Концерти - тема 2

• 40 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Ха! Ми той е празен стадиона.

Защото опашката на гейт Метро беше безкрайна! Слушахме Филева отвън. Дано някой покаже снимка за каква безумна опашка става дума.

# 151
  • Галифрей
Чувам Ед от болкона си и хиляди хора как  викат. Приятни песни чувам. А и вали 😁
Харесвам Ед Ширан има хубави нежни парчета ❤ Не отидох,защото знам колко народ ще бъде там. На концерти обичам да съм най-отпред 😁
Надявам се да си изкарате супер шоу 😘

# 152
  • София
То май в цяла София се чува и то доста добре..

# 153
E, значи не е почнал в 20:15. Smile Дано никой не го е изтървал на споменатата опашка...

# 154
Преди малко е почнал, и при нас се чува , ама като ехо.
Преди това се чуваше съпорта.
https://www.facebook.com/share/r/Cgf6fZivXKfwsJLQ/

# 155
И аз слушам концерта...в момента . Simple Smile Добре че не отидох...студено е и вали Frowning1

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:20 от An_Mary

# 156
  • София
I see fire в момента 💗 любимата ми..

# 157
Bloodstream е в момента, чувам идеално, в района в близост до Александър Невски.

# 158
  • София
Страхотен концерт и шоу, много ни хареса! Излизането обаче беше кошмарно.

# 159
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Уникален, невероятен Ед Шийрън. Всичко ни хареса от него, сцената, ефектите, а какво да кажем за самия Ед. Без думи съм, всичките ми любими песни ги изпя със сърце, душа и наживо. За тъй наречените организатори съм в потрес, така не се прави. И ние изпуснахме МФ заради безкрайната опашка на гейта.

# 160
  • Sofia
+1 за горния отзив
Прекрасен концерт! Не съм очаквала, че пее толкова добре наживо. Страхотен глас, песни, ефекти...всичко беше супер!
Надявам се организаторите да са си взели урок за следващ концерт, че тия клети хора накрая на опашката на гейта са влезли директно за Ед. Михаела Филева исках да я слушам, но я изпуснах, заради тази опашка.
Иначе Ед Ширън си започна точно в 20.15, както се очакваше.

# 161
  • София
Страхотен е този човек. Невероятен концерт. Душата ми остана там.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Прекрасно беше! Бях ужасена като видях първите опашки. На Розариум обаче си влязохме за няма и пет минути. Проверките смешни. Малко се поизложихме като публика. Мисля, че на едно-две места не се включихме както трябва, а една от последните песни повечето явно не я знаехме и някак увиснахме. Но Ед бе невероятен.

# 163
  • Sofia
Така е, но и доста от песните му са с по-комплексна лирика и за държава, в която английският не е основен, би могло да се очаква, че не всички песни ще са подробно познати, като лирика.

# 164

И на мен много ми хареса концерта. Моята любима песен на Ед Шийрън е Photograph. Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт