Концерти - тема 2

• 40 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Току що получих уведомление ,че ще има К-поп фестивал в Истамбул с Dreamcatcher
Dreamcatcher ако случайно някой от вас се интересува.

# 61
Ако видите афиш на група Кикимора с Русенската филхармония с диригент Димитър Косев - отивайте.
Страхотно шоу с велики рок парчета, а и диригента е много готин!
Довечера ще бъдат в Русе.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 17:27 от #RAngelova

# 62
  • София
Местят Армин от Колодрума в Арена бивш Армеец..

# 63
Това означава, че ще е на закрито ли?

# 64
  • София
Да, на закрито..

# 65
Колко ми олекна... Sweat Smile (че не съм си купила билетите) На закрито се пуши вътре. Нали? Rolling Eyes

# 66
  • SF
Кой иска да ходим заедно?

# 67
  • София
Няма проблем да се видим там, но не знам ние към колко ще отидем, започват в 18.00ч, а Армин ще дойде чак към 23.00..

# 68
  • София
Колко ми олекна... Sweat Smile (че не съм си купила билетите) На закрито се пуши вътре. Нали? Rolling Eyes
Как така ще се пуши вътре в Арена, не би трябвало. Нямам билет и няма да ходя, но този въпрос ме учуди.

# 69
Ние ходихме на Браян Адамс в Арената, не се  е пушило вътре. То трябваше да се издушим там.

# 70
  • София
Здравейте, Мъжът ми е получил имейл във връзка с концерта на Ед Шийрън и възможност да се редактират имената на билетитете. За съжаление сме изпуснали срока днес до 11.59 ч. и сега бутона за редакция вече го няма. Исках да сменя името на единия билет от едното ми дете на другото. Не искам да го продавам. Как да постъпя?

# 71
Ние ходихме на Браян Адамс в Арената, не се  е пушило вътре. То трябваше да се издушим там.
Ами, аз си представих новото място като огромна дискотека, а в дискотеките се пуши. Rolling Eyes А, къде пушат пушачите по време на концерт там? Има някакви обособени части ли?
Публиката на Браян Адамс и Армин си е доста различна (като манталитет), според мен. Sweat Smile

# 72
  • SF
Не се пуши в зали и в дискотеки, поне не и регламентирано.
Тези, които пушат, да се оправят.

# 73
  • Sofia
Здравейте, Мъжът ми е получил имейл във връзка с концерта на Ед Шийрън и възможност да се редактират имената на билетитете. За съжаление сме изпуснали срока днес до 11.59 ч. и сега бутона за редакция вече го няма. Исках да сменя името на единия билет от едното ми дете на другото. Не искам да го продавам. Как да постъпя?

Мисля, че оттук-нататък само:
Промяната на данни е възможна в срок до 11:59ч. на 16 август 2024г. След този час, промяна на информация в резервацията Ви няма да бъде възможна и в случай на необходимост, ще можете да продадете билет/билети от резервацията в TicketSwap.
Обаче може да пратите другото дете с документа на първото (ако си приличат и са от един пол) Simple Smile

# 74
Само аз ли го чета това като 11:59 вечерта, т.е. до полунощ? По-логично ми звучи да е до края на деня отколкото до обяд.

Общи условия

Активация на акаунт