пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 804
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Немския амазон вече доставят и до БГ. Виж в темата за амазон.
Знам, но не доставят всичко до Бг. Имат неща, които са до Де без доставка, до Бг стават с висока доставка, трети изобщо не се доставят до Бг.
В случая дори в рамките на Де има доставка 4.5 Е.

# 376
Tete,  съгласна съм с теб. Аз знам за +3 г гаранцията и даже съм писала назад из темите, че не веднъж съм предпочитала по-ниската цена на Емаг и 2г гаранция пред 5-те. Ако реша, мога да си доплатя за + 2 г. още, с което може да стигне цената на уред с 5 г гаранция, но вероятността да го отремонтират безплатно е в пъти по-голяма от тази при уред от техноверигите, защото ще съм си платила допълнителната застраховка!

Обадиха ми се за хладилника. Още по телфона ме пита кой ще ми го качи. Изрецитирах какво пише на сайта и отвърна, че няма такова нещо и се плаща. Ще си го взема, че имаме гараж на кота 0 и като пуснат асансьора ще го качим с количката, ама не е там работата... Ще напиша и аз една жалба до КЗП, до СЕЙМ ДЕЙ И ЕМАГ.

П.П.

Ползвам сервиза на Бош за професионални инструменти. Всичките са регистрирани за +1г допълнителна година и никога не сме имали проблем с ремонтите през третата година. Идват до нас и го връщат пак до вратата на апартамента.

# 377
Имам вх.номер на жалбичката до КЗП.
До куриер и емаг няма да пиша. Емаг са информирани. Със сеймдей нямам отношения..договор с тях не съм сключвала, не ме интересуват. Емаг да се обясняват на КЗП.

Ще си я пусна до още 1-2 органа.

Емаг пратиха в сервиз монитор на третата година. Но! Понеже ме въртяха с пращането писах на КЗП..от където ми казаха че ком 2г законова са минали...си зависи от търговеца дали ще благоволи.

Застряховки съм чела..абсол.излишни са, няма да отремонтират нищо те..казват че вината е твоя и няма на кого да се жалиш дори..освен в съда.
Чела ли си текста на такава застраховка? Прочети ако не си...
Излишни пари!

И утре ще пусна 2 перални и няма да си ги взема. Др.месец пак така...да товарят в буса и да връщат. Щом не могат с тяхната куриерска фирма да се оправят и разберат..да плащат.

# 378
  • София
Някой друг като мен, който е направил поръчка на 15-ти и още няма доставено нищо? Писах им във ФБ, само сийнаха и нищо.. не виждам и как удобно да комуникирам с тях. 15 лева ваучер си е чиста подигравка при такова отношение, което пък вече граничи наистина с гавра.

# 379
От 15ти имаХ една поръчка, анулирах я отдавна след мъките по предходната ми. 14 дни се тътреше.
 Не съм си изтрил профила още там - просто защото разбира се не може Wink
Трябва да им се молиш едва ли не, за да си упражниш правата.

Иначе става печката, по-шумна е от стандартното обаче.
С дистанционно Grinning

# 380
От външен търговец си я купила, груба грешка е това. Въртят и се гаврят повече и от емаг. Ако си я предплатила - още една груба грешка е това.

Няма го Митко бе, къде е Митко..някой знае ли...альооо Мите....ваучерът ми, брааат....

# 381
Здравейте! Ще ми се наложи да поръчвам телефон от Emag, ако някой има ваучер за имен ден, който няма да използва, ще съм благодарна, ако ми го изпрати.

# 382
Някой има ли представа дали ЕMAG правят ли някакви по-сериозни Коледни намаления, или всичко е концентрирано покрай Черен Петък и вече няма да има особени разлики?

# 383
  • Варна
Здравейте!
Случайно някой да е поръчвал куфари на Quasar§co?

# 384
Здравейте,

бих искала и аз да споделя горчив опит с EMAG. Rage

Поръчка, направена и платена на 18 ноември, трябваше да е при мен между 25-27 ноември. Не дойде. След няколко проверки в чата им, датата на доставка все се променяше. Последно беше за 09 декември. Няколко мейла без резултат, защото бил външен доставчик. В крайна сметка не издъжах, и отидох на място в техен магазин. Не свършиха нищо, но поне ме светнаха как да се свържа в чата с реален служител.  (за който се интересува, инсталирате си приложението на телефона, влизате с профил и стартирате чат. След това избирате опция, без значение. Когато излезе въпроса дали имате нужда от допълнителна конуслтация - отговаряте с ДА и ви прехвърля на изчакване за чат с реален служител.)

Резултат - днес отказана поръчка и имат наглостта да ми предлагат да поръчам същото нещо отново при тях.RageRage И с наглост ми обясняват, че връщането на парите ми щяло да отнеме няколко дни:rage:

Оправданията от типа, че бил външен доставик не ме задоволяват. В крайна сметка поръчвам от техен сайт и те са отговорни за доставката.

Аз ще сезирам КЗП, но ви съветвам да не поръчвате!!!

# 385
  • София
Разбирам ви чудесно, че сте извън кожата си, но редовно следящите темата си знаят че поръчка от външен търговец е риск клонящ над 90% към проблем. Има и читави търговци, но явно са малко.

# 386
Ааааа...сякаи като поръчаш от Емаг директно...е на мед и масло и цветя и рози ли...Joy..работата....
Не винаги..не винаги...

На Емаг проблемът им е в недомаслените реакции при проблем. По-точно липсата на реакция.
Идиотски предложения..на ти 10 лв ваучер за скъсаните нерви...вместо да ти решат проблема.
Не решават проблеми.
Служителите им са по-тъпи от досадния ИИ /чат бота/.

# 387
  • София
Ох, така е. Аз не смея да си кажа ( чукам на дърво) до сега не съм удряла на камък с тях. Имам общо около 30 поръчки за последните 7 години. Сред тях най-големи са няколко смартфона ( S серия Самсунг) и геймърски лаптоп. Определено от както чета темата, много внимателно поръчвам, в краен случай само, с едно наум и с предваритела психичиска нагласа.

# 388
Аз снощи буквално си получих хладилника от 15.11. Звъня ми цяла седмица преди това един от братята и всеки път с въпрос:" Имаш ли кой да го качи?". Отначало казах: "Вие, нали така пише в условията за доставка? -ама той отрече. Вчера като ми звънна за N-ти път му се развиках, че много добре го познавам вече по гласа и да носи хладилника, защото няколко пъти ми вързва тенекия. Докараха го и го дотъркаля до склада на кота 0, толкова с доставката и качването до етаж.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 13:54 от drago_2008

# 389
В темата с въпросите Бижу ми се изрепчи че не било вярно че НЕ искат да качват...на нея й били качили всичко..ти да видиш...

Помислих че в София може и да качват. Аз в прованса може да съм по друга тактика. Но ето Драго има същия опит като мен и няма как да не й вярвам..както знам и при мен какво стана...

Общи условия

Активация на акаунт