Концерти - тема 2

• 40 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
До полунощ трябва да е, да, но коя точно дата се има предвид нека проверят. Тя казва, че вече нямат бутон.

ПП. При мен също вече няма бутон за редакция.

# 76
Ами, след като може да си продаде билета, защо не го продаде на другото дете? Simple Smile

# 77
  • София
Нали билетите се продават само през платформа. Мисля, че не е допустимо дете да се регистрира, да купи и плати билет. По-скоро аз, ако не измисля друг вариант. Не съм наясно какъв е принципът на препродажба- може ли да избереш конкретен купувач? Доколкото разбирам, ако стане нещо в последния момент и не мога да отида няма как да го подаря на приятелка, сестра и т.н., защото е поименен.

# 78
За първи път чувам за поименен билет за концерт.

# 79
  • SF
За Ед Шиърън са поименни. И платформата трябваше да разреши смяна на имената. Така избягват черния пазар.

# 80

Билетите са учудващо не скъпи Smirk

# 81
Колко? В Тикетмастер ли?

Искам и концерт на Sugababes и Craig David. Пропуснах много яки... Сега на BBC Radio фестивала ще пропусна... Confused

# 82
Между 50-68 паунда . Аз си ги купувам през AXS, но вие можете да си ги купите и през други платформи. Май и през Тикетмастер, но там още не съм гледала.
За Craig David

# 83
  • София
За първи път чувам за поименен билет за концерт.
Доста от билетите за концерти в чужбина са поименни. Последният пример, който имам са билетите за турнето на Рамщайн от тази година.
Следващия концерт за нас е този. https://ticketstation.bg/bg/e16344-tinariwen

# 84
На Within ще е яко, направо си се представих как викам със всичка сила Staaand my ground I won't give in... Smile (вкъщи не мога да го направя Joy) и колко енергия ще изпратя към вселената, обаче ноември месец, едно че сигурно ще е кофти дъждовно в Лондон, друго че ще ми е натоварен месец в служебен план, и точно около датата... Но пък само като си го представя, разпускане след стрес...  Smile

# 85
Пуснали са допълнителни билети за Ед Шиърън в София.

# 86
Здравейте, имам билети със седящи места за Ед Шийрън в София, но не желая да гледам Михаела Филева. Мога ли да влезна направо за Ед Шийрън? Ако да към колко часа трябва да влезна за да не го изпусна?

# 87
  • софия
Можеш. Виж кога започва Шийрън.

# 88
  • София
Никъде не пише кога точно влиза той, или поне аз не намерих.

# 89
  • София
Никъде не пише кога точно влиза той, или поне аз не намерих.
Или пък дали ще са отворени вратите все още.
Приятелка не успя да влезе на Imagine Dragons, защото са заключили вратите и не е имала абсолютно никой, който да й отвори.
Аз бих отишла по-рано, с тези поименни проверки на документи за самоличност дали са съвпадащи с имената на билетите, сигурно също ще се образуват допълнителни тапи.Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт