пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 641
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Пише ли, че в шоу рум може да се върне?
Прочети условията и ще си решиш.

# 106
Пише ли, че в шоу рум може да се върне?
Прочети условията и ще си решиш.
Ами за кафе автомат става дума, предполагам че може, защото едва ли се води голям уред според условията им Rolling Eyes
(Цитат от условията: Не се приемат за връщане в шоурум продукти, които изискват специална обработка и условия на съхранение, като големи уреди, уреди за вграждане....и т.н.)

# 107
То зависи кога връщат парите...ако не е по-бързо от др.вариант с куриера, все тая...

# 108
То зависи кога връщат парите...ако не е по-бързо от др.вариант с куриера, все тая...
Да, аз затова попитах дали има някой препатил да сподели

# 109
  • София
Здравейте, опитвам да поръчам от Емаг, но не ми позволява да платя с карта. Сумата не е голяма, възможно ли да е това проблема?

Две пратки ще са - различни доставчици, безплатна доставка и ползвам ваучер, след което имам да платя малко над 40 лв.
Не ми позволява да сменя начина на плащане и начислява 4 лв. за обработка общо за двете пратки, т.к. ще трябва да се плаща при доставка (срещу плащането с карта излиза информация, че не може да се платят продуктите с карта)

# 110
  • София
Няма минимална сума за плащане с карта. Последния път платих 1,27 лв., а се е случвало и стотинки. Simple Smile Или е някакъв технически проблем в момента, или въпросните търговци (от написаното разбирам, че са външни) не приемат плащане с карти, но ми се вижда невероятно.

# 111
Проблемът не е заради това, че плащате част от сумата с ваучер.

# 112
При някои външни търговци не може да се плаща с карта при пускане на поръчката, а само при получаване и съответно начисляват такса за плащането. Nestle са такива например, поръчвам до Easybox и плащам там с карта. При други пък няма проблем да се плати онлайн.

# 113
  • София
Благодаря за отговорите

# 114
Във всяка тема се дъвче за външните доставчици.
Хубаво би било модератор да добави на първа страница полезна информация.
 Sign Exclamation Особено повишено внимание когато поръчвате от външен търговец.
Да се прочете предварително от коя държава е търговеца, какви плащания приема, как става рекламацията.
  Аз съм поръчвала един единствен път от външен търговец и естествено имах проблеми, че дойде артикул, който нямаше нищо общо със снимката и характеристиките. Върнах го - чрез емаг успях да се добера до имейл на фирмата, та сагата приключи за 1 месец - да дойде куриер да вземе артикула, после докато ми върнат парите.

# 115
  • София
Повечето ми поръчки са от външни доставчици (почти нямам от Емаг), но не съм имала отказ да платя с карта.
Наложи ми се веднъж да върна (отговаряше съвсем на описанието) и тъй като при изпълнение на описанието в процедурата нещо не се случваха нещата, та малко се наложи да комуникирам с чата...
 За разлика от днес тогава имаше опция да стигнеш до човек, ако бота те върти в кръг.
Скоро за една доставка писах мейл - трябваше ми да знам кога ще пристигне защото бе до адрес, и докато ми отговорят, бяха минали дни от както се бе случила доставката. Добре, че във фактурата имаше телефон на изпращача, очаквах никой да не вдигне, но се грешах и ми помогнаха.

# 116
Пазаруването от Емаг без телефон, а само упътвания от компютър/бот е игра на руска рулетка. Бях решил да купувам следващите черна и бяла техника от тях, но ме е страх. Да купуваш от някой, който не дава дори телефон, а те  кара да си пишеш с компютъра му и да пита- Имате ли други въпроси? Все едно ми е отговорил с решение на първия въпрос

# 117
  • Sofia
Здравейте!
Току-що, при завършване на една поръчка, активирах някаква опция – Genius. Въпросът ми е, нали накрая на пробния период няма да бъда таксувана автоматично за удължаването му? Мисля, че "не", но все пак, реших да попитам. Simple Smile

# 118
  • София
Здравейте!
Току-що, при завършване на една поръчка, активирах някаква опция – Genius. Въпросът ми е, нали накрая на пробния период няма да бъда таксувана автоматично за удължаването му? Мисля, че "не", но все пак, реших да попитам. Simple Smile
Останала съм с впечатлението, че ние трябва да деактивираме услугата.  Дори съм си нагласила телефона да ме подсети на определена дата. Simple Smile

# 119
И аз съм си нагласила телефона да ме подсети...май към октомври беше края...тогава ще деактивирам. Сметка не съм въвеждала, та няма как да ми дръпнат пари, си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт