Къде в Русе - 14

• 28 917
  • 552
  •   2
Отговори
# 540
  • Русе
Ще питам утре и ще споделя.

# 541
Имам едно … странно питане.😅
Търся магазинче, в което има кафемашина на НесКафе, която е с екранче.

# 542
Имам едно … странно питане.😅
Търся магазинче, в което има кафемашина на НесКафе, която е с екранче.
Аз кафе не пия, така че не съм сигурна, че разбирам питането, ама...
Машина за кафе, с екран и тъч има на входа на Едеа в МОЛ-а от лявата страна на витрината с тортите. Даже приема плащане с карта.
ММ редовно пие там кафе като идем да пазаруваме там.

# 543
Хелоу! ЧНГ на всички! Обхвана ме и мен фитнес мотивацията. Препоръчайте ми зала, където тренирате? Иска ми се да е спокойно място, евентуално в централна част на града:)

# 544
  • Русе
Аз ходя в Ялта. Не е напудрено, малко нагъчкано, но ми е под носа. Гледайте цените , че някъде са страшни!

# 545
  • Русе
Здравейте и за много години! Живи и здрави!
Моля за информация / най-добре от личен опит/ за учител по изобразително изкуство за подготовка за кандидатстудентски изпит в УАСГ. Знам, че има доста учители, но търся конкретно за това. Има ли някой с дете, което се е подготвяло в последните 5-6 години?
Благодаря!

# 546
Информацията ми е от преди десетилетие, но: преподаватели в УАСГ навремето са организирали летни курсове за ученици и предполагам, че именно на тях се е обръщало внимание на изискванията за поставяне на достатъчно добра оценка. Поинтересувай се и в тази насока.

# 547
  • Русе
Благодаря за отговора, знам за този вариант. Мислех да се избегне пътуване и нощувки, но в крайна сметка май е по-добре така.

# 548
Когато синът ни кандидатства във ВСУ "Любен Каравелов" посети 2 курса по рисуване и математика, организирани там. Беше му много полезно - от първа ръка виждаш какви са изискванията, на какво се държи и т.н. Също ходи и на предварителните изпити, организирани от ВСУ - резултатите мисля, че се ползват в крайното класиране.

# 549
Мнение за лятна занималня? И ако може да не е на космически цени.

# 550
Моята дъщеря посещава занималня Либрум

# 551
Здравейте,
може ли да предложите езикова школа по английски език в града от която сте доволни ?
Става въпрос за работещи лица.

# 552
Здравейте,
може ли да предложите езикова школа по английски език в града от която сте доволни ?
Става въпрос за работещи лица.
Отговорих в другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт