Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 187
  • 588
  •   2
Отговори
# 135
  • Варна
Не мога с велкро. Освен всичко останало съм и спъната и опитът показа изцяло разчекващ се сандал. Направо останах боса.

# 136
  • Пловдив
Уви, никога не съм ходила в Илиянци в София, така че и да ми обяснят, едва ли ще има полза.😟
Но ще питам, де, току-виж има име или номер на магазин.
Сетих се, че и още една марка зареждат познатите ми, "Соня Колева", виждала съм рокли до 60 и 62.
Знаете ли дали някъде в Пловдив има физически магазин, където продават на "Соня Колева"?
Иначе от Карина и аз съм доволна. За поводи съм си взимала техни рокли, сайта наистина им е много постен.

# 137
Както вече някой каза, в обувки.бг има и марки, които имат размери на ширина - за тесен, нормален и широк крак. Не мога да дам насока за конкретна марка в този бюджет, защото аз купувам само естествена кожа и то от 4-5 германски марки, предлагани в сайта, при това за стандартен крак. Но ми е правило впечатление, че имат и странични номерации - изглеждат като "38H", примерно, като буквата указва ширината. Мисля, че ще се включите в бюджета, ако пазарувате на промоция и извънсезонно.

# 138
Купих си от Тему сандали и да ви кажа много са удобни
Тези са сандалите - ЕТО ГИ

И ето ТЕЗИ ЧЕХЛИ

Аз нося 40 номер, но тези са 42 и 41,5. Тамън са ми Wink

Иначе обувки удобни и широчки + по-големи номера - на Каприз са най-удобните обувки
Rieker са ми всички зимни обувки.
И да в Дайхман има доста добри попадения.

Това лято се накиприх със сандали на нисък ток на Тамарис - ами не, не са удобни. но са красиви.

# 139
  • Майничка
Има една българска фирма, която шие обувки с марка Glamourella. Преди години имаха цех и фирмен магазин в Пловдив, имаха и магазин на "Раковски" в София, сега не зная къде са, но намеря ли ги някъде, редовно отнасям по 2-3 чифта чехли за вкъщи и за навън. Естествена кожа, имат с велкро и без, много меки и с ортопедична подметка.
Преди 8 години се върнахме от Китен с 3 торби чехли и сандали за ММ и мен, миналата година забърсах 2 чифта от Пловдив, тази пак така...
От Дайхман си дебна едни сникърси на Easy street, че за една година им сплесквам ходилото (ходя много пеша, когато времето е хубаво).

# 140
Преди 2 може би 3 години забърсах тия сандали на Rieker и няма по-удобно нещо - не се хлъзгат, велкрото държи стабилно и са удобни за ходене по кьопав паваж.

Скрит текст:
в момента май само тук и в амазон ги има, аз ги бях взела от физически магазин на Humanic
https://kompass.bg/nemski-damski-obuvki/damski-sandali-141840210001777

# 141
Аз мога да споделя ужасно негативен опит със сандали на Rieker. Изцяло отворени, естествена кожа, велкро и стелка от корк. Това са ми единствените обувки в живота, които ми вмирисват краката и то за 10 минутна разходка. Самите сандали не се отмирисват колкото и да ги мажа със спирт след всяко носене. Имах чувството, че ще ми докарат гъбички. Накрая се отказах от тях. Стоят в кутията и тази година не съм ги носила. Единственото, което ме спира да ги засиля към контейнера е цената от 160 лв и факта, че са носени не повече от 5-6 пъти, т.е. нямат и 5 км употреба.

# 142
Моя опит с райкер е абсолютно същия, накрая изхвърлих сандалите които бях купила. Иначе пробвах какво ли не без успех. Миризмата си стоеше.

# 143
Никога съм нямала проблем с обувките на Риекер. Но нямам техни сандали - малко са ми грубички.
Само дето преди ботички техни носех по 2-3 зими, а сега за една зима се разпадат.

# 144
  • София /Абсурдистан
Обувки купувам предимно на Лорета. Всичките им модели са много удобни. Аз съм с артрит и взеха, че ми избиха кокалчета, а това как боли, не е истина просто. Та само с широки обувки вече, тесните са мъка. Лорета купувам от магазин Зебра онлайн, няма никакви издънки.

# 145
  • Майничка
Неща на Карина се предлагат в Илиенци, познати зареждат техни модели оттам.
Самоцитирам се - обясниха ми, че магазинът е във втора база, в началната част, отдясно. Преди него бил складът на Соня Колева.

# 146
Момичета, харесала съм си два тоалета от twiggyshop. Искам да ви помоля за отзови, ако ств си купували, доволни ли сте, реалността отговаряше ли на снимката?

# 147
  • гр. София
Албатрос, аз няколко пъти съм си поръчвала от тях, последно обаче преди около година.  Размерите им са малко по - уголемени. Материите меки на допир, шевовете не особенно издръжливи, по-скоро на късмет. Единия път връщах, че много се бях надценила и поръчах няколко номера по-малки Simple Smile. Всичко си мина както е описано и нямах проблеми. Някои модели са им много хубави. Като цяло съм доволна, но не е нещо много УАУ!

# 148
Имам рокля от тях. Доволна съм.

# 149
Момичета, някоя от вас носи ли чанта от тези през рамо, които са малко по-големи от портмоне? Т.е. малки чантички. Дали стоят добре на пълни хора? Искам да си поръчам такава за морето, колкото да сложа вътре телефон, пари, очила. Постоянно мъкна раници и имам чувството, че колкото по-голяма е толкова повече неща нося. Гледам, че масово ходят с малки чантички, а аз като катун мъкна цялата къща. Може би покрай детето свикнах ама....

Общи условия

Активация на акаунт