Пазаруване от about you - тема 28

• 68 064
  • 804
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм пропуснала тази акция с кодовете Simple Smile
Не ми е било писано вчера да харча пари.
Дано се появят скоро прилични кодове.

# 436
Добре че свърши тази история с размяткването на кодове. Grinning

Така и не разбрах ако има екстра, тези кодове от ИГ хващат ли върху нея,  не хващат ли...премахват ли я...

# 437
Хващаха върху всичко , ненамалени , намалени , то май нямаше с екстра продукти . Имало е марки , върху които не е хващал писаха момичетата напред .

# 438
Някои марки не ги хваща. На Mango си харесах ленен панталон, който кода не го улови.

# 439
За манго знам...

# 440
AeroJ, благодаря ти много Hug Ползвах твоя купон Hug

Ако някой има друг, неизползван, моля да ми го прати, че ще поръчвам нещо на приятелка Blush

# 441
Аз не поръчах нищо с код, защото не ми хващаше върху -20% екстра. Конкретният казус ми беше с една риза на Ралф Лоурън. Има -20% екстра от поне месец, надявах се хване още някакви с код за РД, ама ц. И при условие, че най-големият код ми се падаше -30, разликата идваше несъществена от първоначалната цена. Пробвах сигурно 10 пъти, не знам заради марката ли е.
После викам айде добре, зарязвам я тая риза, харесах си една рокля на макс мара без никакво намаление и ми изписа, че кода не включва тоя артикул. Та съвсем куцо се получи за мен.

# 442
Барбалена, аз имам един за 15%, но не съм го пускала, защото беше малък - 60432286.
Отделно AYBDAY още важи и става и за под 100 лв. Също намаля с 15%.

Тета, тези кодове даваха екстра намаление. Поръчах нещо, което беше на 50% основно и му сложих 50% екстра.

# 443
Еее, супер се е получило при теб Grinning
Благодаря ти и за другия код,не знам дали ще го ползвам. Исках 20 или 30%, да зарадвам приятелка, че си хареса едни кецове на Конверс за 140 лв. Та, ако някой има, ще бъда много благодарна, защото явно все още важат, пуснах поръчка с код преди малко Simple Smile

# 444
  • Г. О.
Имам код за 20%, ако искате.

# 445
  • Сф
Добре че свърши тази история с размяткването на кодове. Grinning

Така и не разбрах ако има екстра, тези кодове от ИГ хващат ли върху нея,  не хващат ли...премахват ли я...
Те не са от Инстаграм. Просто там една мома казваше какво да правим.Те са от АЮ за рождения ден на АЮ. Трябваше да си свалиш ( който няма като мен) приложението WhatsApp ( подобно на вайбър) и там да въведеш немския телефонен номер на АЮ, който пуснаха и тук в темата за кьорави като мен и като почнеш чат те пита искаш ли да решиш загадка. На мен се падна " какво блести на РД". Писах свещи и ми даде 25%. После копираш кода и почваш да пазаруваш с картечницата. Някои пробвахме и втори път, примерно на мен ми даде 15%.
Аз се разбързах и поръчах с 25 те, че дебнех една чанта на КК и взех последната. Иначе тук в темата се размятаха кодове , за който иска се подаряваха. Естествено всеки искаше предимно за 30% или за 50%- най - големия удар!
Сега , вероятно имаше някои неща за които си струваше 25 и 30 , но си зависи кой какво си дебне.На мен си ми хвана всичко с кода. Тета , ако имаш нещо за пазаруване може би още някой има да ти даде код 25 или 30, щото молбите накрая бяха за 50% 🤣.
Явно важат кодовете и днес, така пишат, но раздаването свърши вчера.
Скрит текст:
ето част от поръчката ми

Сега, някои неща следени от мен, хич не бяха по- евтини с код 25 или 30, защото все пак до 50 трудно се докопваш, (искрено се радвам за потребителите, които успяха да намалят с 50% поръчката ). Но ..както с казали хората, всеки сам си преценя 😂

# 446
Аз разбрах много добре откъде са, и как се получават, защото следих цялата дискусия внимателно.

Но щом не хващат на екстра.
30% не ми е уау, за това пропуснах.

Конвърс кецки имам за 33 лв купени преди време. Без код по тегава процедура. И ванс за 35 пак без излишни гимнастики. Simple Smile

# 447
  • Варна
Еее, супер се е получило при теб Grinning
Благодаря ти и за другия код,не знам дали ще го ползвам. Исках 20 или 30%, да зарадвам приятелка, че си хареса едни кецове на Конверс за 140 лв. Та, ако някой има, ще бъда много благодарна, защото явно все още важат, пуснах поръчка с код преди малко Simple Smile
Имам за 20%, но го на описах в темата и не знам дали е ползван.
Пак мога да го дам.

# 448
  • Сф
Аз разбрах много добре откъде са, и как се получават, защото следих цялата дискусия внимателно.

Но щом не хващат на екстра.
30% не ми е уау, за това пропуснах.

Конвърс кецки имам за 33 лв купени преди време. Без код по тегава процедура. И ванс за 35 пак без излишни гимнастики. Simple Smile
Еее, яко! Който си го може Simple Smile  Радвам се за теб ! А номера да споделиш кой е? Сигурно малък. 😜Не съм уцелвала такава цена, но вански и конверски 40 съм дебнела. Сега вече не. Момата порасна и си взима от панда бай някакви танкове. Пристигат в едни омачкани кашони, умирам от смях, ама стават и бре, оправя се .

# 449
Недостатък на тези кодове е, че има ограничение по един брой от артикул.
Бях забравила тази подробност и така моите кодове заминаха, както вече писах заради Пепа прасенце, пък децата са ми две на една възраст.
И после и аз се молих тук за код.

И предните години след лудуването с този вид кодовете имаше много неуцелени размери и връщания после.
Не бих се нахвърляла за нещо, което може да не ми пасне, а и няма да е последното намаление, идва лятото

Общи условия

Активация на акаунт