Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 45 830
  • 584
  •   1
Отговори
# 105
Видях Фиола, имат интересни неща. Лошото е, че размерите са много неясни. За панталона от Свежарка бях сигурна, след като видях размерите на Ваниан и размерите на панталона. Но не ми се ще да го купувам за другото лято. Бях поръчала и един клин, и него го нямаха. Въобще, пишман търговци. Много ме е яд за панталона. Поне със спестените пари си поръчах едни маратонки, на които се чудя няколко дни.

# 106
  • Майничка
Тези панталони на Флора ги продават почти навсякъде в по-обикновените магазинчета. В София съм виждала по уличките отстрани и зад Съдебната палата, ако някой търси в Пловдив - зная поне 5 места. Наистина са читави панталоните, кройката е правена с мисъл.

# 107
Аз си купих хубави панталони, които намерих във фейсбук. Не знам дали е позволено да споменавам кои са.
Имат до 5XL.

# 108
  • София /Абсурдистан
Аз си поръчах зеленият панталон на Свежарка, увериха ме, че размер Л при моите мерки става. Също и риза, ще видим, още днес са ми ги пуснали. Утре ще пиша как са.

# 109
Тези и подобни панталони, различни размери и цветове ги има и във фб групите за макси дрехи.

# 110
  • София
Момичета, това че имаме килограми в повече не означава са се навличаме с каквото дойде, без качество, вкус и стил. Бъдете по-претенциозни и се грижете за себе си! ❤️

# 111
Момичета, това че имаме килограми в повече не означава са се навличаме с каквото дойде, без качество, вкус и стил. Бъдете по-претенциозни и се грижете за себе си! ❤️

Самия факт, че пишем в тази тема и споделяме опит от къде какво сме си намерили означава, че не навличаме каквото ни дойде!!
Не разбирам поста ви ВЪОБЩЕ!

# 112
  • Швейцария
Аз получих 2 чифта дънки от ТЕМУ и съм много доволна. Имат големи размери, много еластични и меки.

# 113
Може ли линк за дънките?

# 114
# 115
# 116
  • София /Абсурдистан
Днес получих зеленият панталон и ризата, която поръчах вчера от Свежарка. Значи, панталонът си отговаря на размер Л, така, както са го обявили. Ризата е с европейски размер 38, но пак отговаря на обявеният размер Л, защото е уголемена и ме предупредиха. Ето тази е https://svejarka.bg/produkti/damska-riza-2
Цветовете са стахотни, на живо са по-свежи от тези на снимките. Доволна съм.
Питах ги защо не слагат ръстови таблици, казаха, че не успяват и да следим фейсбук страницата им, там било всичко по-точно от сайта.

# 117
Откакто напълнях преди години, станах редовен клиент на шивашка фирма Карина. Трудно ми е да си избирам, докато дрехите висят по закачалките, но пък размерите са предсказуеми и нещата, с кройка като за моята фигура, ми залепват направо. Специално при панталоните имат различни кройки според фигурата. Аз си вземам най-често от моделите, които имат ластик само отзад на кръста и си осигурявам комфорт за целия ден. Доволна съм.

# 118
  • София
Откакто напълнях преди години, станах редовен клиент на шивашка фирма Карина. Трудно ми е да си избирам, докато дрехите висят по закачалките, но пък размерите са предсказуеми и нещата, с кройка като за моята фигура, ми залепват направо. Специално при панталоните имат различни кройки според фигурата. Аз си вземам най-често от моделите, които имат ластик само отзад на кръста и си осигурявам комфорт за целия ден. Доволна съм.

И къде се продават?

# 119
Аз пазарувам от физически фирмен магазин в Русе. Сега погледнах, че онлайн магазинът им е доста беден - почти нищо няма от иначе доста богатия асортимент и като модели и като цветове.

Голяма шивашка фирма е - сигурна съм, че има дистрибутори в другите градове, надали всичко им е за износ. Може да попитате па телефона. Всъщност в моя град май всяка шивашка фирма има фирмен магазин, където могат да се купят и неща, които иначе са шити за големи марки и за износ. Чудесни рокли в размери 52 и 54 за различни поводи съм си вземала от Vayana Fashion - марка на БТБ България, но цените са доста по-нагоре спрямо Карина. Роси фешън - също имат онлайн магазин, също имат добри невталени модели в тази номерация.

Общи условия

Активация на акаунт