Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 696
  • 462
  •   2
Отговори
# 90
Бельо - за момента 3 места (онлайн, щото в "нормалните" магазини у нашето БГ само китайски XL-и със съмнително съдържание):
-Дафи - добри са, но размерите са им малко на късмет. Комплект от 2 броя едната има силен шанс да е по-малка
-aboutyou - зависи от бранда, но примерно Зизи и PETITE FLEUR са доста добре
-немската Ула Попкен (щото местната а) нямат тея намаления и б) реално и те поръчват от чужбинско след като чаках 2+ седмици за един потник) - там размерите си мачват и ако хванеш разпродажба+ кодове и цената не е толкова стряскаща

# 91
Този панталон си купих. Много е удобен, а цвета е  прекрасен Blue Heart Слаби, дебели всички ме питат от къде е . Мога да подскажа с размери на 3ХЛ. Материята е еластична. За мен е умален с размер. Магазинчето ми е наблизо, та имах късмет да пробвам. Лошото е, че не зареждат много бройки, но ако имате интерес, ще Ви поръчат.
Бельо напоследък купувам от Кауфланд. Миналата седмица бяха пуснали хубавите памучни гащи в по-големи размери.
Подскажете, моля с размери на 3xl. Не намерих таблица с размери в сайта.

# 92
Аз съм доволна от бикините на ZaZa. Имат много магазини, като се разровя, винаги си намирам по нещо подходящо. Не се късат лесно и са с удобна кройка. Купувала съм и на Ула Попкен от Абаут ю, както и на една друга фирма, от които съм много доволна https://www.aboutyou.bg/p/petite-fleur/damski-bikini-3799046

# 93
  • София
Скрит текст:
Този панталон си купих. Много е удобен, а цвета е  прекрасен Blue Heart Слаби, дебели всички ме питат от къде е . Мога да подскажа с размери на 3ХЛ. Материята е еластична. За мен е умален с размер. Магазинчето ми е наблизо, та имах късмет да пробвам. Лошото е, че не зареждат много бройки, но ако имате интерес, ще Ви поръчат.
Бельо напоследък купувам от Кауфланд. Миналата седмица бяха пуснали хубавите памучни гащи в по-големи размери.
Подскажете, моля с размери на 3xl. Не намерих таблица с размери в сайта.
В талията е на ластик. Едностранно, без да е разтяган 46см. Спокойно го разтягам до 60см. Дължината с подгъвче отдолу е 91см.
Аз съм талия 110, ханш 125 и ми седи леко широк, без да има нужда да се ползва еластичността на плата.

# 94
Тези размери за 3XL ли са? И аз съм с подобни мерки, веднага ще го поръчам.

# 95
  • София
Да Poni69 , панталона ми е 3ХЛ. Дадох и моите размери за ориентир.

# 96
Благодаря! Ако бях погледнала по-нагоре, нямаше да питам. Така или иначе, поръчах панталон и клин, много се чудих на бялата кенарена блуза. Щом си посещавала магазинчето, бих попитала хубава ли е на живо, ако си я видяла, разбира се?

# 97
  • София
Загледах, харесаха ми кенарените блузи, но не съм си купувала. Приятелка си купи https://svejarka.bg/produkti/damska-kenarena-bluza-s-broderia-2  тази, но не знам как е след пране. За мен това е важно.

# 98
Бродериите не ме привличат, чисто бялата ми хареса, но наистина е важно как е след пране. Бях си купила подобна ленена риза от ХМ, която е много твърда и неудобна. Имам черна, зелена и бежова от същия вид - много са ми удобни.

# 99
Тоя магазин Свежарка направо се подиграва с клиентите си. Предложиха ми панталона с доставка най-рано след месец. Не ми е ясно защо въобще слагат в сайта за поръчки артикули, които нямат.

# 100
  • при най-добрия мъж...
Е, тъкмо и аз щях да се наредя за панталона, но след месец си е мнооого време. А цвета и размерите така ме устройваха...

# 101
Тоя магазин Свежарка направо се подиграва с клиентите си. Предложиха ми панталона с доставка най-рано след месец. Не ми е ясно защо въобще слагат в сайта за поръчки артикули, които нямат.

Доставка месец звучи като: "чакай да ида да го поръчам от алиекспрес/шейн/поредния-китайско-незнаен-магазин"

бтв някой тествал ли е тез:  https://gazela.bg/

# 102
Да аз, размерите, които дават са едно към гьотере. С материите нямайте големи очаквания.
Поръчах си тениска, като имах очаквания, че тези размери са в свободно състояние и трябваше да ми е свободна. Не би, опната, към пръсване. Втори път си поръчах блуза, с опита ми от преди по-голям размер, на корема пак ми беше опъната, материята беше изкуствена и боцкаше.
Нямаше проблем с връщането.
Тези панталони с доставка месец, ги има по китайските и турски магазини, аз си купих два от сергиите по морето.

# 103
  • София
Съжелявам момичета. Магазинчето е малко, нямам представа от къде поръчват. Моят го доставиха за два дни, беше изчерпан в магазина. На етикета пише Flora
Скрит текст:
Видях, че има сайт fiolla.bg и си пише, че дрехите са от Китай. До сега не бях проверявала.
За Газела, действително материите не са точно както ги описват. Бях си харесала някакви рокли от сайта, ходих на място, но се отказах като ги пипнах. На място си харесах блуза, но тя била от снимките на манекенката и отказаха да ми я продадат. После я обявиха в сайта, но така и не съм си я купила.

# 104
Значи ще си спестя една разходка...
На тема етикчета - хикс брой години назад, преди голямото заключване търсех по-официално изглеждаща рокля. Обиколох де що видях и накрая в едно магазинче тип "бутик". Роклята - нищо драматично, стои приемливо, но ми се обясни как техен модел и дизайн и всичко. После гледам етикетчето - верно техния бранд. Само дето на гърба на роклята от вътрешната страна имаше принт: Bonprix с инструкции за пране.
Те тоя етикет не бяха го изчовъркали.

Общи условия

Активация на акаунт