Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 45 171
  • 580
  •   2
Отговори
# 570
  • у дълбоката провинция
А как процедирате с пазаруването на дънки онлайн? Първо ми е много трудно да си намеря голям размер от по-известна марка и модел, който да ми хареса и второ: хич не се ориентирам в номерациите. Някой може ли да ми предложи конкретна марка, независимо от кой онлайн магазин, и размер, който да отговаря на стандартен 54 по българската номерация?

Щерката от миналата година ме зариби по дънките със широк крачол на Синсей.
Стига да ви допадат като визия ще измеря с точност.
Аз съм с ханш 124, и влизам в размер 48.
Точно по мярка са ми. За пръв път съм с дънки без ластик на талията.

# 571
Редовно влизам в магазин на Синсей, никога не съм знаела, че има и големи размери. Поглеждам джунджуриите и излизам. Следващ път ще огледам и дрехите.

# 572
  • София /Абсурдистан
Моля, препоръчайте марки обувки/боти за широк крак, със силно изразени кокалчета.
Лорета. Много са удобни.

# 573
В началото на ноември поръчах някаква глупост за кухнята от Синсей. Трябваше да я доставят около 18 ноември, но аз влязох в болница, после тежко възстановяване и се залисах.  В ачалото на този месец се сетих и какво да видя - поръчката още е в процес на доставка. Писах два пъти, отделно направих куп опити да се свържа с някого в чата без никакъв успех. Накрая (преди една седмица) им писах още един имейл от контактната форма в сайта и ги заплаших с КЗП. Едва днес благоволиха да отговорят, че пратката е изгубена в чужбина и ще ми възстановят парите в срок от 14 дни. Дадоха ми и някакъв код за отстъпка, който няма да ползвам, защото хем продават боклуци, хем отношението е под всякаква критика. Пиша, за да имате едно наум. Не ми е първа поръчка от тях, с останалите не съм имала проблем, но тук яко се изложиха.

# 574
И аз имам една поръчка точно с такива дреболии, която я бях поръчала и платила онлайн. Сума време я чаках, накрая я върнаха, защото била по-голяма от най-големите кутии в бокснау. Все още си чакам парите.
Дрехи от сайта съм поръчвала, не съм имала никакви проблеми.
Вероятно само за тия стоки, които са само онлайн имат проблеми.

# 575
  • у дълбоката провинция
Редовно влизам в магазин на Синсей, никога не съм знаела, че има и големи размери. Поглеждам джунджуриите и излизам. Следващ път ще огледам и дрехите.
Само онлайн са Plus size размерите.

# 576
Момичета привет,подарявам два чорапогащника 70 DEN ,черен и кафяв, размер XL.

Ако някой ги иска да ми пише на лично.

Подарени!

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 08:12 от Ernestina

# 577
Подарявам ботуши изцяло от естествена кожа.
Номер 40.

Скрит текст:

# 578
  • Враца
Здравейте!
Лесна ли е комуникацията с Ulla Popken?
 В смисъл , за пръв път ще поръчвам, а някак не мога точно да се ориентирам в размерите и искам да знам, лесно ли се връща после?

# 579
Не е трудна, обаче не могат много да помогнат... Накрая ще кажат: ами елате тук да мерите. Иначе и по телефон, и на имейл са отзивчиви. Разминават им се размерите понякога, веднъж може да ви стане примерно 48, на друга дреха същият размер да е малък.

# 580
Коректни са. Лятото бях поръчала едни дънки и една жилетка. Бях ги поръчала онлайн, за да мога да ги върна, иначе живея много близо до мол Сердика, не ми пречеше да отида еа ги взема ог магазина. На другия ден ми се обадиха по телефона, казаха, че дрехи от намалението не могат да се връщат, ако искам да отида да пробвам. Отидох, дънките ми харесаха, жилетката изобщо не ми хареса наживо, така че бях доволна, че отидох.

Общи условия

Активация на акаунт