Къде в Русе - 14

• 24 722
  • 473
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Къде мога да намеря коледна шапка за дете на 3 години, защото  повечето са доста големи ?

# 136
А аз търся стикери, които се лепят около ключ/контакт.
Искам нещо семпло, като рамка.
Не искам детски/коледни/анимационни и др. версии.
Виждали ли сте в някъде в града? Джъмбо?

# 137
Здравейте, можете ли да ми препоръчате пилатес или йога студио, от което сте доволни?

# 138
Здравейте, можете ли да ми препоръчате пилатес или йога студио, от което сте доволни?
Гейм спорт център на Борисова. Пилатес. Треньорка е Петя. Страхотно е Simple Smile

# 139
  • русе

Откъде мога да си купя такава шпатула?
Благодаря

# 140
  • Русе
В Джъмбо и Метро съм виждала.

# 141
# 142
От Кауфланд съм си купувала - бяха лот от 2 броя.

# 143
В Кауфланд съм виждала такава пластмасова, а в Метро мисля, че имаше както пластмасови, така и метални. Със сходен външен вид имаше, ако не се лъжа, и силиконови.

# 144
  • русе
Здравейте , къде има подаръчни кутии за сладки от този тип?

# 145
Здравейте, можете да проверите тук дали има нещо, което да ви устройва https://radob.com/bg-catalog-details-57.html
Преди магазина им беше зад стоматологията (сега видях, че са го преместили на бул.Потсдам 10) и съм пазарувала главно хартиени тобри, чанти, пакети...
Когато вече знаех какво точно ми трябва и не ми се е разхождало до там съм поръчвала онлайн.
Доволна съм от обслужването и продуктите им.

# 146
Здравейте, къде в града има магазини за сувенири или нещо подходящо за подарък на футболна тематика за деца ?

# 147
  • BG
И от мен здравейте! Този път търся къде се предлагат хавлии на Яна Панагюрище. В блока на Транстрой магазинът затвори.

# 148
  • русе
На ул “Николаевска “ има такъв магазин за бельо и хавлии.

# 149
Хавлии на Яна съм виждала в едно магазинче срещу Медик консулт, на същата редица има и Филаделфия, за ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт