пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 660
  • 734
  •   3
Отговори
# 615
Проблемът е че е тежък уред и май пращат майстор на място...виж из условията как точно го пише.
От емаг ли е или от външен?
За леки уреди идва куриер на адрес..монитор два пъти съм пращала така..малка гатв.печка също.

За времето..няма как..стоиш си без монитор/печка..едно 2-3 седмици. Моите ходиха до Румъния...сервиз Депанеро техния.

Но ако пращат майстор...може и по-бйрзо да стане в твоя случай. Нямам личен опит с пералня.

# 616
  • София
Е това искам да разбера. Ще пратят ли майстор? Нали е в гаранция?
Накрая ще се отчаям и ще си платя за майстор и повече никога Емаг!!!

# 617
Еееее...ами не четеш. Защо??
Ще пратят. Пише си го изрично

Освен това не си уточнила от емаг или външен търговец е купена?!? В единия случай се свързваш ТИ с оторизирания сервиз.

Без подробности...няма как повече да ти се отговори и помогне.

# 618
nteri, и на мен ми се случи да ми начислят такава такса, а аз винаги плащам при поръчката, в този случай нямаше такава опция. Зависи от конкретния търговец.

Имам и аз много лош опит със съпорта за един ел.уред. Няколко пъти изпращам снимки на повредата по тяхно желание, след месец пак и накрая нищо. Отказах се - просто не ми се занимаваше вече, не беше нещо скъпо около 70 лв. по спомен и ги прежалих, въпреки неизтеклата гаранция.

# 619
  • София
Четох аз. От тях е купена. Ама докато се свържа..

# 620
Ами генерираш заявката за сервиз. Чакаш да ти звънтат от сервиза да се уточните. Колко чакаш..ден до 3-4 да речем...не знам и аз.
Кво казаха от чата в крайна сметка?
Имаш ли номер на заявка ?

Снимки съм пращала и аз на имейл на дефекта. Но заявката за ремонт си я бях генерирала и задвижила и вдеха уреда. Снимките ги искаха успоредно.

# 621
Купих си един малък дифузер на Черния петък от външен търговец в еМаг, но го използвах само през последната седмица около десетина пъти. Днес го пускам и вече не работи, т.е. свети си, но не излиза пара. Струваше 7 лв. и сигурно затова се оказа толкова некачествен и без гаранция. Наистина ли за такива уреди не се дава никаква гаранция по принцип или аз съм уцелила такъв търговец?

# 622
Има 2г гаранция.

# 623
  • София
Чакам обаждане и посещение утре. Ще докладвам.
Преди малко ми се обадиха от сервиза. Явно те действат по-бързо от самия Емаг, които ги чаках от понеделник до петък миналата седмица.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 19:00 от Rockstar

# 624
Здравейте! Знаете ли  MAXCOM GROUP български или чуждестранен доставчик е? Поръчах от друг сайт определен телефон, който го има на много малко места. Вече месец ме лъжат с доставка. Сега го поръчах от Емаг с този доставчик, защото ми дават доставка от 7-11 март. Макар, че се съмнявам да дойде толкова бързо. Детето има рожден ден след 4 дни и ми е супер тъпо, че цял месец чаках едните, а може и с тези да не дойде.

# 625
  • София
Докладвам - майсторът дойде, за късмет се оказа супер дреболия - изключила защита. Включи я и готово.

# 626
Е аз да се оплача 2 пратка ми дойде повредена. Първата беше от външен доставчик, втората беше директно от Емаг. Доставка до Изибокс.

# 627
Излиза, че е български. Ако е маркиран като Genius и дават такъв срок за доставка - най-вероятно ще дойде. Миналата седмица имах поръчка от външен търговец, и то китайски, и пратката си дойде в срок за 2 дни.

# 628
Някой поръчвал ли е цветна аранжировка (сапунени цветя) от Velve Global или други румънски доставчици? Дали пратката пристига в добър и цялостен вид?

# 629
Много са красиви сапунените цветя.  Детето пробва да се мие с едно листенце и цялата мивка е като нацапана с парафин.

Общи условия

Активация на акаунт