Концерти - тема 2

• 41 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Това обаче означава, че ако се разпродадат бързо билетите, може и да не стигнат до тези с ТЕЛК или придружителя? Или? Имам ТЕЛК, но досега това ме е спирало да го ползвам, гледам да купя бързо билети и да не рискувам.
И аз имах такова притеснение. Доколкото виждам, настаняването е на инвалидна платформа и местата са отделни от редовните билети.

# 616
Децата имат билети за AC/DC

# 617
Те къде ще ги гледат?

# 618
Те къде ще ги гледат?
                   Ами хич и не съм ги питала. Внуците просто се похвалиха, че са купили. Май във Франция, но не съм сигурна. Имат си приятелче в Белгия и той им е взел билети.

# 619

На опашката съм.
Някой да се е сдобил с билети?

# 620
Аз се отказах, цени от 500 паунда нагоре Imp обикновени, не разните му там випове  и други подобни
Имах голямото желание ,но ще се задоволя със запис от концерта.
Пп Капацитет на стадиона 30 000 души, така че ...............

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 13:15 от Danifin1

# 621
Аз нали казах ребро!, е. може и един бъбрек да е Laughing

# 622
Аз се отказах, цени от 500 паунда нагоре Imp обикновени, не разните му там випове  и други подобни
Имах голямото желание ,но ще се задоволя със запис от концерта.
Пп Капацитет на стадиона 30 000 души, така че ...............
Хлъцнах!
Като видят наплива, могат да сменят местоположението. Миналата година на Рамщайн в Атина трябваше да сме на едно място, после пуснаха още билети и обявиха, че ще е на друг стадион.

# 623
Няма начин. Това е родният град на Ози. Много се съмнявам.

# 624
Е, нямат по-голяма поляна ли?

ЕДИТ:
Доредих се.
Всичко разпродадено, само едно самотно място за над 700 паунда, докато хлъцнах, някой го открадна.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 14:12 от Лятo

# 625
Да направя ли отделна тема за концертите с класическа музика, а пък тази да си остане за поп, рок, джаз, денс и всичко останало?

# 626
  • София
Е, нямат по-голяма поляна ли?

ЕДИТ:
Доредих се.
Всичко разпродадено, само едно самотно място за над 700 паунда, докато хлъцнах, някой го открадна.

Здравейте!

И аз не се доредих за тях, хем се опитвах и предните дни с presales.
Здраве да е!

Някой успя ли да вземе за Beyoncé?

# 627
Юху, ние взехме за AC/DC.

# 628
  • София
На AC/DC се изкефихме миналото лято във Виена. Мега як концерт беше, а атмосферата и настроението долу бяха невероятни.

# 629
Дами, здравейте!
Моля за съвет тези от вас, които са били в зала България - билети за 2-3. ред на партера ли да предпочета или билети за ложа 7?

Общи условия

Активация на акаунт