Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 650
  • 462
  •   1
Отговори
# 420
  • София
От къде си купувате джинси, момичета?
Предпочитам физически магазин в София.

# 421
  • Майничка
Основно Уайкики и Манго.
Понякога и едни турски, че не се налага да ги скъсявам, но магазинът е в Пловдив.

# 422
Уайкики са много къси

# 423

Джинси или дънки?
Дънки от КИК. Само там ми допада кройката, еластичността, дебелината на плата и модела. Късат се бързо между краката, обаче. Но за съжаление само с тях се разбирам. Поне не са скъпи.

# 424
  • Майничка
Е, аз съм късокрака. 😄
Манго тогава. От техните редовно режа по 15-20см. отдолу.

# 425
  • у дома
Аз съм 176см,но дънките са ми все къси-в КиК и аз имам попадения,даже почти всички са ми ит там.

# 426
Никога не съм била в Кик, запалихте ме да отида. Аз имам доста дънки от ХМ. От Абаут ю май най-добре са ми дънките на Vila curve.

# 427
Да ви кажа, в момента в Унико има голямо намаление на бански. Целите бански са по 20-25 лв., има и големи номера. Също има много нови неща на Sheego, също на добри цени. Sheego се изтегли от Абаут ю, доволна съм, че го намерих в Унико.

# 428
  • Майничка
И аз да споделя една находка (поне за мен, де - спортен сутиен на Триумф за голяма чашка.
Скрит текст:
Взех си в средата на август намален на 36Е, тествах, реших да повторя в началото на септември, но бяха вече без отстъпка на 54Е и докато се чудех, се изчерпаха. Сега пак се появиха, с ваучер за 11Е отстъпка и веднага поръчах, макар че дават доставка 3-4 ноември.

# 429
За пореден път да се възмутя. Отвсякъде искат да ни депресират. Вече и чантите са ми малки. Зимата нося чанти с дълга дръжка, така ми е удобно. Е, няма, вече втора година не мога да намеря. Вчера бях потресена, като преметнах дългата дръжка ми стигна до под гърдите.  Да поясня, че все още гърдите ми са там, където трябва. Щото съм била висока, ами висока съм 180см, не 220см.

# 430

Споменали са Уайкики, аз съм намирала и много добри попадения и тези, които в момента нося, са от магазин SML - Галакси трейд център на Шипченски проход. Иалиански са мойте последни два чифта от там.

# 431
  • София
След като въпросът ми е цитиран и се появи, да кажа, че си взех джинси (уточнявам - дънки, защото имаше такъв въпрос) от KIK и останах в шок от цената. Отдавна не бях купувала дреха за 21-22 лева. Аз нося само рокли от години, но не се стърпях и си купих 4 чифта, че даже едните бяха а 16,99 лева. Луда работа! Simple Smile
И имаше размери къде-къде над този, който взех аз.

# 432
  • у дома
На мен всичките ми 5-6 чифта дънки са само от КиК-просто техните модели ми стоят добре и цената е повече от разумна.

# 433
  • Швейцария
На мен всичките ми дънки са от ТЕМУ.

# 434
Бихте ли показали моделите на дънки от KIK?

Общи условия

Активация на акаунт