пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 805
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • София
В темата с въпросите Бижу ми се изрепчи че не било вярно че НЕ искат да качват...на нея й били качили всичко..ти да видиш...

Помислих че в София може и да качват. Аз в прованса може да съм по друга тактика. Но ето Драго има същия опит като мен и няма как да не й вярвам..както знам и при мен какво стана...

Нищо не качват и в София. Поне при нас. И пералня и хладилник - стовариха до входа на блока, за пералнята не ми се разправяше, така или иначе мъжът ми беше вкъщи и я качихме някак. Но, за хладилника се наложи да стоя 1 час пред входа, докато той се прибере и за щастие един съсед му помогна. Писах им на Емаг - някакъв ваучер ми предлагаха, но така или иначе спрях да пазарувам от там за доста време и не съм го ползвала.
Сега се случва, но само леки пратки и поръчвам до офис.

# 391
  • 🌊
Идвам от друга тема и това с неносенето на уредите е поредна лоша новина. Първо налагането на Сеймдей, след това зорлем използванрто на Джиниъса. Сега това.
Реално аз вече не виждам смисъл в това да се използват за уреди, когато обзавеждах ги бях избрала само заради качването до етаж и това, че имаха някои по-специални модели (това по повод унгарската диря).

# 392
Сеймдей се държат като дерибеи.
Емаг не могат да се разберат със собствената си транспорта фирма.
Цирк и излагация.

Няма лошо, стига човек да е информиран предварително, че няма да му качат техниката.  Сайтове бол,  купува от друг търговец - както направих аз.
Можеше да НЕ ми губят времето с лъжлива информация. Това е.

Дано КЗП да си свършат работата.

# 393
  • Варна
Имам някакъв спомен, че съм чела потребителката, която твърдяла, че емаг са й качили уредите, че живее на ет. 1

Някъде, някога, в другия профил, много отдавна 🤣

# 394
Тръгнах да регистрирам пералнята в сайта на Бош...и виждам че хората вече са си го написали - НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ЕМАГ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ!

Добре че се отървах от тия...пу пу..плюя се в пазвата. Grinning

Купих от Технополис и платих 10 лв на етаж за качване.

Ми може..тя колежката се включва не винаги адекватно. Но пък адекватно нашоква канчета че видиш ли ..бил си се бил объркал.... и че лъжеш.
До тук сме трима с НЕкачени уреди...но всеки да вярва на когото прецени че може Simple Smile

# 395
Е то това с допълнителната гаранция към Бош сме го дъвкали, че не важи за уреди от Емаг, даже го споменах, въпреки че каквото и да пишат на БГ сайта, моята фурна от Емаг миналата година, дойде с етикети и данни по опаковката, ясно указващи, че  е продадена на Емаг точно от дистрибутора за БГ, което за мен не е много коректно и по-скоро се прави, заради цените, на които продават те и са понякога много по-добри от тези на БГ магазините.

П.п. На ел.инструментите Бош и Филипс обаче, може да се удължи гаранцията.

# 396
Може..не съм задълбавала.

Не разбрах само - като купи от Емаг..удължи ли гаранцията..или не?

# 397
Може..не съм задълбавала.

Не разбрах само - като купи от Емаг..удължи ли гаранцията..или не?

На фурната - не стана, на професионалните машини Бош - да, на Филипс - също удължих.

# 398
Тръгнах да регистрирам пералнята в сайта на Бош...и виждам че хората вече са си го написали - НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ЕМАГ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ!

Добре че се отървах от тия...пу пу..плюя се в пазвата. Grinning

Скрит текст:
Как се радваш като малко дете, а то...

eMAG внасят от Румъния, затова не може да се удължи гаранцията в България. И сама щеше да се сетиш, ако се беше замислила. Не съм очаквал от теб така прибързано да се изкажеш, а уж проверяваш преди да пишеш.

eMAG е официален партньор на BOSCH Румъния.
https://www.bosch-home.ro/cautare-distribuitor/cautare-distribuitor-online

# 399
На мен на съдомиялната преди 2 години ми позволи да си удължа гаранцията, но миналия ЧП поръчах сушилня и на  нея не ми даде да удължа.

# 400
Всъщност ти беше човека, който лично мен ме заблуди, че Емаг качват уредите до етаж, Чревоугодник!
Цитирайки ми писанки..без да имаш личен опит с качени уреди или поне не прочетох да имаш. Още пролетта т.г.
 Моя грешка, че въпреки вътрешните ми дъъълбоки съмнения, избрах да ти повярвам....което сега, отчитам като  моя грешка.

# 401
Всъщност ти беше човека, който лично мен ме заблуди, че Емаг качват уредите до етаж, Чревоугодник!
Цитирайки ми писанки..без да имаш личен опит с качени уреди или поне не прочетох да имаш. Още пролетта т.г.
 Моя грешка, че въпреки вътрешните ми дъъълбоки съмнения, избрах да ти повярвам....което сега, отчитам като  моя грешка.
Не съм собственик на куриерската фирма, че да отговарям за действията или бездействията на някой. На едни качват, а на други - не. И на eMAG да пишеш и те ще ти кажат, че ще бъде качена пратката.

Ето един бърз експеримент:

Ти поиска ли да направят повторен опит и да ти я качат или я отказа? Потърси ли си правата, както обичаш да правиш?

# 402
Да..поисках да ми я доставят отново....да накарат куриера да си върне до адреса. Казаха не..върната е. И това става 5 минути след като си тръгна.
Не са искали..не са го накарали.

Разликата между личен опит...и писанки...е огромна.
Грешката е моя.

Смисъл да ми показваш писанки няма! Не помага. Не върши работа. Объркваш само хората.
Но ако искай си ги качвай снимките..в свободна страна живеем.

Личният опит на трима тук..сочи обратното на написаното.

Ето Димитър

# 403
В никакъв случай не искам да провокирам някого, но искам да ви попитам чисто физически възможно ли е сам човек да качи голям електроуред с или без асансьор. Може би използват някакви помощни средства ли? Защото от чисто човешка гледна точка това  е голяма хамалогия.

# 404
Физически е възможно. Мъжът ми ги качва сам, а е с две операции. За безплатно обаче никога не съм чувала,  нито от куриер, нито от друг доставчик. Обикновено искат освен заплащане, и предупреждение

Общи условия

Активация на акаунт