Концерти - тема 2

• 40 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Страхотна емоция! Страхотен Ед, хубав сет лист, ефекти!
Скрит текст:

Влязохме много бързо, но излизането беше кошмарно. Над 40 минути излизахме, най-ужасното беше в едно затворено пространство, без въздух, наблъскани. Хората се развикаха, стана скандал в един момент, много хора се върнаха обратно да търсят други изходи.

# 166
  • София
Ние влязохме бързо и сравнително бързо излязохме, но това пушене на стадиона ме побърка. От всякъде димяха, а аз не понасям цигарен дим. А уж беше забранено.

# 167
Уникален концерт!
Страхотно красива сцена! Ефектите бяха приковаващи погледа и дъха!

Въпреки дъжда - не беше студено! Емоцията беше страхотна!
Заслужаваше си чакането за билетите и нервите онлайн преди близо година.

Влязохме супер бързо и почти толкова бързо излязохме, но се бяхме ориентирали от къде да минем.

Дано си изпълни обещанието Ед Шийрън и да се върне отново !

# 168
  • гр.София
Ние влязохме бързо и сравнително бързо излязохме, но това пушене на стадиона ме побърка. От всякъде димяха, а аз не понасям цигарен дим. А уж беше забранено.
Аз също.
Иначе концертът беше страхотен, звукът много добър.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 00:54 от blanc

# 169
  • София
Невероятен Ед Шийрън. Каква енергия показа, не се спря  през цялото време. Беше организирал сцената така, че се виждаше от всички присъстващи. Публиката беше страхотна и се получи добра комуникация с нея.
На гейт "Лозенец" нямаше опашка, в 18:57 застанахме отпред и в 19:05 бяхме седнали на местата си.
Не ни анулираха билетите, купени на 27.08.
Излизането беше малко по-мудно, но то е ясно защо. Всички излизат едновременно, а са влезли по различно време.
Осигурени бяха и допълнителни мотриси в метрото, които идваха празни на метростанция "Васил Левски". Ограничаваха влизането, да няма блъсканица на перона и да се издуши народа. В 23ч. вече бяхме се качили,  повече вървяхме от гейта до входа на метрото, отколкото чакахме да влезем в него.
За мен организацията беше добра. Имаше много разпоредители,  имаше и полиция. Нямаше блъсканица и викове.

# 170
Браво на Ед, че ви е направил страхотна вечер! Не съм и очаквала по-малко честно казано. Ще го очакваме отново и този път дано успея да взема билети навреме хаха

# 171
Концерта беше разкошен, иновативната сцена беше много добро решение, Ед е уникален,насладихме се на макс.
Организаторите се изложиха с много неща, дори не ми се почва, но пушенето от охранителите рязко се изстреля много нагоре в листата.
Незабравими емоции, прекрасно беше

# 172
  • София
Имам подозрения, че единствените отговорности на организаторите на подобни мероприятия са 1.да дойде изпълнителя и да има концерт ..и 2.всички зрители да си тръгнат живи от обекта.
Това чакане по опашки, пушене и цялостен комфорт, сякаш не ги вълнува...
Браво, за хубавите емоции и страхотните снимки.

# 173
Страхотен Ед! Невероятен професионалист! Започна точно навреме. След ужасяващия концерт на Енрике Иглесиас преди години съм много взискателна на тази тема. Пя без да се задъха, без да се умори, клякайки, вървейки, непрекъснато. Добре че беше въртящата се сцена, поне малко да го облекчи. Сменяха му мократа китара почти на всяка песен. Супер беше!
За голяма моя изненада ужасно много ми хареса и Калъм Скот. Толкова хубав глас, така добре им се получи общата песен!

За организацията - не проверяваха всички лични документи, не внимаваха за махнати капачки на бутилките, и внесен багаж, допускаха се разминаване на влизащи и излизащи, явно объркали се потоци в тесните места, пушещи, мръсни мокри седалки, които като избършеш се оказват целите в кал, ненадписани или надписани тук-там с маркер седалки, ненадписани редове. Наистина огромен брой хора трябва да се обслужат, но да не забравяме на Тейлър австрийския концерт. Повечко бдителност не е лошо. Абе направо на косъм всичко мина добре.

# 174
  • Разпиляна във въображението
Докато идвахме за концерта дъщеря ми пусна някои песни на Калъм Скот, Харесаха ми. След ката го слушах и на живо ще започна да го следя. Хубав глас.

# 175
  • София
Това си мислех на излизане - при изход Гурко се бяхме скупчили и седяхме поне 10 мин. притиснати отвсякъде и опашката не мърдаше наникъде, не знам защо, явно някакво запушване си беше образувало на тясно място, на 2-3 момичета/жени им стана лошо. На магия сме всеки път от сериозен инцидент.

# 176
На влизане на гейт Метростанция наистина имаше кошмарни опашки. Ние заобиколихме и влязохме през Розариум точно за 2 минути. Обаче стриктно ни прочетоха имената по л.к. Излизането обаче беше кошмарно. Добре че валеше, та разхлаждаше, иначе щяхме да изпоприпадаме в тунела. Хареса ми концертът като музикално изживяване. 😊

# 177
  • София
Влязохме от Розариума към 18ч, спокойно, нормална опашка. На излизане пак нормална опашка. За 5-6минути излязохме, заедно с опашката. За какво ги писахме тия Декларации за децата, никой не пожела да я погледне.. Joy Концерта ни хареса, много много добър... Аз дето съм придружителка на тийн и очаквах да ми е леко досадно, главно заради многото часове от 6 та до 11ч, абе хубаво беше като изключим този дъждец.... Ей го днес е Слънце... Тюх Joy

# 178
  • София
Гейтът ни беше Лозенец - много бързо влязохме, въобще никакви проверки на документи.
Излизането после от стадиона беше доста бавно.
Много ни хареса концерта, страхотен Ед!

# 179
Ние почакахме на гейт Метро и отидохме на Лозенец. Не знам защо беше тази опашка, като на другите 3 гейта се влизаше без никакъв проблем. През Лозенец влязохме за секунди и просто обиколихме стадиона вътре. После и излизането ни беше лесно и без проблем.

Но стадионът е толкова мизерен. Просто потрес. Последните години обиколихме доста в Европа и подобно чудо няма.

Най-зле озвучаването беше на Филева. Аз не я харесвам, но се раздаде. Калъм Скот има прекрасен глас и присъствие на сцената.
А Ед направи страхотно шоу само с китара и глас. Сцената беше уникална.

Общи условия

Активация на акаунт