Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 595
  • 462
  •   1
Отговори
# 435
На мен всичките ми дънки са от ТЕМУ.

От Тему не са ли някаква тънка материя? Днес си получих "джинси" (ужим кадифе) от Шейн, ами то тънички, изкуственяк, за лятото бива, ама дори за сега не стават. Дънки гледах, ама и там ми изглеждат подобни на джинсите, а не от истински дънков плат.

# 436
Аз от КиК имам и такива по крака (слим) и по-широки, прави. Цени до 20лв.
Последно си купих черни.
Много съм доволна.

# 437
  • Швейцария
Ми от ТЕМУ има всякакви, аз предпочитам да са разтегателни и тънки.

# 438
Ми от ТЕМУ има всякакви, аз предпочитам да са разтегателни и тънки.

Мерси. И аз харесвам тънки за лятото, но за зимата си търся по-плътен дънков плат и прав модел.

# 439
  • Швейцария
Можеш да напишеш в търсачката зимни дънки, има и с подплата.

# 440
Последно взех тези, не са тънки  https://share.temu.com/gG1ZNq37z8B

# 441
И аз дънки купувах само от КИК.
За съжление обаче вече не мога да нося дънки и минах на рокли.
И тук идва новия ГОЛЯМ проблем - не търпя чорапогащници под никаква форма, през живота си не съм обула такова нещо.
Затова моля, препоръчайте ми от къде да се сдобия с тънък клин с висока талия, който няма да се свлича от голямото ми Д, за да го нося под роклите зимата?
Отворена съм и към други препоръки, имам нулев стаж в носенето на рокли, а явно това ще е дрес кода от тук нататък Sad

# 442
  • у дома
Ежедневни клинове с висока талия, едноцветни, големи размери
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=l59LIFADyWV … rom=GM74261312024 -обаче дали са тънки нямам идея,но поне пише,че са памучни,защото повечето са полиестер..Тънки и удобни съм взимала от Лидл,но аз съм xl и нямам идея там до кой номер пускат.

# 443
  • В полите на Пирин планина
Има много хубави чорапогащници на Pompea, които са 100 и над 100 den и топлят през зимата за под рокля. Имат и макси серия.

# 444
Дами, понеже започна разговорът за чорапогащи, да попитам дали знаете откъде мога да си купя клин 100DEN, може и 150? Досега ползвах на Sensi, но вече ми идват малко малки.

# 445
Ежедневни клинове с висока талия, едноцветни, големи размери
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=l59LIFADyWV … rom=GM74261312024 -обаче дали са тънки нямам идея,но поне пише,че са памучни,защото повечето са полиестер..Тънки и удобни съм взимала от Лидл,но аз съм xl и нямам идея там до кой номер пускат.

Благодаря! Не ми отваря линка за съжаление, води ме към главната страница.
Иначе в лидл се оглеждам и аз. Последно съвсем случайно купих къс до коляното от там, размер L, за лятото под роклите и се оказа божествен! Сега дебна отново за същия, но няма повече от тази хубава материя и много ме е яд, че не си купих направо 2-3 броя. Лидл са царе в това да пуснат нещо хубаво и после да го подменят с по-скапана материя. Наблюдавам ги от както бях слаба и тренирах, и си купувах спортните екипи и термо облекло от там (над 13г време разбирай).

# 446
  • Майничка
Купувам си тънички и "хлъзгави" клинчета от Ула Попкен, водят се за плуване и колоездене. Не топлят, но са лекички и не стават на топчета.

# 447
И аз щях да пиша за Ула Попкен. На мен не ми вършат работа. Купих си един клин, кройката му е с вградено парче точно на д-то и за моята фигура това е много неудобна кройка, ръбовете на това парче ме убиват. Имам приятелки, които предпочитат точно тази кройка, според мен трябва да се пробва.

# 448
Има ли линк за тези клинове на Ула Попкен?

# 449
  • Майничка
Моите нямат парче.

Общи условия

Активация на акаунт