пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 44 064
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Няма как в същия ден да пристигне при мен, защото всички нощем разкарват до градовете.

# 526
Скандално е обслужването на Емаг. Явно въобще не им пука за клиентите вече - едвам намерих телефон за контакт, защото хитро го крият в сайта и ми затварят автоматично, защото искат да им ползвам смотания робо асистент в сайта Ема! Тази Ема не може да ми каже доставят ли бяла техника до вратата примерно! Отделно хладилник, който си харесах днес внезапно е с около 300 лева по-скъп, но удобно продължава да стои в кошницата ми без предупреждение, че цената му е друга и не мога да видя старата цена! Същата работа е и в мейлите. Записки ли трябва да си водя за промяна на цените?!
Тук е посочен телефона на който Ви затварят  07001 3624 - да се пита човек защо въобще имат безмислен телефон?!
https://www.emag.bg/help/usloviza-za-polzvane/

# 527
От опита ми, двукратен, НЕ качват до врата! Нищо че така пише и нищо че те уверяват в чата че ще качат.

# 528
  • на пистата
На мен ми дойдоха чорапите.Още по телефона питах има ли преглед.Момчето от Самдей ми каза,че щом е емаг имат макар да е външен търговец.Хубави са,стават.

# 529
И прегледа ли ги? Преди да платиш..

# 530
  • на пистата
И прегледа ли ги? Преди да платиш..
Да,естествено.Нямяше да ги взема ако нямат преглед.

# 531
Дали някой с Genius профил може да сподели в настоящата кампания дали вижда ваучера си за 20% отстъпка за артикули с този бадж?:

-20% отстъпка с ваучер
Genius абонатите получават допълнителна отстъпка за този продукт в кампанията Genius deals. Приложете уникалния код, който ще откриете в секцията "Моите ваучери". Кодът за отстъпка не може да се комбинира с други ваучери или да се приложи към разопаковани продукти.

При мен не се появява, дали е защото имам неползвани ваучери на стойност?

# 532
Не се вижда. И преди се е случвало, писах им и нищо. Явно нещо бъркат от време на време и някои седмици не могат да се ползват тези ваучери.

# 533
  • оттам, откъдето започва България
Отдавна не съм пазарувала в ЕМАГ. Освен с ползване на genius има ли друг начин за беплатна доставка?

# 534
  • София
Отдавна не съм пазарувала в ЕМАГ. Освен с ползване на genius има ли друг начин за беплатна доставка?
Покупки над 200 лв, но не знам дали важи за всичко. Обикновено гледам само стоките на Емаг, а не на външни търговци.

# 535
На един смесител 150 лв също ми дава БД. Хем е от външен търговец. Нямам джиниус.

Пробваш.

# 536
Благодаря ви. Пробвах, на 70 лв. - 10 лв. доставка.

# 537
  • София
Благодаря ви. Пробвах, на 70 лв. - 10 лв. доставка.
Допълваш с нещо до 200 лв и после връщаш излишното. Simple Smile Преди да пробвам Genius, за категория Мода безплатната доставка беше 80 или 90 лв. Допълвах с някоя дреха за 20-30 лв към поръчка от 50-60 лв и се получаваше. Пробният ми период приключи преди седмица и тези дни се пробвах с едни намалени котешки консерви. Трябваше да допълвам до 200 лв., независимо дали има артикули от  "Мода"  или нещо друго. Отказах се.

# 538
Когато плащате с ваучери как успявате да финализирате поръчката. Иска ми да дам плащане на място с карта при получаване на доставката и ми начислява още почти 4 лв. Реално всичко съм платила и стоките 60 лв. и доставките 10 лв.

# 539
Когато плащате с ваучери как успявате да финализирате поръчката. Иска ми да дам плащане на място с карта при получаване на доставката и ми начислява още почти 4 лв. Реално всичко съм платила и стоките 60 лв. и доставките 10 лв.
Няма да платиш 4лв. Малко им е бъгава системата, когато се плати само с ваучери и няма сума за доплащане.

Общи условия

Активация на акаунт