пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 752
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Пратка е получена счупена от Изибокс. Към кого трябва да пусна оплакване? Имали ли сте такъв случа

# 601
Здравейте, питах в темата за кодовете, питам и тук - има ли код, с който мога да си намаля сумата за два овлажнителя, доставката така или иначе ми е безплатна?

# 602
Ако има код за намаление на конкретния продукт, той се вижда на страницата.

# 603
  • София
Пералнята ми, закупена от Емаг, се развали  4 месеца след покупката. И тук се започва трагедията!
Някакви чат ботове, някакви формуляри пиша от понеделник и никаква насрещна връзка!
Няма телефон.
Вече съм отчаяна!
Някой да знае начин за реална връзка с Емаг?

# 604
Пералнята ми, закупена от Емаг, се развали  4 месеца след покупката. И тук се започва трагедията!
Някакви чат ботове, някакви формуляри пиша от понеделник и никаква насрещна връзка!
Няма телефон.
Вече съм отчаяна!
Някой да знае начин за реална връзка с Емаг?
Нищо не каза. Каква е драмата? Върна ли я? Какво?

# 605
  • София
Драмата е, че въобще не мога да се свържа с Емаг, за да започнем комуникация какво ще правим.
Няма никакъв начин да се свържа реално.
За мен това е чиста онлайн измама!
Писах на КЗП.

# 606
Пише ясно, че не може да се свърже. Какво повече да каже?
След бота чатът трябва да Ви свърже и с човек. Пробвайте различни вариянти на причини да се свържете. Пишете и имейл, за да имате референтен номер от системата на емаг, иначе не можете да докажете, че сте се опитали да се свържете.

# 607
Драмата е, че въобще не мога да се свържа с Емаг, за да започнем комуникация какво ще правим.
Няма никакъв начин да се свържа реално.
За мен това е чиста онлайн измама!
Писах на КЗП.
Имат си автоматична процедура и не е нужно да си пишеш с някого. Описали са всичко, ама трябва да се чете. https://www.emag.bg/help/categorie/garantsiya-i-serviz/popravka-na-produktite/
Няма измама!
КЗП не може да чете вместо теб.

# 608
  • София
Ема /единият бот/ ме свърза със втори бот!!!
Писах 4 формуляра на "автоматичната процедура". От понеделник до днес няма връзка!!!!
Писах и един имейл.
Безобразие е да няма телефон за връзка. В момента уча Търговския закон, според него фирмата трябва да има телефон за връзка. Емаг нямат никакъв телефон.

# 609
На имейла няма да Ви отговорят по същество, но щом искате да си пишете с човек, отворете си чат за нещо друго и като Ви свърже с човек, дайте номера, който са Ви върнали автоматично като отговор на имейла.

# 610
Аз получих адекватно съдействие  точно по мейла.  Веднага се свърза с мен по телефона много любезна жена, с която се наложи да комуникираме цял месец, защото казусът беше за доста пари и касаеше външен търговец. В крайна сметка си получих парите обратно. Номерът,  от който ми звъняха  обаче е само за изходящи обаждания.

# 611
Точно от полето в чата за сервиз..вожахте ли да създадете формуляр - не...те свързва с жив човек.
Назад съм описала точните стъпки.
Други пък са писали други начини за свързване в чата.
Има начин да се заобиколи бота...разцъкай полетата просто. Или потърси назад в темата...има писано.

# 612
  • София
Успях до някъде. Започнахме чат с Кристина и заби...

# 613
Наново пробваш тогава. Знаеш как да стигнеш до човек...опитваш пак.
Два дена съм се борила и чакала на опашка от 20 човека...ама стана накрая. Сутрин в 9 ли отваряше чата, е по-бързо свързването...

# 614
  • София
Леле мале. Трагедия. Борба за чат. Аз докато стигна до сервиза, ще остарея. А през това време ще си ходя с мръсни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт