Концерти - тема 2

• 40 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
За влизане на концерт след определен час да кажем че могат да сложат правило, макар че е малоумно и ако някой си е платил билет и го върнат от вратата си представям какво ще настане. Но да не пускат да се излиза ми звучи невероятно, освен че такова струпване и заключени врати е против всякакви правила за безопасност...

# 136
През соца понякога в киното след започването на прожекцията заключваха салона отвътре и не пускаха да се излиза. Защо го правят – преди и днес – нямам идея.

# 137
  • SF
Няма такова нещо като заключване и отключване. На концерт сме. Ще се забавляваме толкова време, колкото може да си го позволим. Нямаме ангажимент към изпълнителя, че ще стоим от първата до последната му песен.

# 138
Важното е да позволяват внасяне на алкохол. На концерта на великите AC//DC в София,група приятели внесохме няколко бутилки домашна ракия. Ще остане незабравимо!!! Yum

# 139
  • София
Не, пише, че ако някой излезе, повече не може да влезе. А не че не може да излезе изобщо, това да не е затвор Simple Smile))
Напитки и храна не може, само бут. вода до 1 л., маха се капачката на входа.

# 140
  • София
Великолепно! Голямо шоу направи, но той затова е диджей номер едно на планетата за не знам коя поредна година.
Организацията беше супер. Само не знам защо паркингът на Арена София е блокиран от тирове и не е отворен за такова събитие.
Потвърждавам, страхотен Армин, без крака останах...Залата беше прохладна, имаше пространство между хората и всички свободно се вихреха.
 А тировете не бяха ли към събитието, всичките бяха на една фирма и останах с впечатлението, че возят декори, техники, лазери и т.н.

# 141
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Редите ли се вече? Ние сме на гейт Метростанция и опашката е километър и половина поне пред нас, безумие някакво е.

# 142
От Гурко е спокойно и без проблеми, бързо се минава

# 143
  • София
Ние сега влязохме. Познайте дали ми искаха лична карта, декларация за децата и т.н. Викат ми носите ли чадър. Еми, виж де.
Приятно гледане!

# 144
  • Sofia
Абсолютен потрес!! 2км опашка!!!
На Колдплей в Будапеща влязохме за 15мин!!
Миже ли да се влезе от друг гейт? Къде??

# 145
Влязохме от Гурко буквално за пет минути. Провериха и чанти, и лични документи.
Михаела Филева вече е на сцената.

# 146
Ха! Ми той е празен стадиона.

# 147
  • софия
Кой бърза за Филева?

# 148
  • София
Приятно изкарване на всички и пуснете после някоя снимка!

# 149
  • София
Как е в момента на Гурко, има ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт