Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 44 185
  • 563
  •   2
Отговори
# 555
  • В полите на Пирин планина
Помпеа имат XXL серия. Имат и сайт.

# 556
Аз си намерих, без да съм търсила, миналата седмица в Лидл. Но много е плътен, клони към клин, няма прозрачност. За това време обаче е идеален. Беше от някаква серия за бременни.

# 557
Някой купувал ли е дрехи от полския сайт, за който имаше линк по-нагоре? Много ми хареса един бежов панталон, но ми писна да връщам некачествени дрехи. Бих помолила, ако някой е купувал нещо от сайта, да даде отзив

# 558
Да се впиша в тази тема с малко инфо за въпросния сайт.
Купих този панталон
https://mdr24.bg/pantaloni/10544-tmno-lilav-zauzen-pantalon.html
Кофти материя, зле ушит, много уголемен спрямо мерките.
Но, купих и тази рокля.
https://mdr24.bg/rokli/26342-cerna-rokla-ss-srebrist-desen.html
Чудесна материя, много добре ушита, стои идеално. Доста по-дълга от на модела на снимката, поне още 20 смнадолу, а аз съм висока 174 см.
Панталона върнах, роклята си оставих. Още не съм я обличала, но си ми харесва много и също как ми стои, въпреки фигурата ми.

# 559
Някой скоро да е купувал високи ботуши за дебел прасец? Моля да сподели от къде.

# 560
Adi Shoes имат няколко модела високи ботуши и работят всеки чифт по индивидуални мерки. На тел. в сайта може да звъннете за подробности.

# 561
Благодаря! Не ми бяха известни. Сега погледнах. Цените са огън Simple Smile Ако обувките са по поръчка, сигурно ще са още по-скъпи.

# 562
Имам едни ботуши. Обувани броени пъти. За да са широки в прасеца ги купих по-голям номер. Ани не мога да ходя с тях.
Ще ги подаря.
Ще ги снимам. Ако някой ги хареса...

# 563
Не са по-скъпи, само се плащат в аванс.
Аз не съм с много пълен прасец и по-миналата година си купих Fabiano, от физически магазин. Преди това поръчах от Габина, но ги върнах, кройките им не стават.

Общи условия

Активация на акаунт