Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 092
  • 588
  •   1
Отговори
# 120
  • Майничка
Неща на Карина се предлагат в Илиенци, познати зареждат техни модели оттам.
В Пловдив имат магазин с/у Дом Левски, под колоните.

# 121
  • София
Неща на Карина се предлагат в Илиенци, познати зареждат техни модели оттам.
В Пловдив имат магазин с/у Дом Левски, под колоните.

Ако кажеш нещо по-конкретно, че на мен Илиянци ми е малко мъгляв, не съм ходила отдавна.

Иначе с БГ фирмие имам проблем - последно се вмъкнах в сако 60 номер, само защото ръкавите ми бяха тесни, на друга 58 и ми го стесняваха отзад. Блуза 54, панталон 56... Обичайно ръкавите на саката са ми къси, панталоните и те.

Трябва ми добра шивачка в София, ак някой знае, моля да препоръча. Просто ми е невъзможно да си купя панталони и сака.

# 122
  • Майничка
Уви, никога не съм ходила в Илиянци в София, така че и да ми обяснят, едва ли ще има полза.😟
Но ще питам, де, току-виж има име или номер на магазин.
Сетих се, че и още една марка зареждат познатите ми, "Соня Колева", виждала съм рокли до 60 и 62.

# 123
Много отдавна съм се отказала да купувам български дрехи. Повсеместно са с лоша кройка. Ако си слаб не личи толкова, но при големите размери е катастрофа. Дори да се събереш, дрехите са неудобни. Купувам от Ула Попкен, когато има намаления, преди ги продаваха и в Абаут ю, но хледам, че вече не предлагат марката. Харесват ми нещата на Веро мода и на Онли кармакома.

# 124
  • Майничка
В момента съм се набутала с две огромни блузи на Ула Попкен и едно сако на Онли Кармакома. То аз съм си крива, не сколасах да ги върна в срок, ама ми нагарча.😒

# 125
  • София
На мен ула Попкен нещо не ми пасва на фигурата. Преди месец и нещо ходих до магазина в Сердика, бях решила да си купя всичко, което ми хареса. Накрая излязох с една тениска само.

Основно онлайн поръчвам, от Абоут Ю, но и там нещо напоследък не уцелвам. Но за панталони и там няма, все купувам и връщам. Последно с 300 зора от ХМ един прост черен панталон, но го носих на шивач да ми отпусне подгъва, че ми беше къс.

Дънки от години само от Некст купувам, но при панталоните е относително, а ми е скъпо връщането.

# 126
И на мен не всичко ми пасва, но с годините наедрях в раменете и горната част и немските кройки са ми добре. Преди, когато бях с тънка талия и широки бедра, не ми бяха точни, все трябваше да стесняват в талията. Сега талията ми наедря, бедрата отслабнаха и по-лесно намирам дрехи.

# 127
Ооо дънките на Некст са топ!
Но там установих че размера шава на база колко % еластан има. Ако няма изобщо трябва да мина 1 размер нагоре, иначе 1-5 %  е добре, ако е повече почват да се изхлузват.
Sheego в aboutyou e пак немски, но те като че ли са прилично уголемени. Което за сутиен не е зле, ама за панталон става малко драматично

# 128
Аз си бях купила дънки на Zizi  от About you. Понеже все се виждам многократно по-дебела отколкото съм, прибавих един-два номера отгоре. Като пристигнаха реших да ги пробвам, закопчах ги и през талията ми се изхлузиха свободно до долу. Откъде ги купувате дънките на Некст?

# 129
  • София
Аз си бях купила дънки на Zizi  от About you. Понеже все се виждам многократно по-дебела отколкото съм, прибавих един-два номера отгоре. Като пристигнаха реших да ги пробвам, закопчах ги и през талията ми се изхлузиха свободно до долу. Откъде ги купувате дънките на Некст?

От сайта на Next. Ама как така си купуваш няколко номера по-големи дрехи? Не знаеш ли кой носиш? Аз от Абоут Ю си бях поръчала дънки на Сър Оливър, дано не бъркам. Страхотни бяха, но... къси. От Некст нося 18ХЛ, понякога са ми леко по-дълги и леко широки в талията (което е често при мен с панталони), но не мога да мина на 16Л, щото пък няма да ми станат.

А иначе за саката - всичките ми сака са от Некст пак. Ами нямам нито едно с тесни ръкави. Как така българските са, като ръцете ми не са чак толкова дебели?! Не знам какви кройки ползват. Как така дама с номер 54+ на ръце ще е като за 48 номер?!

# 130
Знам кой номер нося, разбира се, но различните марки и кройки често се различават и по размер. И понеже мразя дрехите да ме притесняват, все гледам да са по-големият размер. Което не е проблем за ризи и тениски, но с панталони 2-3 пъти ми е играло лоша шега, особено в началото, когато започнах да пазарувам онлайн.

# 131
А бе марките различни - от С§А си купувам дънки всеки път различен номер. То мани номера, ами и различна дължина на крачола!
За турските дънки ако си дебела, трябва да си ниска - друг вариант няма и много трудно си намирам неподхецнати дънки. От Сърбия съм си купувала дълги дънки за едри дами, те и големи обувки имат.

# 132
  • Варна
Момичета, а от къде си купувате сандали? Освен, че съм дебела и краката ми са толкова широки, че едвам се обувам. Тази година не мога да си намеря сандали. Всички са много тесни. А и е много важно цената да е до около 50лв.

# 133
  • София
Аз последно миналата година от обувки.бг, не са ми широки краката (но имам дебели глезени, та каишки около глезена не мога да нося), но съм 43. Някакви за 40 лв., симпатични, нося ги второ лято. А в свободното си време ходя с чехли на Биркенщок, купени от Меркъри за смешни пари.

# 134
  • Варна
Момичета, а от къде си купувате сандали?

Ето тези закупих от Солунска митница, съвсем без да искам Simple Smile Нямах идея колко ще са удобни. Велкрото е голям човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт