Концерти - тема 2

• 41 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
До малките часове е.
Astonished Сериозно? Как са намерили толкова много изпълнители? Всеки изпълнител по колко парчета пее? Thinking Има ли възможност за сядане ако си вземеш храна за консумиране там? И какво се случва с тоалетните, щом е толкова часове? Sweat Smile
Пише, че влезеш ли веднъж, повече не може да излезеш и влезеш пак.
На фестивал отдавна не съм била, а на бг-фестивал хич не съм била.

# 511
  • Бургас
Не съм ходила, но от множеството снимки, които се пускат из фейса и Бургаските групи - има химически тоалетни.Мисля, че се продават храна  и напитки. Места за сядане не съм сигурна!
Но ако искате потърсете из нета материали за фестивала и все нещо ще пише и ще се види на снимките и клиповете.

# 512
В очакване.....

# 513
  • SF
Шъ зема да ида.

# 514
Ние си взехме билети за концерта на Найджъл Кенеди на 13 февруари в зала 1 на НДК.

# 515
Наистина ли никога не сте спали пред залата от миналия ден да пазите ред и да си осигурите топ мястото?
Не сте пикали в шише за да не загубите извоюваната позиция?
Сълзи са ми текли от леден вятър, изгарял съм на зебра с едни нарязани до д-то дънки още като младо гъзе.
Но нищо няма значение вече, когато си вътре. И отпред ❤️

Това по-скоро важи за безплатните концерти на открито на Батенберг или зад Хилтън като едновремешните на Сити ТВ и сегашните Happy Energy Tour.

# 516
Нелеп коментар.

# 517
  • софия
Наистина ли никога не сте спали пред залата от миналия ден да пазите ред и да си осигурите топ мястото?
Не сте пикали в шише за да не загубите извоюваната позиция?
Сълзи са ми текли от леден вятър, изгарял съм на зебра с едни нарязани до д-то дънки още като младо гъзе.
Но нищо няма значение вече, когато си вътре. И отпред ❤️

Това по-скоро важи за безплатните концерти на открито на Батенберг или зад Хилтън като едновремешните на Сити ТВ и сегашните Happy Energy Tour.
Пълни глупости. Това може да бъде написано от човек, който очевидно или не е ходил на концерти, или е всеяден, или е пенсионер и посещава концерти само със седящи места.

# 518
  • SF
Не съм всеядна. Ходя на концерти на определени изпълнители. Не съм и пенсионерка, защото не предпочитам седящи места, освен ако не е оперен спектакъл (на такива не се танцува).
Но никога не съм спала пред стадион или зала и не съм се изтезавала физически преди концерт. Редила съм се на дълги и тлъсти опашки, за да вляза в загражденията, но не е имало как да ги избегна. Когато съм вътре, търся най-оптималното за мене място, за да мога да виждам и да се движа, без някой да лепне по мене и да ме блъска, да ми пуши в носа или ме плиска с бирата си. Преценявам къде ще ми е най-добре, ако имам опция, сменям мястото и така. На някои концерти съм била на най-добрите места според собствените си претенции, на други - не чак толкова перфектни, но това е положението. Няма да се бия с феновете, които спят пред залата и се завиват с вестник.

# 519
  • софия
Коментарът беше за съвсем конкретно описани ситуации. Няма нужда да се припознаваш.
Твоите претенции не са чуждите и описаното поведение е на фенове.

# 520
ама... и бира ли се продава, в затворени пространства?
тук, в зала, стадион, хале...ако е концерта, няма алкохол- от съображения за сигурност
на фестивали, където е пак оградено пространство, но мнооого по- широко, а и предполага къмпинг, и много по- дълъг престой- да, има всичко вече ..

# 521
Не сте ли ходили на безплатни open air концерти? На един концерт 2007-2008 г. с Morandi, Pachanga и куп други тогавашни звезди трябваше да дойдеш по-рано за да се наредиш. На платен концерт не ща да се редя. Ако трябва да плащам, поне да пише точното място, какъв кеф иначе?

# 522
  • София
....На платен концерт не ща да се редя. Ако трябва да плащам, поне да пише точното място, какъв кеф иначе?
Опитът ти е малък или липсващ. Оттам идва неразбирането.

# 523
  • SF
Аууууу, колко лошо! Как се излагаме с този малък опит.
Да предположим ли, че не всички сме фенове на Моранди или няма как да не сме!
А и чак пък да спя на стълбите, за да не ги пропусна.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Смях!
Моята концертна култура  е на съвсем различно ниво. Плащам си и мрънкам, ако опашката е по-дълга от час. Да спя пред стадиона не отговаря на очакванията ми за забавление.
2007-2008 някои от нас не са имали право да ходят по концерти.
Бира има, да.

# 524
ама... и бира ли се продава, в затворени пространства?

Да.

Общи условия

Активация на акаунт