Концерти - тема 2

• 40 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
На терен видяхме 2-3 отворени чадъра в началото.
Споделяте, че изобщо не са ви проверявали - при нас проверяваха чанти, искаха ни лични карти, взеха ни капачките. Не е ок условията за достъп да не се контролират еднакво за всички.
За цигари - пред нас един човек пушеше електронна. Други не съм усетила около нас, а по принцип цигареният дим ме дразни. За сметка на това, на излиза в тунела един господин беше запалил, но я загаси след недоволството на хората.
Впечатленията ми от стадиона са за мръсотия и мизерия. Не съм била на други стадиони, нямам база за сравнение. До мен една жена почистваше задръстен от боклуци канал, за да се отече водата в краката им. Казали сте вече за мръсните седалки. На излизане на много места си бяха зарязали празните чаши, кенчета и бутилки, найлонови опаковки от пуканки и какво ли не, та трябваше и тях да прескачаме. Но това не е проблем на организаторите.

Държи ни още емоцията. Отдавна не бяхме ходили на по-голям концерт и сме много доволни.

# 196
Малее, голям срам... Рекох да видя клипове на концертите... Първо отворих на Ед... Никой не му знае песните... Astonished Колко ли разочарован от публиката си е тръгнал...
После отворих на Армин. Еее, красота! Добре че са го преместили в зала, където не се пуши. Ако беше останал на стадиона, щеше да бъде същата мизерия като която коментирате за концерта на Ед. Ех, яд ме е, че не отидох на Армин, ама за другия път ще знам... Simple Smile

# 197
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И на нас на входа ни взеха капачките, проверяха на жените чантите, мъжете ги поопипаха.
За съжаление се паднахме до някакви заклети пушачи. Особено единия не спря да пуши през цялото време,
имаше и вейпове от жените, не беше приятно. Седалките бяха пълна мизерия, ама пълна и ние забелязахме,
че има хора с чадъри и ни стана тъпо. Определено правилата не са важали за всички и не са се прилагали
еднакво стриктно. Емоцията от извънземния Ед и китарите му ни държеше в такава еуфория, че не можахме
 и да спим. Публиката пя колкото и глас държи заедно с него, мисля че и Ед остана доволен Grinning.
Дано това да не му остане първия и последен път в Бг. Концерт с такава сцена, озвучаване, светлинни и спец. ефекти, гърмежи и повече от два часа изпълнение на живо досега не е имало у наше село.
Ей сега да ми кажат пак ще прежаля и опашките и ядовете с купуването на билети, само и само
пак да чуя в Бг Ед Шийрън наживо.

# 198
Малее, голям срам... Рекох да видя клипове на концертите... Първо отворих на Ед... Никой не му знае песните... Astonished Колко ли разочарован от публиката си е тръгнал...
После отворих на Армин. Еее, красота! Добре че са го преместили в зала, където не се пуши. Ако беше останал на стадиона, щеше да бъде същата мизерия като която коментирате за концерта на Ед. Ех, яд ме е, че не отидох на Армин, ама за другия път ще знам... Simple Smile

На всичките ми клипчета от концерта на Ед се чува как пеят момичетата до мен. Даже малко ме дразни пък мен това, че на клипчетата се чуват доста отчетливо. За щастие на стадиона се чуваше Ед Шийрън - озвучаването беше невероятно!
И публиката пееше с цяло гърло и допринасяше за страхотната емоция! Имаше една песен, за която Ед Ш. помоли никой да не пее.

Изчетох толкова злобни коментари за концерта вчера и то все от хора, които не са били 🤦🏻♀

Мен ме държи емоцията все още. Беше велико изживяване и се надявам да дойде отново.

# 199
  • Sofia
Раздаваха рекламни чадъри на някаква банка. Вероятно това сте видели. Не знам дали забраната за чадъри е, за да не се крие нещо в тях и оттам рекламните са ОК или е просто неудачен избор на банката. По-скоро вероятно е съгласувано и е първото.

# 200
Чадъри не се позволяват на концерти от съображения за сигурност - може да замериш, да удариш, отделно, че с чадър пречиш на доста хора зад теб.
Тези, които видях аз, бяха различни - червен, черен и бежов.

# 201
  • София
Смятам, че публиката добре знаеехме песните и пеехме, такъв кеф ми е това. Единствено май на последната песен не се знаеха думите, но мисля, че Ед на няколко пъти каза - пейте заедно с мен, а ако не знаете думите си измислете, нещо такова беше.

Кто цяло публиката беше супер, но както споменах - имаше хора, които само циркулираха за храна и бира сякаш са на бар. Аз не исках и не бих изпусналаи една минута от песните на Ед и Калъм, за това съм отишла, не да ям и пия. И пуша Simple Smile

# 202
  • София
И според мен публиката се раздаде на макс. Пя, танцува и се забавлява. Изобщо не сме се изложили пред Ед Шийрън. Как искам пак да изживея всичко.

# 203
Sing with me now и какво става с публиката... Пълна тишина. И това ако не е срам...

# 204
Не е нужно човек да знае всички текстове, за да се забавлява. Все пак сме отишли на концерт, не на изпит.
Атмосферата беше страхотна. Публиката се забавляваше, мисля, че и той.

# 205
  • София
E, да, друго си е да вземеш единствената песен, на която нямаше наистина масово пеене и да си направиш генералния извод за концерта. И да не си бил пък изобщо там Simple Smile

# 206
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не мога да разбера защо хора, който не са присъствали на даден концерт се изказват за него. Не е ли по-логично хората, които са присъствали наживо да дадат по-коректния опис от концерта и за артиста най-малкото защото са били там.

# 207
Добре, amy_nka.
Отивам да се срамувам в ъгъла 😀
Даже не ми се гледа цялото клипче - аз от моето място на клипчетата чувам момичетата до мен, а не стадиона! Ама там на място - атмосферата беше друга.
Ама къде е моя телефон, къде е професионалната звукозаписна техника.

И все пак - това не е концерт на някоя певачка, дето пее през вечер в кръчмата, чиято публика крещи и къса ризи.
Аз съм отишла там, за да слушам и гледам Ед Шийрън! Определно цялото представление приковаваше погледа и слуха към него! Страхотен изпълнител! Сцената, визуалните ефекти и музиката бяха завладяващи!
Когато той общуваше с публиката и ни даваше задачки за пеене - ееее, жалко, ама няма как да ти обясня за какво става дума.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 21:41 от rose_tattoo

# 208

Извинявам се,но  какво точно сте гледала?Аз като присъстващ на концерта мога да кажа, че публиката се раздаде на макс. И ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕШЕ ПЕСНИТЕ МУ,и пееше с него.Така че не знам за какво разочорование ,и срам  говорите .

И не е коректно да коментирате само от някакви клипове ,при положение че даже не сте била.Това е излишно което правите в момента.Аман от хейтъри !!!

# 209
Дори и в показания клип на мястото, където уж има пълна тишина според потребителката, се чува публиката как пее. Да, в тази песен не беше масово и силно, както в други, но нито ме е срам, нито е било пълна тишина. Крайно преекспонирани мнения, на мен лично ми убягва целта. Съчинение по картинка от страна на неприсъствали, че чак и ми обясняват какъв срам било.

За съжаление в България такива концерти са прекалено малко, публиката е зажадняла, хората се радваха, пяха, танцуваха. Атмосферата беше страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт