Концерти - тема 2

• 40 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Като ви чета, наистина организационен проблем.
Едни влизали за 5мин, други не виждаха края на опашката на гейт Метро. Ами като видят това, да пренасочат хората. Опашката на гейт Метро се виеше през целия парк, по калните пътеки, чак до Драган Цанков.
После - ние излязохме към Орлов мост за 5 мин, другите - в задръстването. Тотално грешно разпределение.

Но, пак казвам, Ед Ширън "изми" всичко с прекрасния си глас. Надявам се да са уроци за следващия път.

# 181
Един път изживяване .Само това мога да кажа 🙂.И класа от Ед.Страхотен концерт,страхотни ефекти,страхотно озвучение.С ръка на сърцето мога да кажа ,че не съм присъствала на по -добър концерт от неговия. Пя прекрасно .С толкова енергия,на живо.Страхотни емоции създаде за 60 хил на стадиона 💜Няма как да не добавя Калъм Скот много добър изпълнител,и подгря страхотно публиката,за разлика от лигавата Филева,но нея даже не си заслужава да я коментирам🙂
С няколко думи  .
Благодаря на Ед за незабравимата нощ!💜

От друга страна за  организацията ми се ще да  кажа няколко думи.Пак куцаше.Опитаха се хората ,но имаше пропуски .Имахме късмет ,и бързо влезнахме и излезнахме .Отделно за капачките на шишетата.Рабирам махаха ги ,но каква беше логиката като вътре в стадиона продаваха вода с капачки, и не се махаха ?

# 182
  • София
Много добър този Скот. Абе Ед ясно, но този човек не бях го запомнила така, направо ни отнесе, глас, чудо... Да се учат нашите звезди.. Да слушат, гледат и да се учат.. Миро, Любо, Графа, тез, онез, да се учат... Тези ни отнесоха

# 183
  • София
Чудесне концерт беше.
Имахме късмет и с влизането, и с излизането.
Дано още звездни изпълнители дойдат в София.

# 184
  • SF
Като ви чета, наистина организационен проблем.
Едни влизали за 5мин, други не виждаха края на опашката на гейт Метро.

Не, напротив! Чудесна организация! Аз влязох за 5 минути от Гурко, а трябваше да бъда от Розариум. Организаторите минаваха и на английски, и на български ни казваха от кой вход опашката върви най-бързо.

Ама който отива някъде заедно с още 65 000 човека, трябва да се подготви и с правилните очаквания, а не да се премести от единия вход на другия, защото организаторите така са преценили и да казва "Лоша организация!"
Чудесна беше като за такъв мащаб събитие!!!
От изпълнителския тийм си имат изисквания към терен, организация и не позволяват на концертите им да стават хаос и безредици.
Четете мненията, в които пише, че не е имало организационен проблем, влизали са за 5 минути и ще оформите правилното мнение за организацията.
Тези, които чакаха на опашка, имаха среща там, търсеха се, ядоха, снимаха се, танцуваха на Михаела Филева, надписваха си тениските... Не ги мислете. Те са отишли час по-рано, за да се съберат, наредят и да си направят селфитата.

# 185
Няма какво да се каже на някой, който е решил, че задължително ще му е гадно и ще намери проблем. Още преди да стъпят на стадиона имаше хора, които не спряха да мърморят и да се оплакват от организацията. Повечето хора на терен искрено се забавляваха, бяха отишли, за да им е готино и да прекарат една чудесна вечер.
Факт е че въпреки всички критики точно този организатор за втора година прави нещо изумително за българския пазар - успява да доведе в България световни звезди, които са подминавали държавата с години и то на цени от порядъка на 80-100 евро. Това е нещо, което не съм вярвала да се случи и през следващите десет години. Дано въпреки всичко, успеят да привлекат още оборотни имена и за следващата година - положиха едни доста добри основи. П.с. по отношение на българските "звезди" - вчера ясно пролича пропастта в нивото на изпълнение и липсата на качествен роден продукт. Не знам какво са си мислили екипите, но единствения, който може да подгрее госпожата е фурната у дома.
За Ед и Калъм коментарът е излишен. За пръв път подгряващ на български концерт е на нивото на основния изпълнител. Браво!

# 186
Ми преди 5 години подгряваше една Зара Ларсън, доста добре беше. Михаела...но както и да е, наистина съм благодарна, че световен изпълнител дойде на този отвратителен стадион, и то втори, след Imagine dragons. На концерта на imagine dragons на сина ми му прилоша, колабира, беше много стресиращо, но екипите на спешна помощ бяха изключителни професионалисти. Има много особености и изисквания към организацията на събитие за толкова народ. Затова и снощи ми направи неприятно впечатление пушенето и организацията за излизане. Да не дава Господ да е евакуация. Има мегдан за подобрение.

# 187
  • SF
Аз на по-зрелищен концерт не се сещам да съм била, а имам и по-любими изпълнители от Ед Шиърън. Бях на много хубаво място. Събличах, обличах дъждобран, пях, танцувах, снимах много малко, за да не гледам концерт през екранче на телефон, наслаждавах се. Такова изживяване заслужава повече от 5-минутно влизане. На летището чакането ми отнема повече време, но за да видя Айфеловата кула, трябва да мина и през това, защото не съм имала късмета Трокадеро да е терасата на хола ми.
Ако мога довечера пак да съм там, пак ще се редя, пак ще си давам капачката на водата и пак ще денся под дъжда! Simple Smile

# 188
За мен дъжда направо си беше положителен бонус. Тъкмо ни разхлаждаше на терена, където си бяхме г☆з до г☆з 😊 сцената от терена не изглеждаше чак толкова внушителна, колкото се вижда на снимките от трибуните. Но присъствието на Ед беше завладяващо, а това е най-важното. Аз се зарадвах и от това, че хората около мен не само снимаха нон стоп с телефони ( както беше миналата година на imagine dragons), а преживяваха концерта на момента, тук и сега. Надявам се на още такива събития, поне веднъж на лято 😊

# 189
  • Галифрей
Радвам се че ще си изкарали прекрасно. Когато Ед пак дойде ( силно се надявам) ще дойда и аз на концерта му. 🩷
Гледам пълно е със снимки и видеа 😘 Жалко,че у нас няма по-голямо пространство за ей такива епик концерти.
Надявам се да канят още големи звезди.

# 190
Разкошен Ед снощи. Ако с една китара вдигаш цял стадион - ето това е класа. Визуалните ефекти бяха наистина впечатляващи и от трибуните вероятно изглеждаха по-добре. Без да съм фен, емоцията от шоуто е неописуема.
Дано имаме щастието да гледаме повече изпълнители на такова ниво.

Организацията не беше нито много лоша, нито много добра. При такова струпване на хора няма как да няма проблеми. На нас ни свериха личните карти, което не очаквах, но проверката за сигурност беше доста забавна - "нали не носите нищо забранено?" Въобще не видяха бутилката с водата. На терена пък мернах двама-трима с чадъри. Някой да каже как е било пропускането за правостоящи, имало ли е струпване и тичане.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 18:30 от Дидичка

# 191
  • София
Уникален концерт - Ед е меко казано страхотен артист, толкова се раздаде и такова шоу направи, не е истина. Калъм Скот и той страхотен. Излязоха точно навреме, пяха прекрасно. Най-добрият концерт, на който съм ходила.

За първи път съм на стадиона Васил Левски и за мен е отвратителен - кофти седалки, мръсни, тоалетните недостатъчни и ужасно мизерни.

Организацията - вход Розариум, опашката беше голяма, но се движеше сравнително бързо, влязохме за около 15-20 мин. Никой не е гледал имена на билети и лични карти. Само ни казаха да махнем капачките, но реално никой не провери дали го правим, а и вътре си се продаваха кенчета и бутилки така или иначе.

Най-много ме издразни постоянния трафик на хора по време на концерта. Постоянно движение за тоалетни, напитки, храна. Трудно виждах от постоянно минаващите хора или от някой, решил да застане прав пред нас на пътеката. Все едно тези хора нямаха места, всеки стоеше, където си иска. Повече крайни места няма да взема. Пушенето изобщо няма и да коментирам, защото не очаквах да се спази тази забрана в държава, в която се пуши навсякъде и на никой не му дреме от забрани. Вкл. на охрана и някакви ангели, явно от служителите, които си пафкаха на воля, пиеха си и си ядяха, гледайки концерта и негрижейки се за нищо.

Та, евала на организаторите, че са докарали такава звезда в София, но откъм организация има много какво да се иска.

Но отдавам заслуженото на присъствието на полиция и на явно честото метро, защото се качихме спокойно от Софийски университет и не беше претъпкано даже.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 19:12 от catty m

# 192
Един път изживяване .Само това мога да кажа 🙂.И класа от Ед.Страхотен концерт,страхотни ефекти,страхотно озвучение.С ръка на сърцето мога да кажа ,че не съм присъствала на по -добър концерт от неговия. Пя прекрасно .С толкова енергия,на живо.Страхотни емоции създаде за 60 хил на стадиона 💜Няма как да не добавя Калъм Скот много добър изпълнител,и подгря страхотно публиката,за разлика от лигавата Филева,но нея даже не си заслужава да я коментирам🙂
С няколко думи  .
Благодаря на Ед за незабравимата нощ!💜

От друга страна за  организацията ми се ще да  кажа няколко думи.Пак куцаше.Опитаха се хората ,но имаше пропуски .Имахме късмет ,и бързо влезнахме и излезнахме .Отделно за капачките на шишетата.Рабирам махаха ги ,но каква беше логиката като вътре в стадиона продаваха вода с капачки, и не се махаха ?
Аа на нас ни взеха капачките от водите, които купихме вътре 🤣 Направи ми впечатление, че доста хора имаха капчки по джобовете и ги сложиха след това. Но както и да е. Концерта беше страхотен, просто невероятен. Много, много съм щастлива, че имах щастието да чуя и Ед и Калъм Скот на живо ❤️
Михаела Филева само ми беше излишна и силно пренавита 🤣

# 193
То коя ли бг "звезда " щеше да седи добре там...

# 194
  • София
До нас момчето спечели на някаква томбола чадър Joy, който дамата до него непрекъснато искаше да отвори, защото нямаха дъждобрани, но той не й даде - били го предупредили да го не използва вътре. Joy Меко казано странно - да даваш подарък чадър на стадион, който не може да се ползва при дъжд, но това пак към сметката на организаторите.
За цигарите - отвратително! Дори не съм видяла, че е било забранено, щях да правя забележки. Пред нас младежът пушеше цигара от цигара.
Да не говорим за мръсотията - имаше локви пред седалките с кална вода, белите ми обувки доста пострадаха.
За тръгването от стадиона - доста тромаво, сравнявам с АС DС в Мюнхен - като тръгнахме да излизаме и за секунда не спряхме, потокът пред нас се движеше непрекънато, чак на метрото и то за 1 мин. спряхме, за да дойде влакчето и да се качим. Публиката беше 70 000.
Но все пак да благодарим на организаторите, които доведоха Ед в България. Между другото, на концертите от другите дестинации също ли са били такива цените или е някаква "промоция“ тук?
Ето едно клипче, май никой не е пуснал досега:

П.П. не мога да го прикача Anguished

Ето няколко снимки тогава:

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 06:56 от BFF_

Общи условия

Активация на акаунт