатление, че вече никой не подозира Илчев.
Ааа, как бе, аз го подозирам! Почти всички подозирам, включително и фантома Калоян Трифонов, който вече почвам да си мисля, че ще се яви в някой алкохолен делириум на Фицата.

# 603
  • София
Хареса ми епизода.
Точно журналистката очаквах да е следващата жертва, така и стана. Бившия шофьор на Десподов просто се оказа на грешното място по грешното време. Категорично изключвам мастития бизнесмен да е убиецът. Според мен той ще е главната мишена оставена за десерт и около него или заради него всички са се оплели като свински черва заради нещо случило се в миналото. Трагедия свързана с убиецът. Разбира се остава в сила и другата версия, събитията да са свързани с миналото на Мия, но половината сериал мина и абсолютно нищо не се загатва в тази насока, така че тази следа все повече изстива.
Еко кмета го видяхме за първи път. Този актьор ми е познат от един сериал на БТВ, май 'Татковци' се казваше. Хубавец, но слабичко играе. Той ще играе Гунди - първия филм на Иван и Андрей. Може и той да излезе убиецът ама честно казано ме съмнява. Но все пак засега е подозрителен. Перфектният убиец е професора, но само ако не е инвалид, защото аз изключвам всякакви сложни схеми от двама или повече замесени. Убиецът си е един. Възможно е някой да знае за него или да го прикрива, но да му помага в самите убийства или в следенето на набелязаните жертви го отхвърлям.
Странно ми е обаче как Филип и Миа засега не са го заподозрели. Може би заради инвалидната количка, но като евентуален мозък на операциите едни добри детективи няма как да не им направи впечатление колко е начетен и колко много знае. Но както писах ако не ни дадат да стане от количката, то няма как да е убиецът. Стане ли обаче от нея е ясна работата...
Куката най-накрая да ми хареса в този сериал.
Иска ми се Димо и Заимова да се вземат.

# 604
Коя актриса играе жената на Мариан Вълев, шефа на полицията?

# 605
AsenChanov, тази теория я разнищихме още в първата тема. И това кой би бил изненадата също.

Разбирам ви, но не съм напълно съгласен. От първата тема сериалът се развива в някаква посока, минават епизоди, нови убийства, следи, нови теории и не е ли съвсем нормално да се сменят и някои от предположенията? И в този смисъл щом се сменят предположенията, то някои персонажи се превръщат във все по-изненадващ краен извършител.

По-Здрави.

# 606
Някой може ли да направи хубав скрийншот на снимките (29:01/29:10), да разгледаме снимковия материал, не ми се получават добре, разпознах прокурора, той е човекът в бялата риза, за когото се чудехме.Blush
Не е много хубав, но камерата бързо се отмества.

1. Блатечки
2. Мия
3. Съдия Елдърова
4. Тороманов
5. Прокурорът /забравих му името/
6. Адвокат Смилев
Само 7 не мога да различа.
До снимката на Мия /2/ има малка снимка на мъжа й.
Всички останали снимки около тях са на демони.

Това е и другата

# 607
Под снимката на мъжа на Мия има и друга снимка. И ако това са набелязаните, къде е снимката на журналистката?

# 608
7 е или гинеколога или кмета. Предполагам гинеколога, защото е до Смилев. Иначе и Филип се вижда под Десподов.
Защо демоните вървят по двойки? И до Елдърова има снимка на 2-ма човека. Приличат ми на Мия и Филип или се бъркам? Под тях също има демони. Странно би било ако и те са набелязани, защото какво общо биха имали с нечие нещастие в Търново?
И какво е това странното нещо върху снимката на Мия?

# 609
  • Другата България
Този път ви изчетох обстойно, поздравления за активността, наблюдателността, теориите, версиите, снимките и всичко останало.
Първо да си кажа отново - страхотен епизод за Мариян Вълев /Куката/ и Димо Алексиев, най-сетне и двамата показаха потенциала си, не, че съм се съмнявала, фен съм и на двамата, но до момента някак ми стояха в сянка, особено Тороманов. Когото разконспирирахме още в самото начало. /Много сме, силни сме /.
Тъй, и сега за епизода. Прочетох една теория на Фивър, за семейството, което разглежда Търново и претърпява инцидент, и оцелялото дете отмъщава....дано интерпретирам правилно. Тази теория като цяло се връзва перфектно с моята такава, от първи епизод, зад която все още стоя - всичките убийства всъщност са отмъщение за нещо, случило се в миналото, и то е именно около Мия и семейството ѝ /това на Язов/. Все повече съм убедена в тази версия, и убийството на журналистката ми се върза именно поради тази причина - не е отразена истината, когато е трябвало, или е преиначена и “омаскарена“. Малко ме е яд, че ни дадоха жокер с нейното убийство /снимката в нета/, все пак очаквах прокурора да е следващия. Но това убийство и документите ѝ най-отгоре в дамската чанта ме водят до мисълта, че убиецът е или полицай, или се представя за такъв. Орце просто се оказа на неподходящо място в неподходящо време, по-точно - с неподходящия човек. Още нещо, което подкрепя версията ми е именно начинът на убийството му - два изстрела - единия контролен. Полицай или военен, или близък на някой такъв. Нямам конкретика като име, колебая се, но съм сигурна, че това ще е изненадата - никой не очаква Мия да е в центъра на събитията, макар и косвено. Освен мен, разбира се и всички /малко на брой/, които са гласували в анкетата по този начин Blush. Затова и убиецът пощади Фифо, за да го остави за “десерт“, все още смятам, че той ще е последната жертва, освен ако нещо не се объркат нещата.
Категорично за мен Десподов няма нищо общо, той се интересува само да не излязат схемите и далаверите му, дори надали ще е застрашен по някакъв начин.
Оставиха Тишо и Елдъров в трета глуха, някак за тях едно голямо нищо, все очаквах от камерата на Тишо да излезе нещо интересно около Елдърова, но явно при него всичко е било на воайорска основа.

# 610
Коя актриса играе жената на Мариан Вълев, шефа на полицията?
Красимира Пулева.
Оставиха Тишо и Елдъров в трета глуха, някак за тях едно голямо нищо, все очаквах от камерата на Тишо да излезе нещо интересно около Елдърова, но явно при него всичко е било на воайорска основа.
Убедена съм, че ще се появят отново и също, че ще са от значение за разкриването на убиеца.

# 611
  • София
Аз също не съм изгубила надежда, че в някакъв момент ще се сетят за камерата на Тишо, а може би и за мистериозно изпратения мейл, за парите...

Най-изненадващ убиец за мен ще е Филип или Мия, дотолкова, че даже и не си го представям. Това по питането на Чанов. Grinning

Като се замисля, какво разкриха дотук обединените екипи? Че Тороманов е нахапал Румяна и че Смилев е гей. Rolling Eyes Айде, време не остана...

# 612
Библиотекарят е най-спрягания за убиец при обсъжданията тук, ще е тривиално ако е той.

# 613
Някой може ли да направи хубав скрийншот на снимките (29:01/29:10), да разгледаме снимковия материал, не ми се получават добре, разпознах прокурора, той е човекът в бялата риза, за когото се чудехме.Blush
Не е много хубав, но камерата бързо се отмества.

1. Блатечки
2. Мия
3. Съдия Елдърова
4. Тороманов
5. Прокурорът /забравих му името/
6. Адвокат Смилев
Само 7 не мога да различа.
До снимката на Мия /2/ има малка снимка на мъжа й.
Всички останали снимки около тях са на демони.

Това е и другата

На мен номер 7 ми прилича на Грудов, това е актьорът:

# 614

Това са кадри на убиеца. За мен определено е  Кърджиев. В първи епизод имаше акцент на сини по ръцете му, сега в 7 ми епизод има черно петно на палеца. Акцентите в подземието , които също насочват към него са черепите, сатринни каменни късове, кръгли колони, които са същите като тези в църквата, където беше срещата им. Явно в подземието на църквата подготвя инструментите за убийствата. Емблематичен е и момента в който рисува есенно дърво в двора на църквата.
В допълнение, въпреки че се представя като човек  в инвалидна количка има атлетична фигура.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 17:46 от KARLA @

Общи условия

Активация на акаунт