Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 41 640
  • 532
  •   1
Отговори
# 465
  • София /Абсурдистан
Ха и аз имам много клинове от там - зимни и 3/4  летни, не са мръднали. Аз постоянно ги нося. Даже скоро си купих от там и черен вълнен, много мекичък, също не е мръднал. Освен да сте попаднали на кофти партида или да са скапали качеството..

# 466
Ха и аз имам много клинове от там - зимни и 3/4  летни, не са мръднали. Аз постоянно ги нося. Даже скоро си купих от там и черен вълнен, много мекичък, също не е мръднал. Освен да сте попаднали на кофти партида или да са скапали качеството..
Вълненият клин става ли за носене под панталон?

# 467
  • София /Абсурдистан
Би могло, ако панталонът е по-свободен. Клинът иначе не е дебел, но може да ви е топло с клин и панталон едновременно.

# 468
  • София
Момичета, споделете някое местенце с по-свежи блюзки, туники? Тези разкроените долу, които ги въртят във Фешън чойс и подобни, изобщо не ми харесват. Защо няма нормални всекидневни блузки, просто с три пръста по-широки?!
Последно поръчвах от Trendyol, оставих две, върнах една плюс два панталона, малки бяха. Но стана бързо, и много бързо ми върнаха парите, доволна съм!

# 469
Доволна съм от Сувенир / Максистил, имат до 7хл и мисля, че приемат поръчки и по размер на клиента. Размерите им са точни, имат естествени материи, сравнително бърза доставка. Цени около 50 лв за блуза и 70-80 за панталон.

# 470
  • В полите на Пирин планина
В Ефреа също има дрехи до 58-60 по Европейска номерация. Обмерната им таблица е точна, дрехите са с доста добро качество.

# 471
Знаете ли къде продават дрехи на русенската фирма Карина?

# 472
Знаете ли къде продават дрехи на русенската фирма Карина?
За Варна  - ул Подвис, срещу автомивките има едно гаражче, от години зареждат на Карина дрехи

# 473
  • Пловдив
Карина имат магазин в Русе , Велико Търново, в Пловдив до площад Съединение.

# 474
Трябваше да уточня, за София питам.

# 475
Имаше на Пиротска, но за съжаление го затвориха. В момента мисля че няма техен магазин в София.

# 476
Добро утро!
Поръчах веднъж от сайта Best secret. Хареса ми. Може ли да споделите марки за по едри дами, които се продават там, освен Ulla Popken и Samoon?

# 477
  • Майничка
Евентуално Only Carmakoma.

# 478
Нали има филтър,въвеждаш си размера и си избираш.Някои марки не са насочени конкретно към едри дами,но все пак предлагат големи размери.

# 479
В Best Secret има страхотни неща, но за съжаление не се справям с размерите им. Ако някой е открил тайната - моля да я сподели!

Общи условия

Активация на акаунт