пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 820
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Имейл адресът info@emag.bg закрит ли е вече?
Не, че отговарят, но поне преди се получаваше автоматичен отговор за отворен случай с номер, който може да се ползва в чата за проследяемост и доказателсво, че е иницииран контакт с емаг от страна на клиента.

# 436
Че и от Полша...

Пробвай да поискаш частично връщане на парите без да го връщаш.

# 437
На мен на този мейл като пиша..не ми отговарят.

# 438
Лошото е че поръчка до Изибокс дори и търговец Емаг първо се плаща и после виждаш в какво състояние е стоката и дали изобщо е това което си поръчал.
В друг форум се оплакаха няколко човека че куриерите отваряли пратки, взимат продукта и като платиш в кашончето има само празна опаковка на това което си платил. Оттук се почва и филма с похабените нерви да си търсиш парите
Това за Изибокс Семдей и Емаг

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 19:18 от dsfds

# 439
Това вече са глупости.. Абсурдно е куриер да отвори пратката и да си прибере продукта.. Ако някой се притеснява - всеки Easybox има камера. Отваряш пакета пред камерата и проверяваш. Ако има проблем - пишеш да си погледнат записа. Аз всяка седмица имам по 1-2 поръчки, досега само веднъж имах едно скъсано кашонче, нямаше проблем с продуктите, но се оплаках и ме компенсираха.

# 440
Цитат  zlozi  05.12.24 г., 12:50 #2706
Моята пратка е тарашена, обаче са се натресли на 5 крушки за 20лв

Наистина е ,,абсурдно,,

# 441
Това вече са глупости.. Абсурдно е куриер да отвори пратката и да си прибере продукта.. Ако някой се притеснява - всеки Easybox има камера. Отваряш пакета пред камерата и проверяваш. Ако има проблем - пишеш да си погледнат записа. Аз всяка седмица имам по 1-2 поръчки, досега само веднъж имах едно скъсано кашонче, нямаше проблем с продуктите, но се оплаках и ме компенсираха.

Не са глупости.
Точно в бгмама, но в друга тема, съфорумки бяха получили кошници на Линд полуизядени. Тогава мисля че типтоп беше куриера. С интерлогистика също съм чела подобни деяния.
 Не мога да го намеря сега, но в темата с томболите имаше и фрапиращ случай как куриерът свива цял стек каменица.
 Та нищо не може да ме учуди.
Аз съм получавала пратка до Изибокс в окаяно състояние. А също съм получавала и рокля директно метната в кутията без опаковка, с товарителницата налепена върху роклята Joy

# 442

Къде се оплака..Сеймдей, Емаг?

# 443
Пратих един мейл до Sameday, с копие до Емаг. Sameday отговориха, че ще проверят и толкоз. Но от Емаг звъннаха, питаха дали продуктите са повредени, не бяха. Извиниха се и пратиха ваучер за 20 лв. Но това преди година сигурно. Сега с тия чат-ботове не знам дали ще реагират бързо, или изобщо..

# 444
  • Бургас

Лошо. От външен търговец никога...
Ще има да те въртят с парите.
Защо плати предварително? Защо не попита преди да поръчаш тук, а едва след като се яви проблем...

Върни назад в темата два пъти съм пикала как се свързвам с човек в чата. Други също са писали..има начини.

Другият вариант е направо да си оформиш искане за рекламация, снимки прилагаш, всичко..и пускаш заявката за рекламация.

Не ми се даваха допълнително 2 лева, за да платя на място. Нямах и представа, че ще дойде счупено.

# 445
Цитат  zlozi  05.12.24 г., 12:50 #2706
Моята пратка е тарашена, обаче са се натресли на 5 крушки за 20лв

Скрит текст:

Наистина е ,,абсурдно,,
И в същия този форум НЕ обвиняват куриера, както ти каза, а...

В друг форум се оплакаха няколко човека че куриерите отваряли пратки, взимат продукта и като платиш в кашончето има само празна опаковка на това което си платил. Оттук се почва и филма с похабените нерви да си търсиш парите
Как си ги доизмисляш, за да очерниш eMAG. Половината ти постове са само в тази тема. Това не ще е случайност.
В допълнение лесно може да се проследи кой и какво.

# 446
Сега нито Емаг отговарят на мейла..нито Сеймдей.
Първият път когато се забави пратката писах на Сеймдей вэв формата за контакт...и след 3 дена отговориха.
Писах им после пак ...отговорът още го чакам трета сидмица.

Емаг и те така..мейлът го ползват само за да пращат ТЕ писма.
Пжследно Митко ми писа там и каза чакаме решението ви. Като му го писах...рЕзко зачезна тва момче и подобните му...

# 447
  • Стара Загора
От черен петък поръчахме няколко неща, две от които едни и същи. Част от нещата дойдоха още в неделя, включително едното от нещата, които се повтаряха. До ден днешен не са ни доставили второто нещо. Няколко пъти е писано на Емаг и на Sameday, едни и същи отговори, после поръчката беше с приоритет и пак нищо. Накрая ни писна и я отказахме. Сега не знам вече какво следва...

# 448
Каквото и да говорим и да вадим от 10 кладенеца вода, във физически магазин - можеш в рамките поне на работното му време да си направиш запитване, рекламация и т.н...

Същото трябва да важи по подобен начин за всеки един истински сериозен е-шоп.
Ама то при тези не е едно проблемчето.
Даже във фейсбук има страница с 2000 човека "Измамени от емаг".

# 449
Не разбирам защо емаг.бг си доставят поръчките единствено и само с куриер,след като работя и постоянно пътувам,и нямам това време и възможност да седна вкъщи да стоя и чакам той да се появи?!?И защо при тях няма "Наложен платеж",и трябва да се плаща единствено и само с дебитна или кредитна карта?!?Повече от 10 години работя с "Еконт" и "Спиди",където там нещата с доставката и плащането са далеч по-бързи и успешни в полза на клиента!?!

Общи условия

Активация на акаунт