Концерти - тема 2

• 41 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
За да отделим постовете за класическата музика, създадена е нова тема Класически концерти
За опера, оперета, мюзикъл, балет... си остава темата Опера

Консултирано е с модератор.

# 646
  • софия
В Манчестър сигурно ще бъде интересно, все пак е родният им град.
Може сега да опипват почвата и ако нещата потръгнат, да направят по-мащабно турне.
Или не се изпокарат.
И аз подозирам, че в Ман ще бъде епично.

# 647
  • Sofia
OO, благодаря за инфото за Браян Адамс! Преди година бях на концерта му в България и мноого ми хареса! Не очаквах, че гласът му е толкова силен и запазен.
С удоволствие ще отида пак Simple Smile Акустичен вариант звучи страхотно.

Свършиха ли билетите за Роби Уилямс? Не намирам свободни места на сайта.

ПП. Много благодаря на който сподели за Браян Адамс. Сутринта взех билет и вече са разпродадени. Добре, че видях тук информацията.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:45 от NBM

# 648
# 649
  • София
В Манчестър сигурно ще бъде интересно, все пак е родният им град.
Може сега да опипват почвата и ако нещата потръгнат, да направят по-мащабно турне.
Или не се изпокарат.
И аз подозирам, че в Ман ще бъде епично.
Дано да го стриймват лайв - не е същото след това на запис.

# 650
  • Галифрей
Снощи бях на  Ricchi e poveri зала 1 на НДК ❤Страхотни са! Уникално шоу направиха хората ги затрупаха с подаръци и големи букети. А децата се качиха на сцената и почнаха да подскачат с тях и танцуват много сладко беше. Анджело и Анджела се разтопиха от щастие. Той носеше мартеничка. Двамата имат духа и енергията на 20 годишни. Първата част си беше така поп рок и после се появи Софийският оркестър.
Показвам ви някой мой снимки имам и готини видеа но не мога да ги кача тука.

# 651
Масив атак в Скопие на 28 юни - билети от 78 до 110лв.

# 652
Браво за Рики е повери. Бях на техен концерт преди 10-15 г, когато все още бяха трима.  За 2 седмици се струпаха три италиански концерта в София: Матия Бадзар, Фиордализо и Рики е повери. През лятото Умберто Тоци в Пловдив.

# 653
Утре сме на концерт на Андре Рийо в Арена Армеец...нямам търпение Simple Smile #BGMлоялнапрограма

Скрит текст:
тъй като не сме от София, бихте ли дали жокер за читаво заведение в непосредствена близост

# 654
Здравейте,
Гледам схемата на концерта на Роби и май има още места за правостоящи на терена.

P.S. MTV - препоръчвам Бирария Талпа.
Много е близо, имат и лятна градина.
Цените са ок, последно като ходих храната беше вкусна, а бирата студена 😁

# 655
Само правостоящи са останали за Роби. Там сигурно могат да продадат някой друг билет над капацитета при желание, не е като да се спазват сляпо процедурите по безопасност у нас.

Роби обикновено има сцени навътре в публиката, така че и тези извън златния кръг би трябвало да имат добра видимост.

# 656
  • София
Утре сме на концерт на Андре Рийо в Арена Армеец...нямам търпение Simple Smile #BGMлоялнапрограма

тъй като не сме от София, бихте ли дали жокер за читаво заведение в непосредствена близост
Добра храна има ето тук https://www.eandwfinefood.bg/, по кръговото на 4-ти км минавете и сте там.

Довечера съм на ROCK SYMPHONY ORCHESTRA, та да видим.

# 657
Бре, тия по заведенията съвсем се забравиха с цените...
Хайде още малко и почва симфоническия рок.
Имам усещането, че ще е доста добро представление.

# 658
Пишете впечатления след рока.

# 659
Шоуто е равни дози музика и маркетинг.

Общи условия

Активация на акаунт