“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Е, поне се разбра, че съдийката е правила аборт, та да не очакваме отнякъде да изскочи дете.
Уж искала новото бебе, а садо-мазо и шампанско...

Пък аз съм бляла и не съм видяла как гейски присяда Грудов. Blush

Това също не ме изненада, защото съм отхвърлила идеята, че Елдърова е имала дете.

Тарталета, и аз не откривам в никой от познатите до тук лица някакви логични улики, доводи, съмнения.
Ако накрая се окаже един от тях, за мен много недостоверно ще са изградили образа на убиеца.

# 91
Май не гледаме с разбиране. Убиецът не носи 44 номер, Орце носи 44 номер, който е шофьорът на Десподов и е бил пратен в дома на Смилев, за да скрие доказателства, уличаващи Десподов в схеми. Десподов сам го каза: " Смилев е мой адвокат". В колата на Орце имаше бележка за среща в 12 часа на Асеневци, която беше въпросната среща между Смилев, Десподов и може би Елдъров. Трябвало е да закара Десподов там, но е изчезнал, затова и се появи Десподов с колата си.
Врътката е там, че Орце го показаха накрая да заварява новото оръдие за мъчение - същото телосложение е, както със снимките от промото за следващия епизод. Орце прави играчките на убиеца или са действали в тандем. Сега ще ни хвърлят, че тъй като му е шофьор, то убиецът е Десподов, но това няма да е така. Вариантите са 2:
1. Орце и още някой убиват като Орце прави нещата така че и дете да ги вдигне, но това е заблуда. Убиецът мъж сам си ги вдига. Но при убийствата са двамата с истинския мозък на нещата.
2. Орце просто изпълнява поръчки за необходимите инструменти на труда на убиеца и когато хванат Орце, ще изпее кой пазарува от него.

Тороманов просто е чукал съдийката, нищо повече и си крие следите. Прокурорът е следващият. Пак ни хвърлят за зелен хайвер, че го убива Харитонов поради личен мотив. Гергана ще движи на там. Това отново не е вярно.

Убиецът за мен си остава директорът на музея. Като втори вариант Елдъров макар, че е невероятно клише.

# 92
  • Mediterraneo
Какви точно са мотивите на директора на музея, че го спрягате за убиец? Освен че е начетен човек, нещо друго свързва ли го с жертвите в личен план?
На мен ми е смешна такава теория.

# 93
За момента за никой герой не са дали личния мотив, затова всички спекулираме. В последния епизод ще дадат мотива Wink

# 94
  • София
За мен Орце е "кьорфишек", подобно на този в ареста.

# 95
  • София
Новият министър на туризма е Евтим Милошев. Дали става въпрос за продуцента или е съвпадение на имената?

# 96
  • София
Откъде дойде това, че Орце изработва уредите?

# 97
  • София
Новият министър на туризма е Евтим Милошев. Дали става въпрос за продуцента или е съвпадение на имената?

Продуцентът е Ефтим.

# 98
Виж последните 5 минути от епизода и промото.. приликата е убийствена.

# 99
И за мен Орце е изпълнител на поръчката да унищожи документите. Човека с маската, който показаха накрая беше едър мъж с широки рамене. Ако е истинския де, не някой статист или каскадьор. Единствено Грудов от полицаите се вписва с фигурата си. Как пък му разбрахте наклонностите, страшни сте, ама може да има и хемороиди човека.
Това  с манерката беше странно, дали е грешка при монтажа или опит за близост, гадаем. Сцената на Тороманов с букета, също беше странна. Доста нелепо предвид образа му в сериала, дори и с користни мисли да се извинява на подчинен с букет.
Аз се разколебавам за Дора извършител, но нямам нов топ заподозрян.

# 100
  • Mediterraneo
Три големи тъпотии ми направиха впечатление. Манерката. Букета за Гери. Заваряване с желязна маска( това е топ идиотия).

# 101
  • София
И аз съм в групата на впечатлените.
Манерката беше абсолютно непонятен за мен фокус как ту се появява, ту изчезва. А защо специално подчертаха думите на Филип, че му е скъп подарък или подарък от скъп човек (нещо подобно)?
Букетът беше пълно безумие. Дори не си представям някой истеричен, а и да не е истеричен, шеф да хукне да се извинява с букети на подчинените си. Можеше просто да я извика на кафе навън и да поговорят.
Да заваряваш с желязна маска наистина е психопатско. Wink

# 102
Откъде дойде това, че Орце изработва уредите?

И за мен са отделни хора. Не разбрах защо в темата ги сливат в едно.

# 103
  • София
Стана дума, че си приличали, но вече с голяма част от персонажите беше оприличен маскираният, та това изобщо не е показателно. Още повече, че го дават леко приведен, с безформени дрехи и на фона на отблясъци, които променят много перспективата.

# 104
Аз снощи видях едър мъж с широки рамене да заваря, а преди това убиеца беше слаботелесен и висок. Така че, и на очите си не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт