пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 801
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Няма опция за смяна. Ако не е изпратена поръчката - отказ на поръчката, те ще възстановят ваучера и платената сума и се пуска нова поръчка.

# 586
  • София
Благодаря, а дали има вариант ако пиша на самдей да сменя точката, защото пробвах да пиша в чата на емаг и бота каза също, че не може да сменят адреса, а да се свържа с доставчика.

# 587
Колега ги пита преди време, но от Sameday му отказаха. Явно нямат такава опция в системата или просто не им се занимава. Но може да пробвате, току виж са станали по-отзивчиви вече..

# 588
  • оттам, откъдето започва България
За едната доставка на мен външният търговец сам ми се обади и попита дали не може да се изпрати по Еконт, а не в  кутия на Sameday.
Съгласих се и получих пратката през Еконт.
Така че пробвай да говориш с търговеца, може да се съгласи.

# 589
  • София
Оставих нещата така, реших да не се разправям, че кой знае каква по-голяма поразия ще стане, ще пращам мъжа ми да  взима пакета, а иначе няма как да говоря, защото не са от търговец, а от емаг.

# 590
Аз наскоро си поръчах телефон от външен доставчик и, въпреки че бях избрала до бокс, ми го пратиха до офис на Спиди. Всъщност като получих смс-а пишеше, че Спиди ще ми го доставят до адрес и пренасочих. Явно въшните търговци не искат да работят със Сеймдей.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 17:19 от DreamingOfSummer

# 591
Имам ваучер ... но не успявам да го използвам ... Къде греша ... Ваучера е Стойност 10.00 лв.
Ваучерът е валиден при покупка за минимум 2 продукта от посочената селекция, с изключение на разопаковани и не може да се кумулира с други ваучери.
Никак не става... Слагам продукти от линка два и пак нищо...

# 592
Ваучерът от бгмама ли е..ако да писаха, че трябвало да го въведеш първо в профила и после при поръчка да го избереш. Нещо такова писаха в темата въпроси към модератори.

# 593
Моля за помощ! Опитвам се да завърша поръчка, но на последната стъпка за плащане ми дава само опция за плащане с карта при получаване на стоката и ми начислява 4 лв такса, не ми дава опция да я платя предварително онлайн. Активирах пробния период Genious, но не съм въвеждала данните на картата си предварително, дали е заради това?

# 594
Не е заради това- аз ползвах 6 месеца без въведена карта без проблем. Каква е причината, обаче, нямам представа.

# 595
Имам вх.номер на жалбичката до КЗП.
До куриер и емаг няма да пиша. Емаг са информирани. Със сеймдей нямам отношения..договор с тях не съм сключвала, не ме интересуват. Емаг да се обясняват на КЗП.

Ще си я пусна до още 1-2 органа.
Какво стана с жалбичките?

# 596
  • София
Моля за помощ! Опитвам се да завърша поръчка, но на последната стъпка за плащане ми дава само опция за плащане с карта при получаване на стоката и ми начислява 4 лв такса, не ми дава опция да я платя предварително онлайн. Активирах пробния период Genious, но не съм въвеждала данните на картата си предварително, дали е заради това?
И аз използвах 6 месеца пробен период без да въведа карта. Не съм имала проблеми с плащането.

Да не би да е външен търговец и да има изискване за наложен платеж?

# 597
Така и не разбрах причината. Едната поръчка беше с външен търговец,  но няма логика да не мога да я платя предварително с карта, а да ми дава опция само и единствено да платя с ПОС терминал при получаване, за което ми начисли 4 лв такса. Използвах един ваучер за 50 лв от попълване на анкети, не знам дали това не е оказало  влияние ( не би трябвало). Здраве да е, платих ги.  Simple Smile

# 598
  • София
Редовно използвам ваучери от анкети. Не се е отразявало на начина плащане.

# 599
И аз ползвам такива ваучери и нямам проблеми с плащането. Според мен е нещо от търговеца.

Общи условия

Активация на акаунт