пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 44 054
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Как мога да се свържа с реален съпорт човек? Тази виртуална асистентка не ми върши работа... 15 минути преди да разбера, че мъжът ми има активиран Genious абонамент, платих и аз едногодишен абонамент. Искам да се свържа с тях, за да видим дали мога да деактивирам моя Genous...

Най-сетне успях да се свържа с истински човек и не ми уважи искането за канселиране на абонамента. Пишело го било в общите условия и не можело да се върнат парите. Казах им, че това остава горчив вкус в клиента и че при добро желание винаги може да се направи изключение, ако не на това ниво, то на едно нагоре, ако трябва още по-нагоре. Приключих с казуса де, за 30 лв не си заслужава разправията. Ама ме издразниха Smiling Imp
Пробвай да се позовеш на закона за договор от разстояние с право на отказ в 14 дневен период. Не знам колко дни е минало от изявяването на желанието ти да се откажеш.

Само да допълня, че ми доставиха хладилник, пералня и сушилня в 3 отделни доставки, въпреки че ги поръчах заедно. Качиха ги до вратата, но единия не искаше пари (аз го почерпих все пак 10 лева), а другите двама си поискаха и им дадох по 20 лева. Sameday беше доставката и тъпото е, че единия примерно нямаше от специалните колички за тежка техника, а доставяше голяма и тежка техника та да знаете, че е хубаво се пак да имате резервен вариант ако не искат да качат до врата.

Много не ти вярвам...а и си с 6 мнения само. И откога по трима ходят да разнасят....
Не си разбрала. 3 отделни поръчки от 3-ма различни куриера.

# 556
Добре, и така да е...и тримата са рипнали самоотвержено по стълбите..дооообрееее.
Не е хубаво да се ...смея...ама ми стана смешно. Честно. Добре.
Искам да видя как САМ човек качва сушилня или пералня...ама много!!!!

# 557
  • на пистата
Добре, и така да е...и тримата са рипнали самоотвержено по стълбите..дооообрееее.
Не е хубаво да се ...смея...ама ми стана смешно. Честно. Добре.
Искам да видя как САМ човек качва сушилня или пералня...ама много!!!!
Извън темата...аз съм виждала 😁 двама братя.Всеки носеше пералня миеле САМ.7 човека се мъчехме да обърнем една лада.Те двамата дойдоха и я ибърнаха за 30 секунди.Но те с това се занимават,поправка и продяжба на бяла техника из цялата страна.Мъкнат печки и перални като за световно.Но това е рядкост де.

# 558
Лично наблюдавах двамата хамали от Технополис как едвам ама едвам я качиха и то с 10 почивки.
Близо 80 кг е...

Не разбрах какво описваш..объркан е поста ти за мен.  Искаш да ми кажеш че 80 кг с една ръка на рамо ще я вдигне ли? Дори е несериозно да се пише..та аз спирам.

# 559
  • на пистата
Ако искаш вярвай,аз го виждах всекидневно с очите си.Прегръща с две ръце и носи пералня Миеле,а те са по 100кг.Подаваха си ги двамата братя от буса.Боядихсаха ги в нашия сервиз.Аз вярвам на очите си.

# 560
Амазонци без проблем връщат парите за Prime membership, ако си забравил да го прекратиш след тестовия период, но Радостина от Емаг каза "не може" Smiley Не съм ескалирала, защото са 30 лв, но сега и двамата с мъжа сме с по един абонамент, нищо че Емаг предлага опцията в едно семейство да добавиш още един човек. Здраве да е Simple Smile

# 561
  • Пловдив
....Радостина от Емаг каза "не може" Smiley Не съм ескалирала, защото са 30 лв, но сега и двамата с мъжа сме с по един абонамент, нищо че Емаг предлага опцията в едно семейство да добавиш още един човек...
еМАГ предлагат опция да се откажеш по всяко време в пробните период,  вероятно не сте го направили и за това са ви дръпнали пари от въведената карта.
Аз карта не съм въвеждала и смятам да прекратя преди да изтече безплатната проба.

# 562
Трябвало е да се съгласят да възстановят парите, особено ако не е ползван абонамента след като са дръпнали парите. По-добре да загубят 30 лв, но да имат доволен клиент, който ще им генерира повече приходи със следващи поръчки. А в условията им аз не намерих нищо по въпроса, не знам Радостинчето къде точно го е прочела това, че не били длъжни да връщат пари.

# 563
Аз съвсем доброволно го платих. Но 15 минути след това разбрах, че и мъжът ми има абонамент. Опитах се веднага да се свържа с тях, виртуална асистентка ми се включваше през цялото време. Задържах поръчки, за да не съм се възползвала от предимствата, че да не го изтъкнат като причина да не ми върнат парите, но не... Че изпуснах и промоцията за електроуреди и съм двойно прецакана Grin Иначе и линк ми прати с общите условия.

Бих ги бойкотирала, обаче, пусто, много е удобно да може да поръчаш нещо за 20 лв без да се налага да напоръчаш още неща за безплатна доставка. Доставят бързо, в кутия поставена в Била с удобно паркиране. Като цяло, много доволна, правят и добри промоции Simple Smile)

# 564

Бих ги бойкотирала, обаче, пусто, много е удобно да може да поръчаш нещо за 20 лв без да се налага да напоръчаш още неща за безплатна доставка.

За продукти предлагани от Емаг, БД имаш само за суми над 39.99 лв.

Скрит текст:
  Безплатна доставка до easybox
За всички отбелязани продукти Genius над 9.99 лв. за всеки търговец поотделно.
Спестяваш 4.99 лв. на всяка такава доставка.
Безплатна доставка с куриер
За всички отбелязани продукти Genius над 39.99 лв., доставяни от eMAG.
Спестяваш 5.99 лв. при всяка такава доставка.

# 565
Даже за 10 лв може да се поръча нещо с безплатна доставка до Easybox.
Освен и двамата да добавите някой роднина или приятел към Genius Family, така и така сте го платили..

# 566

Бих ги бойкотирала, обаче, пусто, много е удобно да може да поръчаш нещо за 20 лв без да се налага да напоръчаш още неща за безплатна доставка.

За продукти предлагани от Емаг, БД имаш само за суми над 39.99 лв.

Скрит текст:
 Безплатна доставка до easybox
За всички отбелязани продукти Genius над 9.99 лв. за всеки търговец поотделно.
Спестяваш 4.99 лв. на всяка такава доставка.
Безплатна доставка с куриер
За всички отбелязани продукти Genius над 39.99 лв., доставяни от eMAG.
Спестяваш 5.99 лв. при всяка такава доставка.

Не е вярно!

# 567
Така пише...на сайта. Това видях.

# 568
По едно време искаха над 20 лв поръчка за безплатна доставка до Easybox, сега са го върнали над 10 лв.
А с Genius ваучер дори и под 10 лв. може да се пусне поръчка с безплатна доставка.

# 569
  • Пловдив
Mного често се случва дебат, относно цената на доставките.
Ето тук си пище всичко:
https://www.emag.bg/help/taksi-i-usloviya-za-dostavka-na-produkt … dra-byala-tehnika

Общи условия

Активация на акаунт