Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 238
  • 588
  •   1
Отговори
# 225
Всички чорапогащници с двоен ръб са изключително неудобни, свличат се и се кривят. Когато купувам, особено внимавам да не попадна на такива.

# 226
Чорапогащници съм купувала от Астратекс и съм доволна.От там си взех и клинчета против протриване.

# 227
Между другото попват ми реклами на Snag Tights, някой тествал ли ги е?

# 228
Здравейте! Някой има ли интерес към палто, прав модел на Мангo - цвят каки, размер 4xl. Днес го получих, но ми е много голямо.
Ето го:

https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/coats/coats/wool-doubl … utm_content=mixto

# 229
Здравейте, дами тъй като аз си търсех някакъв по официален тоалет попаднах на фирма Яша имат сайт  размерите си отговарят дори мисля,че имат и физически магазини , много отзивчиви , е малко са по скъпи нещата им ,но все пак ги има
На Яша са прилични нещата, имат магазин в Ямбол (старата модна къща "Яница").
Оттам си бях харесала един костюм с хубава материя, но бях за малко в командировка и не можех да изчакам да ми го скъсят, та отказах. Имат хубави кройки за по-пълни дами.
Аз съм нито нормална, нито макси, нещо на границата. И ми е огромна драма да намеря нещо прилично.
За по-ежедневните дрехи се справям с помощта на Ганг, в Бургас са 3 или 4 магазина.
За официалните съм винаги в шок и ужас, сега предстоят коледни партита.
About you имат някакви свестни дрехи по-големи размери, преди 2 седмици получих 2 изчистени пуловера чиста вълна, снощи поръчах прав черен панталон от памук.
Като ги видя тези полиестери на луди цени и ми става лошо.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 01:02 от Оги М

# 230
Аз съм така с обувките. Какъв е смисъла да направиш обувките естествена кожа, да струват 200лв. и да са ги наблъскаш с изкуственяк вътре. 41 номер съм и масово са ми 'къси' на дължина, а съм си 41 номер, не ми е пораснал крака, по какви критерии ги правят не знам.
Давам  пари за ест. кожа, а вътре стелката изкуствена, подплата полиестер, а онези пухените вътре пък са  ужас. Спарва и вмирисва. Искам боти и вътре естествена кожа, без подплата.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 13:55 от trotinettka

# 231
  • Варна
Вижте ботите на Кемпер.
Трета година ги нося, без забележка. Естествена кожа, без никакви пухчета и изкуственяци /във Фешън дейс са намалени в момента/.

# 232
Аз имам боти Geox без подплата и ботуши Clarks, мъхести отвътре. И двата чифта са ми на няколко сезона вече и нито спарват, нито миришат. Но не съм се зачитала в характеристикиите им какви са отвътре.

# 233
Само да споделя от моя опит, Кампер и Геокс са за тесен крак.

# 234
Само да споделя от моя опит, Кампер и Геокс са за тесен крак.

# 235
Мога да потвърдя за Кампер, Hispanitas и те така. Лошото е че традиционно брандове които са по-нормални/широки също почнаха да пробутват умалени модели.

# 236
За широк, ама наистина широк- Jana. Те даже са по букви, оказващи ширината.

# 237
И аз съм с по-широк крак и кокалче на левия. Поръчах обувки и боти от Adi Shoes и съм много доволна. Остри боти с 6 см ток ми лепнаха на крака, много са ми удобни. Всичко на марката е естествена кожа и се съобразяват с индивидуалните размери на клиента. За качеството и обслужването цените им за мен са съвсем нормални - обувки 150 лв, боти 170 и нещо.
От Яша си поръчах панталон, също съм доволна. Много изпипан шев. От Ганг си напазарувах широки дънки и блузки с намаление по лоялната им програма.
В ФБ попаднах на група тип продавалник за дрехи от естествени материи, но засега се въртят само малки номера.

# 238
За пръв път виждам Adi shoes и много ми харесаха като вид. Аз нямам широк крак, даже ми е тесен и винаги ми хлопат обувките, но щом са по поръчка, предполагам, че ще са ми добре.

# 239
Poni69,
още във формата за поръчка искат твои 4 размера - дължина ходило, обиколки при кокалчето, гребена и глезена, има видео с инструкции как се вземат. Обаждат се по телефона за потвърждение и подробности - аз такова обслужване, честно казано, не бях срещала.

Общи условия

Активация на акаунт