Концерти - тема 2

• 41 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Освен дамите, други имат ли право на отговор?
Като човек, който често ходи в Зала Б-я на концерти, бих избрал ред 3 пред която и да е ложа (изкривяване на врат, кръст, гръб и т.н, казвам от личен опит).

# 631
  • София
От нашия опит - първите няколко реда за мен са много ниско и близо до сцената. Лично аз също предпочитам да съм долу, а не в ложа, но на малко по-заден ред - примерно от 5,6 ред нататък.

# 632
  • софия
Снощи бяхме на "концерт" на Абба. В началото беше странно, сюрреалистично, но като свикнеш е страхотно преживяване. Има музиканти, певици, залата е невероятна, а англичаните винаги ходят подготвени и създават атмосфера.
Пак ще ходя. Препоръчвам.

# 633
  • София
Звънче, къде е това събитие и какво означава концерт на Абба?

# 634
  • София
Сигурно става дума за холограмния концерт в ABBA Arena в Лондон https://abbavoyage.com/. Гледахме го преди 1.5 год. и аз бях доста впечатлена, като истински са, страхотно шоу! И ми направи впечатление, че имаше зрители от всякакви възрасти - и млади, и стари.

# 635
  • софия
Сигурно става дума за холограмния концерт в ABBA Arena в Лондон https://abbavoyage.com/. Гледахме го преди 1.5 год. и аз бях доста впечатлена, като истински са, страхотно шоу! И ми направи впечатление, че имаше зрители от всякакви възрасти - и млади, и стари.
Да, точно това. Вече няколко години го има и залата е пълна. Много хубав спомен и усещане остава.
Препоръчвам го, защото билетите са на достъпни цени и има постоянно.

# 636
# 637
Ние сме "пас" за Браян.
Случайно видяхме, че Blackpink ще идват към Европа, чакаме 27.02 да видим какви цени ще обявят. Дъщеря ни им е голяма фенка.

# 638
Дано някой ден и Оуейзис дойдат, че сегашното им турне е прекалено далеч от България.

# 639
  • Галифрей
Аз много харесвам Браян Адамс яд ме е че преди не съм ходила на концертите му нямала съм  възможност или не съм знаела. Сега тъкмо видях новината, че ще идва пак  викам си ура и като видях цените на билетите… 😨
Концертът ще бъде в Зала България където ще съберат малко хора  Явно за това са толкова скъпи билетите.Искат да е по специален и за това акустичен.

# 640
  • Somewhere far away
Аз много харесвам Браян Адамс яд ме е че преди не съм ходила на концертите му нямала съм  възможност или не съм знаела. Сега тъкмо видях новината, че ще идва пак  викам си ура и като видях цените на билетите… 😨

Какви са цените? Нямам време сега да ровя в интернет.

# 641
  • Галифрей

Какви са цените? Нямам време сега да ровя в интернет.

29. Април
Билети са от 150 -300 лева  Ограничен брой.
Ще бъдат в мрежата на Евтим от утре.

# 642
  • София
Дано някой ден и Оуейзис дойдат, че сегашното им турне е прекалено далеч от България.

За Oasis не се и надявам.
Ние имаме билети за Manchester юли месец и нямам търпение, а има още толкова много време до тогава.

# 643
  • Майничка
Е, ще дойдат някой ден по-наблизо. Всички звезди залязват на изток.

# 644
В Манчестър сигурно ще бъде интересно, все пак е родният им град.
Може сега да опипват почвата и ако нещата потръгнат, да направят по-мащабно турне.

Общи условия

Активация на акаунт