Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 41 662
  • 532
  •   2
Отговори
# 480
Това сайтът с поканите ли е? Голяма конспирация, голяма драма.

# 481
Няма тайна,гледайте размерите в официалните сайтове на марките.
BillieCross,не разбирам защо да е конспирация и драма.Всеки има право да не пазарува от място което не му харесва

# 482
  • Пловдив
Това сайтът с поканите ли е? Голяма конспирация, голяма драма.
И на мен достъпът до този сайт като замисъл не ми харесва.
Минавам и без него засега Wink

# 483
  • София
Знаете ли къде продават дрехи на русенската фирма Карина?
В подлеза на Окръжна болница имаше магазинче, което предлагаше много неща на Карина. Преместиха го горе, на спирката, посока център.

# 484
  • София
В Best Secret големи номера имат също и Frank Walder и Frapp.

# 485
Знаете ли къде продават дрехи на русенската фирма Карина?
В подлеза на Окръжна болница имаше магазинче, което предлагаше много неща на Карина. Преместиха го горе, на спирката, посока център.

Благодаря, аз живея наблизо, удобно ще ми е.

# 486
Купувам марки Zizzi и Sheego, има ги в абаут ю.

# 487
Получих си панталона от Сувенир фешън, доволна съм. Е, ще трябва скъсяване, но това не ми е проблем. Доволна съм от плата, пада добре, мачка се малко и може би наистина има естествена съставка. Голям недостатък им е липсата на етикет със състава и размера, като за 78 лв можеха да пришият нещичко или да боднат етикет. Докато съм на тези килограми, те са ми спасението, поне са бг фирма и си шият облеклото.

# 488
  • В полите на Пирин планина
Не знам за колко големи номера говорим, но в Попов фешън, също има дрехи с номера до 50 р-р по EU номерация.
Аз лично харесвам само панталоните им.

# 489
  • София /Абсурдистан
Аз имам разни неща от Попов. Обаче шият много от изкуствени материи напоследък.

# 490
Видя ли някъде полиестер, направо се отказвам. Само в състава на някои дънки го приемам. Преди години съм си купувала 2-3 полиестерни блузи и се отказах. Лепнат по другите дрехи, наелектриьират се, изпотяват... не ми харесват колкото и да са красиви и немачкаеми.

# 491
  • В полите на Пирин планина
Последно си купих два с широк крачол - вълна, вискоза и еластан. Много комфортни и красиви. Имам и от миналата година, т.е. имам поглед. Качествени са.

# 492
https://killaxbg.com/category/damski-teniski?variants[7]=46
Тук има тениски с големи размери, само не съм сигурна колко Големи са Simple Smile
Пуснах за проба,като дойдат ще дам отзив.

# 493
Дай отзиви и за материала. Много евтини ми се виждат за памучни, иначе са много красиви

# 494
Те може и да са памучни,но едва ли са с кой-знае какво качество на материала,ушиването,багрилата,печата.

Общи условия

Активация на акаунт