пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 750
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Външният търговец сам си определя при какви условия изпраща, а не е обвързан с условията на емаг, не е ли така?

# 466
Говорим за условията на Сеймдей само че.

# 467
Да де..но 2ри е работен.до края на втори би следвало да е вземането... Пак не ми се връзва...
И като ти се върже нещо какво ще се промени?

Колко време остава пратката ми в easybox?

В зависимост от това кога вашата пратка е била заредена в Easybox, периодите на съхранение са както следва:
• Неделя – Четвъртък: 48 часа
• Петък – Събота: 72 часа
Можете да проверите времето за съхранение на вашата пратка, като отворите връзката, включена в имейла / СМС-а за доставка

28.12 + 3 дни = 31.12

Празници са и са решили да е по-дълъг срокът. Голямо умуване за глупости. Що тъй, що иначе.

# 468
На почивка съм и не мога да си взема пратката, а не ми се искаше да ангажирам някой друг. Кутиите са в Кауфланд, а те няма да работят на 1 януари, но ако са съобразили това, пак трябваше срокът да е до 2-ри. Дано утре има някой дежурен на телефона да разбера със сигурност, че сайтът им е много зле. BOX NOW са си организирали чудесно информацията, сроковете са ясно написани и се удължават с един клик, но програмистите на Sameday са си оставили ръцете в този сайт Grin

# 469
Цитираното съм го видяла още сутринта.
Какъв е зорът ми ли - зорът ми е да помогна на питащата..да не остане без пратка на 3-ти.
Твоят какъв е..не е ясно...
Като ти е безинтересно...подмини.

# 470
Цитираното съм го видяла още сутринта.
Какъв е зорът ми ли - зорът ми е да помогна на питащата..да не остане без пратка на 3-ти.
Твоят какъв е..не е ясно...
Като ти е безинтересно...подмини.
Видяла си, но написа, че е 48ч, а всъщност е 72ч., ако пратката е пристигнала в събота, какъвто е и случая в момента.

Като ѝ внушаваш, че информацията е грешна, която ѝ дава куриера чрез SMS, това не е помагане.

# 471
Куриерът и двамата знаем що за стока е.
Като иска жената, нека те слуша.
Аз веднъж го направих и историята я написах с какъв край е.

# 472
Днес получих пратка до Easybox - в мейла пише да я взема до 03.01 /няма посочена година/, а в линка от Вайбър - до 05.01.2024
Явно не са си нагласили системите както трябва.
Аз ще си я взема още днес, но много вероятно е пратките да стоят поне до 03.01 щом и на други хора дават тази дата..

# 473
Това разминаване в датите е много подвеждащо, дано да си оправят софтуера.

Успях да се свържа с оператор и се оказа, че датата за вземане на пратката ми е 1 януари. Като обясних, че кутиите са в магазин, който няма да бъде отворен тогава, ми удължиха срока до 3 януари. Така че за информация - и при тях е възможно удължаване на срока.

# 474
Трябваше вчера да ми доставят пратката. Цял ден ги чакам, звъня на номера на куриера - Виваком ще му предаде. Вечерта получих съобщение, че пратката е неразносена и туй то. Не са идвали и не са се обаждали.
Имат ли намерение изобщо да я доставят и коя година точно, не се знае.
Че са подаръци за днес - голяма работа за тях.
Трябват ми, но мисля да ги откажа. Не заради закъснението, а заради невъзможната комуникация.

# 475
Някой поръчвал ли е с доставка до Sameday point Кеш кредит? Колко време е престоя и може ли да се плаща с наложен платеж?

# 476
Аз поръчвах до друг Sameday point,  7 дни имаше срок за вземане. Ако позволява да се пусне поръчка с наложен платеж, значи може.

# 477
Ако позволява да се пусне поръчка с наложен платеж, значи може.
То позволява, но не може. Плаща се само с карта и по-добре си ги плащайте предварително иначе си цъка и 2-та лева за наложения.

# 478
  • 🌊
Благодаря ви много за съветите, днес се свързах с агент и за съжаление нещото, което пратих гаранционно няма как да се поправи. ще ми върнат парите и вече си поръчах друг.

# 479
Ако позволява да се пусне поръчка с наложен платеж, значи може.
То позволява, но не може. Плаща се само с карта и по-добре си ги плащайте предварително иначе си цъка и 2-та лева за наложения.

Спокойствието ми е по-важно от 2-та лева .
Няма шанс да им предплатя. Не и на Емаг!

Общи условия

Активация на акаунт