пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 44 002
  • 734
  •   2
Отговори
# 90
А поискахте ли обезщетение?
Имайки предвид, че емаг ми затвориха случая без да отговорят нищо, освен че проверяват, много ми е интересно какво обезщетение се очаква от мен да съм изискала, та и получила.
Разбирам, че сте доволна от услугите на емаг, но да поставяте под съмнение мненията на всеки, който е недоволен и да подхождате с презумцията, че клиентът е способен да накара търговеца да направи каквото и да било е малко прекалено оптимистично.

# 91
Понякога съм доволна, понакога не съм доволна. Последно бях недоволна със забовена доставка на чорапи от вътшен търговец във Франция. След като ги подпалих в чата и на имейл нюколко дена подред, ми се обаждаха 3-4 пъти и то различни служители, като на всеки обяснявах наново какъв е казуса. Което значи че няколко преписки отделни са образували, не една. Свързаха се с продавача и скоро си палучих чорапите. Също ваучер за 10 лв, който ползвах скоро след това.
Пиша това за да знаят четящите че имат алтернатива. Аз също бих ви апострофирала да не поставяте под съмнение мненията на другите - моето и на другата потребителка горе.
Да не съм голословна, ето част от комуникацията, без телефонните разговори.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 15:37 от teta75

# 92
А поискахте ли обезщетение?
Имайки предвид, че емаг ми затвориха случая без да отговорят нищо, освен че проверяват, много ми е интересно какво обезщетение се очаква от мен да съм изискала, та и получила.
Разбирам, че сте доволна от услугите на емаг, но да поставяте под съмнение мненията на всеки, който е недоволен и да подхождате с презумцията, че клиентът е способен да накара търговеца да направи каквото и да било е малко прекалено оптимистично.
Не си поискала - това трябваше да кажеш. На мен ми дадоха 20лв. компенсация за забавена поръчка. Писах им, да не си помисли някой че ей така са решили.

# 93
Когато променената нова дата на доставка от тях не ме устройва, просто отказвам поръчката или не си я вземам. Няма какво да се обяснявам и разправям с тях (въпреки че съм писала на emaila им, в някой от ситуациите).
Затова и поръчките ми към емаг са вече от дъжд на вятър.

# 94
Днес имам проблем с влизането в профила си в сайта и приложението на Емаг. Има ли някой с подобен проблем?

# 95
Днес имам проблем с влизането в профила си в сайта и приложението на Емаг. Има ли някой с подобен проблем?
Да, и аз не мога да вляза в профила си. Правих опити от различни устройства. При натискане на бутон "Влез в акаунта си" се извежда това съобщение:
 "Fatal error: Uncaught RuntimeException: Unable to create the "cache" directory (/var/www/auth.emag/var/cache/prod). in /var/www/auth.emag/vendor/symfony/http-kernel/Kernel.php:638 Stack trace: #0 /var/www/auth.emag/vendor/symfony/http-kernel/Kernel.php(545): SymfonyComponentHttpKernelKernel->buildContainer() #1 /var/www/auth.emag/vendor/symfony/http-kernel/Kernel.php(787): SymfonyComponentHttpKernelKernel->initializeContainer() #2 /var/www/auth.emag/vendor/symfony/http-kernel/Kernel.php(190): SymfonyComponentHttpKernelKernel->preBoot() #3 /var/www/auth.emag/public/index.php(25): SymfonyComponentHttpKernelKernel->handle(Object(SymfonyComponentHttpFoundationRequest)) #4 {main} thrown in /var/www/auth.emag/vendor/symfony/http-kernel/Kernel.php on line 638"

# 96
Явно имат някакъв проблем при вход. Аз съм си в акаунта и нямам проблем със сайта, даже пуснах една поръчка току що.

# 97
Ох, върнах да чета малко по-назад и изтръпнах. Вчера поръчах подарък на ММ, който ми трябва да пристигне до тази неделя. Платих го с карта и сега виждам, че е от външна фирма. Иначе ми пише, че доставката ще е утре. Като куриер пише :Curier Bg. Та тук няма такъв куриер. Изобщо не знам да очаквам ли скоро да си получа пратката. На всичкото отгоре е някаква китайска фирма със седалище във Франция. Имам и фактура с логото на Емаг, но с данните на фирмата във Франция. Не знам това означва ли, че ЕМАГ нямат артикула на склад и се изпраща директно от доставчика.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 14:10 от Анонимен

# 98
Да, търговецъг го доставя. Емаг само му дава платформа да продава. Къде е склада на търговецът не се знае...

Китайски стоки по-добре от тему и алиекспрес, те поне идват винаги.

# 99
...И аз това си мислех, щом ще хвърлям боб кога ще си получа нещата. Ноо, мандалото лопна.
Сега ми изпратиха актуализация, че ще го получа по Sameday. Утре. Да видим.

# 100
Ще дойде. Трябва да се гледа освен търговеца и кой извършва доставката - ако доставката е от Емаг, тогава ще дойде в посочения срок. Те предоставят и логистични услуги, търговците си пращат продуктите в склада на Емаг и при поръчка от клиент, Емаг изпълнява доставката. Ако обаче доставката се организира от самия търговец, тогава вече не е ясно кога ще дойде..

# 101
Да, пише "с доставка от Емаг".

# 102
Да, пише "с доставка от Емаг".

Щастлива ли е развръзката? че и аз като теб чакам доставка една седмица и какво ще дойде и здраво ли ще дойде не се знае

# 103
Да. Дойде за 2 дни всичко на всичко. Но в много неугледна опаковка.

# 104
Някой връщал ли е уред, закупен от Емаг? Как е по-добре да бъде направено - да попълня онлайн формуляр за връщане или направо в шоурум да се отиде?

Общи условия

Активация на акаунт