Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 194
  • 588
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, някоя от вас носи ли чанта от тези през рамо, които са малко по-големи от портмоне? Т.е. малки чантички. Дали стоят добре на пълни хора? Искам да си поръчам такава за морето, колкото да сложа вътре телефон, пари, очила. Постоянно мъкна раници и имам чувството, че колкото по-голяма е толкова повече неща нося. Гледам, че масово ходят с малки чантички, а аз като катун мъкна цялата къща. Може би покрай детето свикнах ама....

Да, нося! През почивките най-важното е да ми е сигурно и удобно!

# 151
Аз нося клъчове, но не през рамо - в ръка или пък нещо като големи портомонета, които побират телефон, пари и ключове.

Дайте идеи от къде да взема на щерката ризи с паднали ръкави, разни по джиджани неща за млад човек. И тя е за тази пухкава тема, но и е ще да е по-младежки облечена.

# 152
Уайкики и абаут ю, евентуално манго, но не ги харесвам много много. Х и м има големи размери от дрехи, които са доста младежки.
Зависи и от размера й, разбира се. Честно казано в Уайкики се намират много свежи неща, но сайта е много зле, магазините и те...

# 153
  • Швейцария
Аз нося само малки чанти. Стоят добре. А младежки дрехи големи размери е пълно в ТЕМУ. Аз много си поръчвам от там. Не съм никак млада, но искам да изглеждам младежка Laughing

# 154
Сега тъкмо рових в Тему и Шейн и в Шейн има повече ризки с голи раменца май.

# 155
Аз нося такива чанти през рамо, малки, квадратни и ми служат за прикритие пред корема 🤣

# 156
https://www.aboutyou.bg/p/sheego/lyatna-roklya-8447885
Изгодна рокличка по-голям размер.

За тези чантички през рамо Flushed аз все не сее възприемам на бюста как стоят  Sad и последните години все раници нося, но пък на другите ми изглежда много добре.

# 157
  • Пловдив
Sheego
са много добра марка за нас FlushedRelaxed
Преди време бях намерила на тази марка ботуши  ВИСОКИ (абсурд е нещо високо да ми стане на прасеца) в Меркъри и си накупих два чифта от два модела. Още ги нося.

Но в роклите от този, щипнат в "талията" модел, в моите очи изглеждам още по-дебела и ги избягвам

# 158
  • при най-добрият мъж...
Имам завидна колекция от малки чанти през рамо и си ги нося постоянно.
Прекрасни младежки модели има в Шейн и Тему, както вече са казали, но там задължително чета отзивите, защото понякога нещата не са точно така, както изглеждат на снимката.
За панталоните на Флора, които обсъждахме преди няколко страници да кажа. Сдобих се с два бр от една фейсбук страница и наистина са много добри. Еластични, удобни, въобще доволна съм. Е, аз съм дребна и като навих крачолите елемента с райето изчезна, ама здраве да е.

# 159
https://www.aboutyou.bg/p/about-you-curvy/roklya-duffy-11713521

Много  харесвам тази рокля. Ако имах талия щях непременно да си я купя.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 17:07 от Poni69

# 160
От панталони на Флора и аз съм доволна.
Обичам рокли.
А тази година, от жегата, рязко спря да ми пука как изглеждам.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 19:09 от Ranella

# 161
  • Враца
Ranella, много елегантна.
Много обичам такава дължина рокли и изобщо рокли. Никога нямам достатъчно рокли 😍

# 162
Много добре си изглеждаш.

# 163
  • Пловдив
Ranella,
Да,такива рокли и аз харесвам и нося (рядко!).
Без много прищипване на "талията".
Чудесно ти стоят!-имаш слаб глезен. За разлика от мен.

# 164
Жълтата е разкошна!

(с тоя хоум офис инвестирам основно в пижами и потници)

Общи условия

Активация на акаунт