пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 779
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
За всички поръчки има БД освен ако нещо не са сменили.
Аз последно поръчвах един лак за нокти за 3 лв и до кутия беше безплатна доставката.

# 571
Как мога да се свържа с реален съпорт човек? Тази виртуална асистентка не ми върши работа... 15 минути преди да разбера, че мъжът ми има активиран Genious абонамент, платих и аз едногодишен абонамент. Искам да се свържа с тях, за да видим дали мога да деактивирам моя Genous...

Най-сетне успях да се свържа с истински човек и не ми уважи искането за канселиране на абонамента. Пишело го било в общите условия и не можело да се върнат парите. Казах им, че това остава горчив вкус в клиента и че при добро желание винаги може да се направи изключение, ако не на това ниво, то на едно нагоре, ако трябва още по-нагоре. Приключих с казуса де, за 30 лв не си заслужава разправията. Ама ме издразниха Smiling Imp

Пробвайте отново да се свържете с реален човек от съпорта, друг може да ви свърши работа.

# 572
  • София
Mного често се случва дебат, относно цената на доставките.
Ето тук си пище всичко:
https://www.emag.bg/help/taksi-i-usloviya-za-dostavka-na-produkt … dra-byala-tehnika
Цитат от същото място:
Цитат
Продукти от категорията „Мода“

• 4,99 лв.

– За поръчки, които се доставят до домашен или офис адрес

– Безплатна доставка, ако стойността на поръчката е на или над 89 лв.

– За поръчки, които се взимат лично от офис на куриер

– Безплатна доставка, ако стойността на поръчката е над 65 лв.

Не знам доколко е вярно написаното в сайта им, но точно от тези 89 лв за безплатна доставка се възползвах години наред. Вече не става ако нямаш абонамент Genius. Преди да напиша това сложих в количката едни маратонки с доставчик Емаг за 110 лв., за да се уверя, че не бъркам и ми начисли доставка от 4.99 лв.

# 573
Здравейте! Предварително се извинявам, ако въпросът ми е глупав, но все пак да попитам. Имам спомен, че имаше възможност Емаг да върнат разликата от сумата, ако стоката е намалена до две седмци след като е закупена.
Не знам дали го обясних добре, в момента продукт, който купих, е с около 200лв. по-евтин от понеделник, когато го поръчах. Въпросът ми е мога ли да си искам парите или по-добре да поръчам отново и да върна първия продукт?

# 574
Здравейте! Предварително се извинявам, ако въпросът ми е глупав, но все пак да попитам. Имам спомен, че имаше възможност Емаг да върнат разликата от сумата, ако стоката е намалена до две седмци след като е закупена.
Не знам дали го обясних добре, в момента продукт, който купих, е с около 200лв. по-евтин от понеделник, когато го поръчах. Въпросът ми е мога ли да си искам парите или по-добре да поръчам отново и да върна първия продукт?
Задействай си процедурата връщай и поръчвай на ново! Аз така съм правила 2 пъти. Разликата е голяма, да не се замотаеш и после да изтървеш 30 дни, а и работа да не ти свършат.

* Това за гаранция за цената не ми е попадало на сайта им. Има го Jysk!

# 575
Здравейте, Емаг ми дължи пари по КИ от 27 декември 2024... Как ще ги получа? Получих съобщение на 3,01 по viber да очаквам сумата обратно по картата ... но нищо ... направо се чудя дали ще ги получа... Опитах се да се свържа с чата ... ужас ... Посъветвайте ме ?

# 576
Mного често се случва дебат, относно цената на доставките.
Ето тук си пище всичко:
https://www.emag.bg/help/taksi-i-usloviya-za-dostavka-na-produkt … dra-byala-tehnika

Щеше да е хубаво ако написаното на сайта бе вярно.
За жалост не е!
За справка...сагата с моята доставка на пералнята.
Първо беше безплатно качването, после не беше...и трето имаше...качвала съм разговорите със служители назад...
Та за мен 5 пари не струва инфото в сайта им!

# 577
Здравейте, Емаг ми дължи пари по КИ от 27 декември 2024... Как ще ги получа? Получих съобщение на 3,01 по viber да очаквам сумата обратно по картата ... но нищо ... направо се чудя дали ще ги получа... Опитах се да се свържа с чата ... ужас ... Посъветвайте ме ?
КЗП, банката, жалба на имейла им.

Така е, точно както teta го описва. На сайта им на различни места различни неща пишат и аз съм го ровила, сами си противоречат.

# 578
Здравейте, преди седмица направих голяма поръчка от Емаг, имам членство Genius и дори нещата, които не се предлагаха от Емаг бяха с безплатна доставка. Сега се чудя ако реша да върна част от тях дали връщането ми е безплатно, защото имам Genius или е за моя сметка, защото са от външни търговци. Благодаря предварително.

# 579
Едва ли. Отваряш условията за връщане на външният търговец и узнаваш колко пари ще ти струва връщането.

# 580
А ако нe взема пратката, тъй като е до EasyBox би трябвало след 3 дни да я върнат към подателя. В този случай не би трябвало да плащам такса, независимо, че е външен търговец на Емаг и просто ще ми върнат парите по картата, с която съм платила, нали така?

# 581
Не знам. Аз не плащам предварително.

# 582
А ако нe взема пратката, тъй като е до EasyBox би трябвало след 3 дни да я върнат към подателя. В този случай не би трябвало да плащам такса, независимо, че е външен търговец на Емаг и просто ще ми върнат парите по картата, с която съм платила, нали така?
Да

# 583
Предлагам, преди да решите каквото и да е, да си прочетете хубаво условията. Да не се окаже, че хем не вземате поръчката, хем пари не ви връщат. Или не я взимате, ама те си отдържат връщането от сумата, която сте платили.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 15:29 от DreamingOfSummer

# 584
  • София
Здравейте, вчера направих поръчка, но не съм догледала адреса за доставката (все още ми е безплатна с genius) бокс на sameday, има ли вариант за смяна на друг бокс, поръчката не е изпратена, платена е с точки от бг.мама и малка сума за доплащане, виждам, че има вариант на бутон откажи поръчката и откажи доставката?

Общи условия

Активация на акаунт