Пазаруване от about you - тема 28

• 68 072
  • 804
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Всъщност сте прави, дами. Така написано W си означава дамски модел. Включих се малко прибързано.

# 571
Аз търся дамски модел от серията 574, със ширина D, ако видите някой, свирнете.
Унисекса са с такава ширина, но те пък и горе са малко по-широки, като че ли.

# 572
Ами и аз това казвам, ширина В, означава стандартна, ето от сайта:

И ето първите 3 произволни модела с W, на всички пише, че са със стандартна В ширина:
https://obuvki.bg/p/snikrsi-new-balance-wl574yg2-siv-0000304040641

https://obuvki.bg/p/snikrsi-new-balance-wl574ya1-cheren-0000304040627

https://obuvki.bg/p/snikrsi-new-balance-wl574yp2-rozov

Точно така.
Аз имам модел WL574RC..с ширина В-стандартна!
Ето

Та това W изобщо не значи широк за мен.

# 573
Май ще се откажа от поръчката. Моите стъпала са широки. Трябва ми  D или 2E. "В" в американския сайт е Narrow.

# 574
Lemy, в американската номерация съм сигурна за значението на W.

D е широчината, общо няма с буквите на модела, в случая W, няма значение, мир..който както иска да си чете. W..не women определено, U не е унисекс..къде са M за men.

# 575
  • Пловдив
Lemy, в американската номерация съм сигурна за значението на W.

D е широчината, общо няма с буквите на модела, в случая W, няма значение, мир..който както иска да си чете. W..не women определено, U не е унисекс..къде са M за men.
това е обувка по мъжката номерация MS, модел 327, широчина D, както виждате 38 е със стелка 23,5см по-къс отколкото 37,5 по WS женската номерация. Унисекс моделите са по мъжката номерация MS.

# 576
  • София
На следващия ъпдейт на Еконт приложението, програмистите да направят опция за скриване на тия суми. То на банковите приложения ги скриват. А тия направо са се оляли с размерите и информация, която да избоде, не ами направо да ти изплаши окото.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 21:55 от emeto®

# 577
Аз наистина се изплаших и започнах да се моля да не се случи да я види мъжът ми.
Единственото ми успокоение е, че е година назад, тоест не съм ги изхарчила сега тези пари 😀

# 578
  • София
Ами това е, че тези суми не съм ги изхарчила, а дори мисля 90% са ми върнати от тях и то при положение, че дъщеря ми е абитуриентка и съм купувала тоалети и какво ли не. Но ако мъжът ми види, може и да се спомине направо.

# 579
За New Balance официално излизам от дискусията. Позволявам си да остана не-съгласна. И аз си виждам етикетите все пак.На мен сайтовете са изпращали от 10+ години еднакво дълги 38ци от всякакви серии детски, мъжки, унисекс и дамски, еднакво дълги 44ки и минах от 26 до 41 за децата. Поне 40 чифта са превъртени вкъщи през годините, от 2 възрастни и 3 деца / 574, 327, 974/ Сега ще излезе, че има разлика и в детски момичешки, момчешки и унисекс.
Хората си ползват едни бази за подметка, за съответния номер и модел, но наистина спирам. Проблем с тяхната номерация нямам.
Същото важи и за Адидас и за Пума и тн, поне тези които получавам аз, за другите не знам.
Мир, важното е, че за здрави и удобни.

# 580
По повод New Balance, на сайта си са описали кое какво значи.

Скрит текст:
Статията е от преди 4 години и няма всички варианти като комбинации, но като цяло обясняват, че първите две букви показват пола и дейността, за която са предназначени обувките. След това е числото на модела и накрая код за цвета. Като включително числото на модела е закодирано за определена дейност, например модел 50 е fitness running

ML = Men's Leisure / Lifestyle. MS = Men's Sneaker. MT = Men's Trail. MW = Men's Walking

https://support.newbalance.com/s/article/What-Do-the-Style-Model-Numbers-Mean

На този линк може да се видят и официалните им размери за мъже, жени, деца https://www.newbalance.com/size-guide.html

# 581
Ами..не знам, абсолютно логично е обяснението- но защо тогава имаме 44 WS, които имаха до 46 номер. И защо аз и детето имаме ML 29 и 38 номер. Или просто всичко е модерно и има разширен избор на номера към всички полове.
Накрая и аз ще хукна да снимам Joy
Даже не знам защо всъщност спорим.
Дет се вика, не ги разкодирам, нося ги просто тея маратонки.
Дадох отзив, че винаги, от различни серии един и същи номер ми е ок, и го усещам еднакво. Не ми трябват букви да се сетя, че са детски почващи от 24 до 38 номер. Или че до 46 са мъжки.

Последна редакция: вт, 23 апр 2024, 02:29 от BrightT

# 582
  • БГ
Аз поръчах този модел на NB - NBA3257001000001, няма буквичка отпред и на всичко отгоре се довериха на съветника за размер - 36,5. За Великден като дойдат ще споделя 😃

# 583
Това номерацията на Баланските като наука за трето висше ще излезе 😀 Факт е обаче, че най-най-удобните маратонки на сина ми са такива и снощи погледнах, D ширина са, и както той каза, мога 24 часа да стоя с тях. Лошото е, че като се купува не е указана ширината и сега ще започне едно купуване и връщане, докато нацелим D😉
Аз цял живот имам драми с тесни обувки, поне на него да му ги спестя.
Чакам с нетърпение едни 997 от големия код.

# 584
Търся код за намаление на бански. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт