пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 761
  • 734
  •   2
Отговори
# 450
Как няма наложен платеж? Аз само така плащам. Повечето пазарувам с ваучери, но винаги има доплащане и е НП.
Сега с ваучери от лоялната програма си купих нагревател за мивката в кухнята и един прожектор за коледни светлинки. Не  бяха от Емаг, от външен търговец. Нагревателчето беше съвсем друг модел от поръчания, а кутията на прожектора беше супер омачкана и покъсана, но работят нещата. Писах им за нагревателя, предложиха да го върна, но не ми се занимаваше.
След това си поръчах велоергометър. Дойде много бързо, в здрав кашон.
Бях на тръни през цялото време какво и дали ще получа, но имах късмет.

# 451
За НП има такса 2 лв, това е.

# 452
Дали връщането на поръчка и възстановяването на сумата от ЕМАГ е така бързо и лесно като във Фешън дейс?

# 453
Дали връщането на поръчка и възстановяването на сумата от ЕМАГ е така бързо и лесно като във Фешън дейс?
Да, ако търговецът е eMAG.

# 454
  • София
Преди месец ми уважиха една гаранция. Възстановиха ми ваучерите, с които бях пазарувала, а за парите трябваше да кажа как ги искам. Първо писах на имейл, но получих само автоматичен отговор, че ще разгледат питането ми. След няколко дни се свързах с човек в чата. Дадох номер на банкова сметка, но до момента няма пари. Не знам точни дати, освен на писменото запитване (2.12). Но трябва да са минали 2 седмици, а може и повече.

# 455
Имам поръчка от външен търговец на еМаг, която пътува 20 дни и пристигна в easybox на 28.12. В съобщението пише: ПИН валиден до 3 януари 2024

Ако приемем, че годината е техническа грешка и става въпрос за 3 януари 2025, дали наистина ще държат пратката 6 дни?

Или ако все пак срокът за вземане са обичайните 48 часа, може ли да се удължи, както е при други куриери? В понеделник ще опитам да се свържа по телефона за информация, но съм малко скептично настроена дали ще успея...

# 456
Върви си я вземи най-добре.

Да не е в pick up point? Не кутия.

# 457
  • на пистата
Имам поръчка от външен търговец на еМаг, която пътува 20 дни и пристигна в easybox на 28.12. В съобщението пише: ПИН валиден до 3 януари 2024

Ако приемем, че годината е техническа грешка и става въпрос за 3 януари 2025, дали наистина ще държат пратката 6 дни?

Или ако все пак срокът за вземане са обичайните 48 часа, може ли да се удължи, както е при други куриери? В понеделник ще опитам да се свържа по телефона за информация, но съм малко скептично настроена дали ще успея...
Сигурно заради нова година е толкова дълъг срока.

# 458
Не бих разчитала на това.
Ако си иска пратката..най-добре да си я вземе.
Дори ако е пик ъп пойнт, срокът е 48ч според работното време на точката, а 2.01 е работен...та не се връзва да стои до 3ти..което са повече от 72ч или три РАБОТНИ дни.

# 459

Едва ли са решили случайно да цапнат една дата. Не бих умувал защо и как..

# 460
Когато има неработен ден, срокът се удължава там с не знам колко. Пише го в условията.
Препоръчвам да не чакате до крайната дата все пак, а я вземете най-скоро.

# 461
Няма такова нещо в условията...проверих .
48ч стои ако е заредена четв.-неделя.

# 462
Ще потърся съобщението ако не съм го изтрила.
Около 22.09 бях получавала от кутия, понеделник беше неработен ден и имаше 24 ч отгоре за взимане.

# 463
Да де..но 2ри е работен.до края на втори би следвало да е вземането... Пак не ми се връзва...

# 464
Имах пратка до кутия, която заредиха на 24.12. и трябваше да отида да си я получа до 26.12 до 5:51ч. А бяха 3 почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт